kada sėti lauke agurkus, kad pats derliaus pikas būtų ne anksčiau rugpjūčio? turbūt birželį? ar anksčiau? Sėsiu Mirabelle F1, Merengue F1, Profi H ir kornišonus
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 03 23, 09:49)
kada sėti lauke agurkus, kad pats derliaus pikas būtų ne anksčiau rugpjūčio? turbūt birželį? ar anksčiau? Sėsiu Mirabelle F1, Merengue F1, Profi H ir kornišonus
Turetu but ant pakeliu parasyta po kiek dienu turetu but agurkeliai, pagal tai ir apskaiciuosit mazdaug
Svieske, mano seti ankstyvieji vasario 21d. leidzia trecia tikra lapeli, sparciai pradejo augti tik sia sav, o taip irgi tupejo, salta tikriausiai jiems buvo, dabar dar papurskiu juos, tai patinka
mano agurkelis
QUOTE(karambole @ 2014 03 22, 12:16)
O Merengue man Sekluvoj rekomendavo kaip siltnamiui skirtus
Puikiai ir lauke dera šitie,tikrai nebūtina šiltnamin kišt Man skanūs.
snaige 123 vaizdelis .As dar tik ryt kelis sesiu .Kokia cia veisle ?
QUOTE(daivuke @ 2014 03 24, 22:40)
rusiska KOHHY
QUOTE(snaige123 @ 2014 03 25, 11:14)
rusiska KOHHY
Arklio metais ir veislė atitinkama
Sveikos, pasisėjau agurkėlius kovo 19 d. (lygtais), juos ruošiuosi sodinti lauke (pirmi rimti sodinimo metai savajame darže) ir tikriausiai per anksti pasėjau, ar jiems atsitiks kas nors blogo (tai yra neves ar kas nors kita)? ar čia nieko baisaus
QUOTE(Doviand @ 2014 03 26, 15:05)
Sveikos, pasisėjau agurkėlius kovo 19 d. (lygtais), juos ruošiuosi sodinti lauke (pirmi rimti sodinimo metai savajame darže) ir tikriausiai per anksti pasėjau, ar jiems atsitiks kas nors blogo (tai yra neves ar kas nors kita)? ar čia nieko baisaus
kaip čia pasakius apie tą blogumą.. namie ant palangės sunku bus išlaikyt, nes agurkai sparčiai auga. O į daržą per anksti sodint negalima, nes per šalta agurkams bus. Nusibaigs, ir tiek. Na, nebent stebuklingai šiltas pavasaris bus..
O rimtai, kada šiltnamiui namie pasisėt
QUOTE(Alekto @ 2014 03 26, 16:39)
O rimtai, kada šiltnamiui namie pasisėt
Aš bandysiu pasisėti balandžio 6-8, po to kartosiu. Balandžio pradžioje pasėti gali peraugti, bet gal bus šilta, bus galima bandyti sodinti į šiltnamį gegužės pradžioje, jei nebus labai šalta.
O kada sėjat tiesiai į šiltnamį?