Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Aš vakar irgi jau pasėjau blush2.gif Nors gal ir per anksti dar.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 09, 12:35)
unsure.gif gal agurkus?  g.gif  biggrin.gif  Vakar pasėjau.

Aga lotuliukas.gif
Aisku mergaites, o sejat tiesiai i dirva ir agro uzklojat?
O ar yra racijos siltnamyjei kokia dezute priseti, o po pora savaiciu aigelius isodyboj ispikiuoti, nes laikas ir oras lyg geras, o bijau kad pora sav. mes iki sodybos nenuvaziuosim
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 13:02)
O ar yra racijos siltnamyjei kokia dezute priseti, o po pora savaiciu aigelius isodyboj ispikiuoti, nes laikas ir oras lyg geras, o bijau kad pora sav. mes iki sodybos nenuvaziuosim

Mano pastebejimais pasėti tesiog šiltnamija i žeme gražesni daigeliai buna,niegu pasieti į dežutę,labiau isitempe g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 13:02)
Aga  lotuliukas.gif
Aisku mergaites, o sejat tiesiai i dirva ir agro uzklojat?

aš užklojau agro danga.
Atsakyti
Aš irgi užklojau.O šiltnamyje pasėtus dar uždengiau nupjautais bambaliais ax.gif
Atsakyti
Agurkus kaip ir viska pasejau balandzio vidury gal,vienas isdygojau toks riebus smile.gif buvau ir namie kelias seklas pasisejus,kad isnest laukan atsilus,bet isnesiau ir per praejusias salnas neuzdengiau,tai nusalo visi keturi sad.gif pasimokiau,agro dengt kiekviena vakara saziningai...visa kita-burokeliai,krapai,svogunai,rugstynes,salotos ne kiek neapsalo,auga toliau kaip ant mieliu smile.gif
Dabar nusipirkau dar seklu agurkiuku ir pleciu darza,tai tikiuos ryt orai leis isbegt pasiset smile.gif auginsiu tik vertikaliai,pernai labai patogu buvo,svarus grazus smile.gif tik pora nutruko nuo pazemiu,vejai stiprus uzejo ir nutampe juos,prie tinklines neytin istemptos tvoros buvo priraisioti.Dabar smeigsiu stambesnes sakas giliau,kad vejas nepajudintu smile.gif
Kai vietos maza,tai labai sutaupo.Mama ant zemes augina paleidus,tai kiek vietos uzima,agurkiukai purvini,sliuzai nusliausioje praede kitus,pabale,pagelte pilvukai...o jei su zole pamulciavus,tai tikrai igauna skoni zoles papuvusios jei p mulciavimo palyja iskart ir pradeda rugt-put zole.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 12:42)
sėsiu, jei spėsiu. Pagal numatytus darbus labai jau mažai tų dviejų dienelių bus  unsure.gif

Ai,tiesa,tau poilsio dienos.Padėk dieve biggrin.gif Ir visoms kitoms gerai pailsėt per išeigines 4u.gif
Aš gal kokį pirmadienį spėsiu.Nors penkias sėklas vakar įkišau.Greitai auga tie agurkai,spės.Paskui tik keikiesi marinuodama,velniam čia jų tiek priviso ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 12:28)
Alyvos zydi, ar jau sejat lauko agurkus?

pas mumi alyvos dar nežydi schmoll.gif , o ir ir žliaugia lietūs be perstojo. Nesėju. Pečių kūrenu blush2.gif
Atsakyti
Nesėjau,dar alyvos nežydi pas mane,reiks tik prasidaigint pasidėt,paskui už uodegyčių ir dirvon
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 09, 13:49)
Paskui tik keikiesi marinuodama,velniam čia jų tiek priviso  ax.gif .

užknist užknisa, točniai smile.gif Bet pas man tik vienas stiklainis marinuotų agurkėlių beliko blink.gif
Atsakyti
lauke dar nesėsiu šį savaitgalį, palauksiu. Šiltnamyje paaugę 5 daigeliai valgymui užteks, o kitus vėliau sėju, kad jau tikrai nenušaltų. Ir alyvos pas mus dar nežydi g.gif
Atsakyti
Gal vilnietes turit paaugintu agurku daigu tinkamu siltnamiui, galiu keist i pora arbuzo Sniegis daigu 4u.gif
Atsakyti