šiandien pirmasis askeriukas sukramtytas, 15cm, o jau skanumas
sėjau kovo 11, dabar daigai apie 20-35cm aukščio, jau kelios dienos kaip šiltnamyje į juodus maišus be dugno pasodinti, plėvele papildomai apsukta trijulė- nesiskundžia, bujoja, o indukuose jau pradėjo maisto trūkt. kvapas ir skonis
Mes jau "pilnu tempu" valgom askeriukus, auginamus ant palangės. Super! Nuotrauka prieš 10 dienų daryta:
[URL=http://www.radikal.ru][...
[URL=http://www.radikal.ru][...
o as su " Askeriukais " mergaites nesiskubinu nes sodinu veliau kadangi po to veda iki spalio menesio galo
QUOTE(Rittute @ 2014 04 24, 13:04)
na faina - niam niam. kokie ankstyvi, kada sejot.mano tik zydi vasario 22 paseti.
Sausio 20 sejau. Vasario pabaigoj setus ragausim po keliu dienu.
QUOTE(georgiana @ 2014 04 24, 14:09)
o as su " Askeriukais " mergaites nesiskubinu nes sodinu veliau kadangi po to veda iki spalio menesio galo
Ir kitos neskubina.o vienas-du visai šaunu
kaip faina, kad agurkiukais jau galit pasidziaugt
as lauke sesiu Atomic. Gal jau laikas namie pasiset, paskui tik daigelius i lauka? Ar visai as jau cia susivelinau? Ar seklas tiesiai lauke set ir viskas?
as lauke sesiu Atomic. Gal jau laikas namie pasiset, paskui tik daigelius i lauka? Ar visai as jau cia susivelinau? Ar seklas tiesiai lauke set ir viskas?
Kreipiuosi i lauke auginancias agurkus.
Kaip juos paramstyti, kur duoti lipti? Norisi ir kad dar ir graziai atrodytu. Siltnamio neturiu, turiu pakeltas lysves,ntai viena krasta uzleisiu agurkiukams. Gal turit kokios patirties ar iliustraciju, ar ideju?
Kaip juos paramstyti, kur duoti lipti? Norisi ir kad dar ir graziai atrodytu. Siltnamio neturiu, turiu pakeltas lysves,ntai viena krasta uzleisiu agurkiukams. Gal turit kokios patirties ar iliustraciju, ar ideju?
QUOTE(rrr? @ 2014 05 01, 19:17)
Kreipiuosi i lauke auginancias agurkus.
Pas mane ne pakeltos, o iremintos, pernai viena krasta uzsodinau agurkais, nukreipiau ant zemes ir visi draugiskai taip ir augo,netrukdydami lysvej kitiems gyventojams
Papildyta:
Neturiu nuotraukos, kai jau uzauge, cia matosi tik paseti, artimiausia lysve
aš agurkus lauke tiesiai į žemę sėju, paskui, jei per tanku, perkeliu, kur reikia, arba jei kurkliai nukanda visada dedam lankus ir klojam agro, laikau taip iki pražystant, tada jau agro nuimu, o lankus palieku, virkščias per lankus permetu ir gaunasi tokia banduota makalienė, smagu rinkti, kai kurie žeme driekiasi, kiti kabo ant lankų. Jei norisi dekoratyviau, yotubej yra rušiškų vaizdelių apie agunimą dg.
Pernai man sumeistravo vyras tokias atramas tris agurkams. Siemet planuoju visus agurkus sitaip auginti. Labai patiko.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 06:22)
Pernai man sumeistravo vyras tokias atramas tris agurkams. Siemet planuoju visus agurkus sitaip auginti. Labai patiko.
O agurkai patys "lipa" virvelėmis, ar reik jiems padėti? Ir dar vienas klausimuks - reik pagenėti auginant šitokiu būdu?