Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(arilina @ 2014 04 04, 18:20)
ar kazkokiu budu eina vandeni paminkstinti. Esu absoliuti naujoke agurku auginime. Busiu labai dekinga uz bet koki patarima! smile.gif

Virintas ir atvėsintas vanduo ne toks kalkingas. Arba laistykit lietaus vandeniu jei yra galimybė. Tik nemanau kad lapai ruduoja nuo vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 04 04, 18:28)
Virintas ir atvėsintas vanduo ne toks kalkingas. Arba laistykit lietaus vandeniu jei yra galimybė. Tik nemanau kad lapai ruduoja nuo vandens  g.gif

gal ir ne nuo vandens.... cia tik spejimas buvo, o kokia dar gali buti beda?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 04 04, 20:54)
gal ir ne nuo vandens.... cia tik spejimas buvo, o kokia dar gali buti beda?

Per sausas oras,trašų maisto-trūkumas.nes jiems reikia organikos arba salietros. Del sauso oro gerai apsmaigstyt agurkų indą pagaliukais tinkamo aukčio iš krastų ir uždeti plevelinę rankovę.Sukurti ,atseit,siltnamiuką,tik vedinimui virsus turi būti praviras
------
Geras laikas sėti agurkus,kuriuos auginsit šiltnamiuose ax.gif
Atsakyti
Laba ir šioj palatoj 4u.gif

pasisėjau 3 askeriukus, tiksliau vaikai pasisėjo, dar mažuliai, bet jau žiedus krauna, agurkiukai matosi. Vieni žiedai tiesiai nuo kotuko, kiti- ant agurkiuko. Čia kodėl taip? užaugs čia kas nors ar nelabai?
ačiū už apšvietimą neišprususios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 07, 12:51)
Laba ir šioj palatoj  4u.gif

pasisėjau 3 askeriukus, tiksliau vaikai pasisėjo, dar mažuliai, bet jau žiedus krauna, agurkiukai matosi. Vieni žiedai tiesiai nuo kotuko, kiti- ant agurkiuko. Čia kodėl taip? užaugs čia kas nors ar nelabai?
ačiū už apšvietimą neišprususios 4u.gif

vyriski ir moteriski ziedai... wink.gif
tas be agurkiuko tai tik ziedadulkes skleidzia ir nieko neaugina ir neuzaugins... o kur vaisius yra, tai jei apsidulkins tai ir uzaugins... smile.gif

skirtumo paveiksliukas
Atsakyti
tai teip išeitų, kad man dabar pucu pucu reik daryt? žinau, jog su agurkiuku- motera, be agurkiuko- vyriškis, tai vyriušku į moterišką papucuot teptuku, ar nereikia, nes asker rašo jog savidulkis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 07, 19:29)
tai teip išeitų, kad man dabar pucu pucu reik daryt? žinau, jog su agurkiuku- motera, be agurkiuko- vyriškis, tai vyriušku į moterišką papucuot teptuku, ar nereikia, nes asker rašo jog savidulkis g.gif

Nieko nereikia rūpintis ir daryti. Šiuolaikiniai agurkai labai gerai patys savim pasirūpina. Jei neaugas,tai tik del per sauso kambario oro,nes tai ne agurkų stichija ir gali nepatikti. Kartais ne ivieno vyriško žiedo nematau,o vis tiek vaisingos moteros biggrin.gif
Atsakyti
nuraminot, o tai 1 vyriškis buvo ant 3 daigų, ir tas pats jau nužydėt baigia, visos kitos- moteruškės, kiek matau
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gražus ir turtingas-t.y. vaisingas thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif

o kodėl tik 1 su ūsais pas mane? kiti 2 nesiteikia raitotis ar kaip?
Atsakyti
Labas,

truputį susivėliau, neįeinu į ritmą, kyla klausimai man:

1. ar jau laikas sėti šiltnaminius agurkus?
2. O laukui skirtus augti - jau sėti daiginimui ar dar ne (kad augaliukus persodinti į dirvą)?
3. O gal praktika rodo, kad laukinius geriau sėti tiesiai į dirvą nedaiginant namuose ant palangių?

Pasižiūrėjau į sėjos kalendorių, ir, jei jį gerai supratau, šios dienos sėti agurkams geros.

lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti