Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

As pasiziurejau, kad pernai balandzio 9 sejau, bet pernai ir ziema ilgai buvo.. Pradzioj dar sniego buvo ir salcio. Tai va ir galvoju ar kovo pabaigoj bus normaliai.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 03 14, 15:11)
As pasiziurejau, kad pernai balandzio 9 sejau,  bet pernai ir ziema ilgai buvo.. Pradzioj dar sniego buvo ir salcio. Tai va ir galvoju ar kovo pabaigoj  bus normaliai.

kovo gale sėjant, vėliausiai balandžio gale pasodint reik. Aš kokius 6 daigus ankstyvųjų visada surizikuoju wink.gif juk jei ką, blogiausiu atveju galu tiesiai šiltnamin wink.gif
Atsakyti
4-6 daigus ir aš kovo pabaigoj sesiu,o šiltnamyje auginu apie 40,tai visų nevarginu ankstyvu sėjimu,kad neužskurstų rolleyes.gif
Atsakyti
as jau sukisau seklas, dar nesudygo, bet kai sudygs popinsiu ax.gif
Atsakyti
[quote=Mičiko,2014 03 14, 16:06]
Dėkui, pasižiūrėjau, bet man ten tamsus miškas. Kam iš viso reik taip žaist... Įtariu, nepanaudosiu...

na, as kiek domejausi, tai tokie iskiepiti agurkai maziau serga, yra derlingesni, maziau salcio bijo, del to ilgiau dera.
o siaip, tai nebutinai agurkus galima skiepyti. galima pvz ir melionus, taip padaugeja sansu sekmingai sulaukti siu lepuneliu vaisiu.
bet svarbiausia priezastis, del ko paprasti zmones (ne "pramoninkai") tuo uzsiima - tiesiog atrakcija, pazinimo dziaugsmas ir... galimybe pasipuikuoti pries kitus, jei viskas pavyksta blush2.gif
Atsakyti
merginos kokia symet seklas atvirame grunte sesit, idomu butu sulaukti pasidalinimo minciu, ar vis tik tie Pasalimo, Pasadoblis, Rodniciok, Dirigent dominuos g.gif
Man pernai koncervavimui nepasitvirtino nei viena slaviska veisle verysad.gif
Beje ziurejau seklas sodininkams.lt psl., ten maciau is vokieciu sekliuku yra bet dauguma didesni kiekiai jau isparduoti; as dar kolkas neapsisprendziu ka pirkti symet-tik zinau jokiu "Nojaus" seklu, nes jas veza is is lenkijos maisais nerusiuotas ir cia vietoje sveria teta dirba tai papasakojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 19, 13:16)
merginos kokia symet seklas atvirame grunte sesit, idomu butu sulaukti pasidalinimo minciu, ar vis tik tie Pasalimo, Pasadoblis, Rodniciok, Dirigent dominuos g.gif
Man pernai koncervavimui nepasitvirtino nei viena slaviska veisle verysad.gif

Šiais metais atsirado Merengue ir Octopus normaliai parduotuvėse, merginos pernai gyrė juos, bandysiu ir aš augint ax.gif
Atsakyti
profi H išbandyta ir daugumos girta
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 19, 14:16)
kokia symet seklas atvirame grunte sesit

Patiko Balticseeds lauko agurkai ATOMIC ir ALLIANZ good.gif, auginsiu vėl smile.gif
Atsakyti
Octopus,Atomic,Allianz ir norėčiau išbandyti Merengue
Atsakyti
Sakykit kaip laikosi jusu agurkai, tie labai anksti paseti? As irgi 3 daigus Mirabelle pasejau 02-23, sudygo labai greitai, bet kazkas su jais negerai. Ilgiausiai stovejo su didziuliais skilcialapiais, tik dabar tokius nedidelius lapelius pradejo leisti.Kazin ar kas is ju bebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2014 03 19, 17:46)
Patiko Balticseeds lauko agurkai ATOMIC ir ALLIANZ good.gif, auginsiu vėl smile.gif

Siemet vel Atomic, jau ir visoms draugems uzrekomendavau. O Merengue man Sekluvoj rekomendavo kaip siltnamiui skirtus g.gif
Atsakyti