Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

as negeniu laukiniu agurku, tik sergancius lapus nuimu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 05 02, 07:59)
O agurkai patys "lipa" virvelėmis, ar reik jiems padėti? Ir dar vienas klausimuks - reik pagenėti auginant šitokiu būdu?

as panasiai auginu, tai padedu jiems pradziai lipti, tiksliau kiekviena parisu, o poto tik kas kelias dienas pasuku aplnik sniura, na tas pats kas siltnamyje auginant irgi gi aplink sniura padeda jiems lipti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 07:22)

wub.gif labai gražu.

Aš "laipinu" ant paprasto, įtempto tarp pagalių ir pritvirtinto tinklo
user posted image

Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2014 05 02, 12:37)
as panasiai auginu, tai padedu jiems pradziai lipti, tiksliau kiekviena parisu, o poto tik kas kelias dienas pasuku aplnik sniura, na tas pats kas siltnamyje auginant irgi gi aplink sniura padeda jiems lipti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 02 gegužės 2014 - 13:09
Kada planuojate jaus seti lauko agurkus? Alyvos jau ima zydeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 21:11)
Kada planuojate jaus seti lauko agurkus? Alyvos jau ima zydeti  g.gif

Ui, kai tai atvėso, dzin man tos alyvos doh.gif brrr... Nors turiu dvi lysves pasiruošusi, į alyvas net nežiūrėsiu dar. Gal aš neteisi g.gif

Apšvieskite mane - Askeriukai vadinamieji - kokie jie? Žalioj St. paprašiau - davė, o ten ilgavaisiai blink.gif , pradėjau vaipytis, nenoriu, nepatinka matai rolleyes.gif . Tai jie ką - ilgavaisiai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 02 gegužės 2014 - 20:34
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 20:11)
Kada planuojate jaus seti lauko agurkus? Alyvos jau ima zydeti  g.gif

žiūrint, kada vakuot laiko turėsit smile.gif Man reikia, kad pats derlius ne anksčiau rugpjūčio būtų, tai be birželio nesėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2014 05 02, 13:07)

Aš "laipinu" ant paprasto, įtempto tarp pagalių ir pritvirtinto tinklo
user posted image

Įdomu, ar gerai būtų jeigu kai kuriuos pasėčiau daigus viduje, o paskui kai pradėtų lipti, iškiščiau į išorę? Taip šiek tiek taupytųsi žemė, pas mane jos kiekvienas centimetras suskaičiuotas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 20:22)
Ui, kai tai atvėso, dzin man tos alyvos  doh.gif brrr... Nors turiu dvi lysves pasiruošusi, į alyvas net nežiūrėsiu dar. Gal aš neteisi  g.gif

Tai va, ta naktine vesuma ir man dziugesio nesuteikia. Notrs va sianden pas mus po pietu jau labai isilo, prasiskyre debesys, saule plieske. Galvoju gal i iremintas lysves ir kompostine zeme gal jau ir sesiu. Uzdengsiu pasejus agroplevele ir bus liuks g.gif Pernai alyvoms nezydint dar sejau ir buvo gerai, tik veliau krusos biskiuka gavo. Nuo kitos savaites antros puses jau labai neblogos naktys nusimato lyg bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 20:28)
žiūrint, kada vakuot laiko turėsit smile.gif Man reikia, kad pats derlius ne anksčiau rugpjūčio būtų, tai be birželio nesėsiu.

Vakuoti niekada laiko neuztenka iki pilnos laimes biggrin.gif Norisi, kad agurku butu jau liepos menesi, tai reiks anksciau seti, nei birzeli g.gif
Atsakyti
jetau, tas žinučių vėlavimas.... net klaidų negaliu ištaisyti. kalbu apie Askeriukus vadinamus.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 20:36)
jetau, tas žinučių vėlavimas.... net klaidų negaliu ištaisyti. kalbu apie Askeriukus vadinamus.

taip, jie ilgavaisiai
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 08:22)
Pernai man sumeistravo vyras tokias atramas tris agurkams. Siemet planuoju visus agurkus sitaip auginti. Labai patiko.
user posted image

Kokio ūgio jūsų konstrukcija agurkams. ačiū
Atsakyti
o kokie geriausi savidulkiai agurkai? esu zalia sitam reikale, noriu savidulkiu, nes ruosiuos balkone augint smile.gif tik speju jau kitamet smile.gif
Atsakyti