Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

o kas gali būti jei pomidorų lapai dėmėti geltonom dėmėm? ir kas juos galėtų graužti? skylutės tokios yra. mačiau mažas juodas musytes jos neskraidančios. ar jos gali graužti?
Atsakyti
Aukse,noriu paklaust,ar tavo agurkai lipa patys ant tų rėmų,ar tu juos kažkaip išdresavus?Mano aiškiai nenori niekur lipt-nei ant kukurųzų,nei ant panašių kaip tavo atramų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 19 birželio 2013 - 00:28
QUOTE(adija5 @ 2013 06 19, 01:27)
Aukse,noriu paklaust,ar tavo agurkai lipa patys ant tų rėmų,ar tu juos kažkaip išdresavus?Mano aiškiai nenori niekur lipt-nei ant kukurųzų,nei ant panašių kaip tavo atramų g.gif

reikia padeti jiems lipti mirksiukas.gif As vis pavynioju juos ant tu remu. O siltnamyje esantys du daigai, tai kazkiek patys usais kabinasi i spagata, kiek dar padedu jiems uzsikabaroti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 19 birželio 2013 - 06:49
Para, Malčik s-palčik hibridai. Dar ant pakuotės rašo, kad derėti pradeda, 39-41 d po sudygimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 06 17, 17:06)
o kas gali būti jei pomidorų lapai dėmėti geltonom dėmėm? ir kas juos galėtų graužti? skylutės tokios yra. mačiau mažas juodas musytes jos neskraidančios. ar jos gali graužti?

čia agurkų tema ax.gif
Atsakyti
Mano agurkai smile.gif :

user posted image

Pradejom kopti ant atramu, jau ir zydeti ima smile.gif :
user posted image

Profi F1 is BS papriku tuneliuke:

user posted image
Atsakyti
Pas mane dar nezydi, bet jau agurku uzuomazgos pasimate, tik ziedeliai kol kas nesiskleidzia, nesimato net geltonumo. As 4 uzuomazgas panaikinau, siltnaminiems, siandien apatinius lapus nupjoviau, kaip dramblio ausys buvo, krumui po 1-2 lapus, nezinau, ar gerai padariau, bet ant zemes tiesiog gule, laistant trugdo, kazkaip bijau as agurkus ant galvu, ar lapu tiesiogiai lieti. tai va, laukiu ir as agurkiuku smile.gif Lauke tai dar mazi, siltaminius parisau visus, greitai auga, kieme letoki pas mane, neskuba niekur. Jauciu, pas mus ne kaip pas zmones, pirmus pomidorus ragauti pradesim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 19, 13:45)
Pas mane dar nezydi, bet jau agurku uzuomazgos pasimate, tik ziedeliai kol kas nesiskleidzia, nesimato net geltonumo. As 4 uzuomazgas panaikinau, siltnaminiems, siandien apatinius lapus nupjoviau, kaip dramblio ausys buvo, krumui po 1-2 lapus, nezinau, ar gerai padariau, bet ant zemes tiesiog gule, laistant trugdo, kazkaip bijau as agurkus ant galvu, ar lapu tiesiogiai lieti. tai va, laukiu ir as agurkiuku  smile.gif Lauke tai dar mazi, siltaminius parisau visus, greitai auga, kieme letoki pas mane, neskuba niekur. Jauciu, pas mus ne kaip pas zmones, pirmus pomidorus ragauti pradesim  smile.gif

As tiems kurie lips ant atramu, tai apatines 3-4 uzuomazgu lizdus irgi nuskabiau ir soninius uglius apatiius pasalinau. tai tik dar labiau stiebtis pradejo. darze pas mane pernai susnos buvo. O cia jiems rojus, nes komposte auga ir dar karta i savaite mesliuku raugtu palieju.
Atsakyti
O as siandien is darzo jau pirma agurkiuka suvalgiau (lauke auga). Nors galvojau, kad snipstas bus, nes visus buvo numindes mano kinkongas.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 19, 13:45)
Pas mane dar nezydi, bet jau agurku uzuomazgos pasimate, tik ziedeliai kol kas nesiskleidzia, nesimato net geltonumo. As 4 uzuomazgas panaikinau, siltnaminiems, siandien apatinius lapus nupjoviau, kaip dramblio ausys buvo, krumui po 1-2 lapus, nezinau, ar gerai padariau, bet ant zemes tiesiog gule, laistant trugdo, kazkaip bijau as agurkus ant galvu, ar lapu tiesiogiai lieti. tai va, laukiu ir as agurkiuku  smile.gif Lauke tai dar mazi, siltaminius parisau visus, greitai auga, kieme letoki pas mane, neskuba niekur. Jauciu, pas mus ne kaip pas zmones, pirmus pomidorus ragauti pradesim  smile.gif

o aš ypač šiltnaminius stengiuos kuo daugiau ir dažniau lieti per lapus - keliu, tysiu tą laistytuvą ir darau dušą
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 06 19, 14:27)
O as siandien is darzo jau pirma agurkiuka suvalgiau (lauke auga). Nors galvojau, kad snipstas bus, nes visus buvo numindes mano kinkongas.

niam niam wub.gif
O kas tas kinkongas pas tave?
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 06 19, 15:27)

Kaip faina wub.gif pas mane dar net nežydi ax.gif man ir parūpo kas tas kinkongas biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 19, 13:00)
Pradejom kopti ant atramu, jau ir zydeti ima  smile.gif :

o-ho bigsmile.gif kokios atramos aukštos thumbup.gif
Atsakyti