as negeniu laukiniu agurku, tik sergancius lapus nuimu
QUOTE(R&B @ 2014 05 02, 07:59)
O agurkai patys "lipa" virvelėmis, ar reik jiems padėti? Ir dar vienas klausimuks - reik pagenėti auginant šitokiu būdu?
as panasiai auginu, tai padedu jiems pradziai lipti, tiksliau kiekviena parisu, o poto tik kas kelias dienas pasuku aplnik sniura, na tas pats kas siltnamyje auginant irgi gi aplink sniura padeda jiems lipti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 07:22)
labai gražu.
Aš "laipinu" ant paprasto, įtempto tarp pagalių ir pritvirtinto tinklo
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2014 05 02, 12:37)
as panasiai auginu, tai padedu jiems pradziai lipti, tiksliau kiekviena parisu, o poto tik kas kelias dienas pasuku aplnik sniura, na tas pats kas siltnamyje auginant irgi gi aplink sniura padeda jiems lipti
Kada planuojate jaus seti lauko agurkus? Alyvos jau ima zydeti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 21:11)
Ui, kai tai atvėso, dzin man tos alyvos brrr... Nors turiu dvi lysves pasiruošusi, į alyvas net nežiūrėsiu dar. Gal aš neteisi
Apšvieskite mane - Askeriukai vadinamieji - kokie jie? Žalioj St. paprašiau - davė, o ten ilgavaisiai , pradėjau vaipytis, nenoriu, nepatinka matai . Tai jie ką - ilgavaisiai?
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 20:11)
žiūrint, kada vakuot laiko turėsit Man reikia, kad pats derlius ne anksčiau rugpjūčio būtų, tai be birželio nesėsiu.
QUOTE(Otaip @ 2014 05 02, 13:07)
Aš "laipinu" ant paprasto, įtempto tarp pagalių ir pritvirtinto tinklo
Įdomu, ar gerai būtų jeigu kai kuriuos pasėčiau daigus viduje, o paskui kai pradėtų lipti, iškiščiau į išorę? Taip šiek tiek taupytųsi žemė, pas mane jos kiekvienas centimetras suskaičiuotas.
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 20:22)
Ui, kai tai atvėso, dzin man tos alyvos brrr... Nors turiu dvi lysves pasiruošusi, į alyvas net nežiūrėsiu dar. Gal aš neteisi
Tai va, ta naktine vesuma ir man dziugesio nesuteikia. Notrs va sianden pas mus po pietu jau labai isilo, prasiskyre debesys, saule plieske. Galvoju gal i iremintas lysves ir kompostine zeme gal jau ir sesiu. Uzdengsiu pasejus agroplevele ir bus liuks Pernai alyvoms nezydint dar sejau ir buvo gerai, tik veliau krusos biskiuka gavo. Nuo kitos savaites antros puses jau labai neblogos naktys nusimato lyg
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 20:28)
žiūrint, kada vakuot laiko turėsit Man reikia, kad pats derlius ne anksčiau rugpjūčio būtų, tai be birželio nesėsiu.
Vakuoti niekada laiko neuztenka iki pilnos laimes Norisi, kad agurku butu jau liepos menesi, tai reiks anksciau seti, nei birzeli
jetau, tas žinučių vėlavimas.... net klaidų negaliu ištaisyti. kalbu apie Askeriukus vadinamus.
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 20:36)
jetau, tas žinučių vėlavimas.... net klaidų negaliu ištaisyti. kalbu apie Askeriukus vadinamus.
taip, jie ilgavaisiai
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 08:22)
Pernai man sumeistravo vyras tokias atramas tris agurkams. Siemet planuoju visus agurkus sitaip auginti. Labai patiko.
Kokio ūgio jūsų konstrukcija agurkams. ačiū
o kokie geriausi savidulkiai agurkai? esu zalia sitam reikale, noriu savidulkiu, nes ruosiuos balkone augint tik speju jau kitamet