Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 21:42)
taip, jie ilgavaisiai

Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau blush2.gif
Bet tai gal verti grieko, kad čia taip dažnai minimi? Valgymui labiau naudojami ar ir konservavimui, daržovinių košių gamybai? Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 02, 20:47)
Kokio ūgio jūsų konstrukcija agurkams. ačiū

mazdaug 170-175 cm aukcio gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(arilina @ 2014 05 02, 21:00)
o kokie geriausi savidulkiai agurkai? esu zalia sitam reikale, noriu savidulkiu, nes ruosiuos balkone augint smile.gif tik speju jau kitamet smile.gif

Tai daug visokiu yra. As auginu Baltic seeds agurkus. Tai kiek pirkau, tai visi savidulkiai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 21:07)
Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau  blush2.gif
Bet tai gal verti grieko, kad čia taip dažnai minimi? Valgymui labiau naudojami  ar ir konservavimui, daržovinių košių gamybai? Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau  blush2.gif

Aš šviežiam valgymui šiltnamyje kelis daigus sodinu, konservuoju tik laukinius mažesnius. o daržovių košių su agurkais tai net negirdėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 21:07)
Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau  blush2.gif
Bet tai gal verti grieko, kad čia taip dažnai minimi? Valgymui labiau naudojami  ar ir konservavimui, daržovinių košių gamybai? Pamačiau, kad ilgavaisiai, ir pasibaidžiau  blush2.gif

Man tai jie liuks, skanus, valgom, bet kiek nesuvalgom, as juos uzvakuoju, pjaustau riekem ir daugiau viskas tas pats, kaip ir su paprastais agurkais. Siandien kaip tik valgem, traskus, niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 02, 21:30)
Įdomu, ar gerai būtų jeigu  kai kuriuos pasėčiau daigus viduje, o paskui kai pradėtų lipti, iškiščiau į išorę? Taip šiek tiek taupytųsi žemė, pas mane jos kiekvienas centimetras suskaičiuotas.

rolleyes.gif aš neturiu daug kompetencijos atsakyti, su agurkais "susidraugavau" ne taip seniai, o padėjo man daugiausia youtub'as biggrin.gif - ten žiūrėjau filmukus su auginimu, konstrukcijų pavyzdžiais. Kažkaip sunkiai "įkirtau" temas apie tai SM, o vaizdinė medžiaga man visad super patinka. Pagaliau tame pačiame plote agurkų gaunu tiek, kad ir išmetimui lieka biggrin.gif. Pas man visi agurkai "kaba", ant žemės nesivolioja nieks ir tai dėl: 1 - taip pat turiu nedaug vietos, 2- mažiau plovimo biggrin.gif.
O kam jum "vidun" sodinti? Šaknys ir taip "eis" ten, kur bus maisto ir vietos. Ar klystu? Kas daugiau išmano teatsakys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 02, 22:25)
Man tai jie liuks, skanus, valgom, bet kiek nesuvalgom, as juos uzvakuoju, pjaustau riekem ir daugiau viskas tas pats, kaip ir su paprastais agurkais. Siandien kaip tik valgem, traskus, niam niam  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Askeriams tik pliusai.
Atsakyti
merginos, ar auginate daigus ar iškart sėjat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 06, 08:35)
merginos, ar auginate daigus ar iškart sėjat? smile.gif

šiltnamiui kelis daigus pasidaiginu namie, o į lauką tiesiai sėju, kai atšyla
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 06, 08:42)
šiltnamiui kelis daigus pasidaiginu namie, o į lauką tiesiai sėju, kai atšyla

o tai jeigu aš užsiauginau 15 daigų tipo laukui tai tundra esu? blush2.gif lotuliukas.gif pasimečiau žinok, ar sodint juos lauke, ar ir tunelio mb prašyt, ar ką daryt ax.gif pernai lauke tiesiog sėjau, o šiemet daiginu viską kaip išprotėjus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nei tundra,nei ką,pasosdinsi lauke,agro apdengsi ir bus viskas gerai
Atsakyti
siais metais, noriu, kad agurkai liptu ant sieto doh.gif ar imanoma taip? Kad skinant nereiketu pazeme ropot. Planuoju ant lysves sodinti dviem eilem agurkus o per viduri tinkla statyti, pradzioje padeti jiems lipti . kaip manot, pavyks kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 06, 16:13)
o tai jeigu aš užsiauginau 15 daigų tipo laukui tai tundra esu?  blush2.gif  lotuliukas.gif pasimečiau žinok, ar sodint juos lauke, ar ir tunelio mb prašyt, ar ką daryt  ax.gif pernai lauke tiesiog sėjau, o šiemet daiginu viską kaip išprotėjus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne tundra, anksčiau turėsi smile.gif Tik dar per šalta į lauką sodint, jiems šilumos reikia. net ir atšilus vistiek iš pradžių agro dengti teks. pastovaus tunelio tikrai nereikia.
Atsakyti
as asmeniskai uzsiciklinus metams begant seti lauke kazkur Biirzelio pirma savaite, tada rugpjutyje pasiraitoju rankoves ir kimbu i darbus smile.gif koncervavimo
wub.gif
Atsakyti