Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(georgiana @ 2014 04 14, 12:06)
mano jau vienas siltnaminukas eme skursti indelyje sakykit kaip manot jeigu persodinciau i siltnami, o siltnamispolitileninis tai tikriausiai labai tektu daug apkloti agro ir zvakikes deginti g.gif

Praeitais metais, emiau dideli maisa, kaip nuo bulviu buna, prapjoviau apacia ir puse pripyliai zemes, tada sodinau agurka, o vakare tiesiog uzrisdavau maisa is virsaus, nesiskunde:-) tiesa, kai prognozavo minusa, tai deginau zvakutes, nes atrodo ir pomidorai kartu jau augo siltnamyje
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 04 14, 13:06)
mano jau vienas siltnaminukas eme skursti indelyje sakykit kaip manot jeigu persodinciau i siltnami, o siltnamispolitileninis tai tikriausiai labai tektu daug apkloti agro ir zvakikes deginti g.gif

Mano galva, dar agurgams per anksti į šiltnamį ax.gif Žemelė jiems tikrai per šalta.
Atsakyti
Dekui mergaites uz patarimus bandysime kazkaip dar savaitele pratemti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, paklausiau paskaita gera apie agurkus, tai pasirodo yra kažkokie vokiškos selekcijos, tai jiems spygliai ištirpsta ir pro tas skylutes marinatas suteka - skanūs būna tada, mažiau prieskoniu reik ir kieti.

O aš "S ir G" auginau agurkus "Pasalimo" tai jie suminkštėjo marinuoti, šeima nevalgo.

Gal galite patarti kokius agurkus sodinti marinavimui, kad pamarinuoti išliktų kieti . 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2014 04 16, 05:16)
Gal galite patarti kokius agurkus sodinti marinavimui, kad pamarinuoti išliktų kieti4u.gif  4u.gif

Jei ant agurkų pokučio parašyta tinka marinavimui, vadinas tinka. O visa kita tik nuo šeimininkės sugebėjimų priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 04 16, 07:47)
Jei ant agurkų pokučio parašyta tinka marinavimui, vadinas tinka. O visa kita tik nuo šeimininkės sugebėjimų priklauso biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano agurkeliu daigeliai jau labai "istysia" kada galeciau jau nesti persodinti i siltnami ?
Atsakyti
o mano mazoji siandien suvalge pirmaji namini agurkeli sake labai skanus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 04 19, 20:41)
mano agurkeliu daigeliai jau labai "istysia" kada galeciau jau nesti persodinti i siltnami ?

Oi neskubėk dar,geriau dienom šiltnamyje laikyk,o vakare apklostyk,agurkai lepūnai,jie jautrūs šalčiui
Atsakyti
kur šiauliuose būtų galima nusipirkti merengue, atomic, profi, allianz, asker, octopus. kažką iš šių veislių.jei nėra šiauliuose, kur internete pigiau?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2014 04 23, 12:34)
kur šiauliuose būtų galima nusipirkti merengue, atomic, profi, allianz, asker, octopus. kažką iš šių veislių.jei nėra šiauliuose, kur internete pigiau?

Ž.s. dalį turetum rasti.merengue ten pirkau.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2014 04 23, 13:34)

Pasižiūrėkit čia
http://www.sonis.lt/...-h-100-skl.html
Atsakyti