Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(*Inga:) @ 2014 03 27, 12:18)
O kada sėjat tiesiai į šiltnamį?

nesėju šiltnamyje. ankstyvus kelis daigus šiltnamiui paauginu namie, sėju lauke didžiajam agurkavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 27 kovo 2014 - 12:54
QUOTE(*Inga:) @ 2014 03 27, 13:18)
O kada sėjat tiesiai į šiltnamį?

as siandien ikisau pora seklu i siltnami, bus kaip bus cool.gif
Atsakyti
Tai aš irgi galvoju kelias sėklikes įkišt pirmai pradžiai.
Atsakyti
gal kas turit Klaipedoje kelis agurkus Superstar H pardavimui?lauksiu az.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2014 03 30, 18:38)
gal kas turit Klaipedoje kelis agurkus Superstar H pardavimui?lauksiu az.

Pasižiūrėjau,kokio ten stebuklo ieškote. Pati auginu ir aprašymas geresnis šių-
PAPRASTIEJI ILGAVAISIAI AGURKAI ASKER H
Jau vien todel.kad pakantesni šviesos trūkumui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 30 kovo 2014 - 18:56
QUOTE(amarrile @ 2014 03 30, 19:55)
Pasižiūrėjau,kokio ten stebuklo ieškote. Pati auginu ir aprašymas geresnis šių-
PAPRASTIEJI ILGAVAISIAI AGURKAI ASKER H
Jau vien todel.kad pakantesni šviesos trūkumui  ax.gif

Asker H puikus auginti siltanmyje, patirtis trys metai ir ketvirtus auginsiu... salotinio tipo neperauga labai dideli, siaip uztenka du tris daigus ax.gif daugiau nereikia ... nors mama pertekliu koncervavo tai skanus irgi... bet didoki 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2014 03 31, 06:54)
Asker H puikus auginti siltanmyje, patirtis trys metai ir ketvirtus auginsiu... salotinio tipo neperauga labai dideli, siaip uztenka du tris daigus  ax.gif daugiau nereikia ... nors mama pertekliu koncervavo tai skanus irgi... bet didoki  4u.gif

Ką reiškia neperauga? Man tai perauga biggrin.gif Ilgiau nenuskini, tai meitėliai pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 03 31, 08:06)
Ką reiškia neperauga? Man tai perauga biggrin.gif Ilgiau nenuskini, tai meitėliai pasidaro biggrin.gif

Puikūs jie. Pernai kai kas pasidalijo sėklomis blush2.gif ačiū, ačiū, dar ir šiems metams 2-vi sėklytes turiu, tikiuosi dygs. Sėklų pirkti niekur neužtaikiau.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 03 31, 08:13)
Sėklų pirkti niekur neužtaikiau.

jei apie Asker kalbat, tai jų sėklas šiemet Baltic Seeds pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 09:28)
jei apie Asker kalbat, tai jų sėklas šiemet Baltic Seeds pirkau  smile.gif

Apie Asker. Ačiū.
Atsakyti
Šiandien Žalioj Stotelėj mačiau Askerių.
Atsakyti
Sveikos agurku augintojos smile.gif turiu tokia beda, uzsibreziau uzsiauginti kelis agurkelius balkone, nes zemeje sodinti neturiu galimybes, bet va turiu beda, jau paauge agukeliai su 4-5 tikrais lapeliais, bet kazko pradejo gelti ir ruduoti lapu krasteliai. Atknisau internete, kad gali buti dirvos uzkalkejimas (pas mane vanduo tikrai kietas sad.gif ). tai va galvoju ka daryt, gal padetu dirbos parugstinimas (turiu azaliju trasu....) ar kazkokiu budu eina vandeni paminkstinti. Esu absoliuti naujoke agurku auginime. Busiu labai dekinga uz bet koki patarima! smile.gif
Atsakyti