Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Nureziau agurkam apatinius lapus, nezinau, ar gerai padariau, nes tie buvo didziausi, jau ir praejima uzstojo. Klausimas dar butu toks, ar lapa galima pjauti, prie kurio dar agurkiukas mazas, ar geriau jo neliesti, kol darzove uzaugs? Keli tokie negrazus, ar tai saules nudeginti, ar kokia zaraza puola, sakiau purksiu, jei ne zaraza, tai bus nors profilaktiskai
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 06 26, 16:32)
blush2.gif o ar purškiat lauko agurkus profilaktiškai nuo miltligės...ką naudojat ir kaip dažnai ax.gif  blush2.gif

Va kaip tik bandysiu siandien gal. Turiu stop miltlige, va toki http://www.sonis.lt/...9032170109.html
Atsakyti
Aš esu skaičius, kad ūsai kadangi belenkur kabinasi, tai būna, kad lapus susuka ir tai jau būna terpė ligoms tuose lapuose (ypatingai miltligei). Man asmeniškai jokio sudėtingumo tuos ūsus paskabyt rolleyes.gif
Atsakyti
Atenu su savo agurkeliais, geguzes 31 turejo tik po viena tikra lapeli, sakyciau greitukai tokie rolleyes.gif
http://s36-temporary.../1623133457.jpg

sitie apatiniai 2 gal ryt bus suvalgyti smile.gif

http://s33-temporary.../1623133457.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 27 birželio 2013 - 08:16
Zikas, labai gražus agurkėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 27, 08:42)
Nureziau agurkam apatinius lapus, nezinau, ar gerai padariau, nes tie buvo didziausi, jau ir praejima uzstojo. Klausimas dar butu toks, ar lapa galima pjauti, prie kurio dar agurkiukas mazas, ar geriau jo neliesti, kol darzove uzaugs? Keli tokie negrazus, ar tai saules nudeginti, ar kokia zaraza puola, sakiau purksiu, jei ne zaraza, tai bus nors profilaktiskai
Papildyta:

Va kaip tik bandysiu siandien gal. Turiu stop miltlige, va toki http://www.sonis.lt/...9032170109.html

g.gif o kur galima įsigyti jo dar...nesinori siųstis vieno buteliuko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 06 27, 08:54)
Aš esu skaičius, kad ūsai kadangi belenkur kabinasi, tai būna, kad lapus susuka ir tai jau būna terpė ligoms tuose lapuose (ypatingai miltligei). Man asmeniškai jokio sudėtingumo tuos ūsus paskabyt rolleyes.gif

drinks_cheers.gif As irgi apie tai esu skaicius ir skabau usus agurkams treti metai siltnamyje.

Virsunes ir as jau nugnybus drinks_cheers.gif .

O lapai irgi labai dideli drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri auginat afrikietiskus agurkelius ? Gavau viena daigeli ,auga kaip pupa toj pasakoj biggrin.gif .Laukiu derliaus essen.gif .Skonio neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą merginoms, auginančioms Malčik s Palčik agurkus. Kekės agurkų auga tik ~50 cm nuo žemės, toliau į aukštį (agurkai parišti vertikaliai) 1,5 m ilgyje pažastėlėse tik po vieną užuomazgą, kaip ir kituose paprastuose agurkuose. Ar pas mane vieną tokie pokyčiai?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 06 27, 08:36)
Zikas, labai gražus agurkėliai thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(diuni @ 2013 06 27, 19:18)
g.gif o kur galima įsigyti jo dar...nesinori siųstis vieno buteliuko... g.gif

nezinau, as siunciausi dar pavasari, sakiau gal ir pomidorus reik nupurksti. Siaip jo nemazai gaunasi, viso buteliuko man per kelis metus neisnaudoti smile.gif

QUOTE(yerena @ 2013 06 27, 20:39)
Turiu klausimą merginoms, auginančioms Malčik s Palčik agurkus. Kekės agurkų auga tik ~50 cm nuo žemės, toliau į aukštį (agurkai parišti vertikaliai) 1,5 m ilgyje pažastėlėse tik po vieną užuomazgą, kaip ir kituose paprastuose agurkuose. Ar pas mane vieną tokie pokyčiai?

As auginu, pas mane nuo apacios kaip isproteje mezga, buvau nugnybus keturias pazastis, vel eme augti unsure.gif Vel gnybiau. Ir ne po viena, neskaiciavau uzuomazgu, rytoj idomumo delei paskaiciuosiu, as ir soninius paleidau augti, po 1 lapa kol kas, ten irgi maciau mezga jau po kelis smile.gif

p.s kur nuoroda su foto buvau ikelus, antra, ten matosi malcikas, is kaires
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 27 birželio 2013 - 21:28
QUOTE(deivukas @ 2013 06 27, 20:14)
Gal kuri auginat afrikietiskus agurkelius ? Gavau viena daigeli ,auga kaip pupa toj pasakoj  biggrin.gif .Laukiu derliaus  essen.gif .Skonio neisivaizduoju  smile.gif

Auginau pernai, bet nieko gero man jie. Paprasti agurkai daug skanesni, o afrikietiski truputi rugsteles turi. Tik del idomumo verta pasiauginti, nes nuo vieno daigo labai daug ju nepriauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 06 27, 22:46)
Auginau pernai, bet nieko gero man jie. Paprasti agurkai daug skanesni, o afrikietiski truputi rugsteles turi. Tik del idomumo verta pasiauginti, nes nuo vieno daigo labai daug ju nepriauga smile.gif

Tai ir gerai ,kad tik viena daiga turiu smile.gif .Norejosi egzotikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 27, 21:14)
Gal kuri auginat afrikietiskus agurkelius ? Gavau viena daigeli ,auga kaip pupa toj pasakoj  biggrin.gif .Laukiu derliaus  essen.gif .Skonio neisivaizduoju  smile.gif

As pernai auginau taip pat del idomumo. rugstus namiskem nepatiko,kas uzsukdavo visiem duodavau paragauti . nepatiko niekam schmoll.gif , uzmarinavau ziemai,bet vel niekas nevalgo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 06 26, 21:26)
Reiktų pamatyti,tada auginimo klaidos aiskesnes butų. Pirmas klausimas,-ar genejat savo agurkiukus?.Jei ne,nenuostabu,kad geltonuoja.Yra laimes dalykas,kai negenimi pradeda dereti ir tada neaugina daug šakų ir lapų,bet buna ir vien lajos augimas it uzuomazgu neismaitinimas ir geltonavimas. tad procesą reikia valdyti nuo pat agurkų paauglystes mirksiukas.gif

Aisku gi,kad negenejau doh.gif eisiu rytoj nusienausiu visas atzalas.ar kazkur ir kazkiek palikti galima? pernai vadinasi stebuklas buvo ,kad augo agurkiukai ax.gif
Atsakyti