Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Ar auginot kas nors Racibor H, nerandu atsiliepimu...Latviskos seklos butu.
Atsakyti
Dar prie situ pasiemiau alhambra H, lanai jau daug atsparumu prirasyta ligoms ir yra savidulkiai, tikiuos teisingai pasirinkau...
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 07, 17:33)
Dar prie situ pasiemiau alhambra H, lanai jau daug atsparumu prirasyta ligoms ir yra savidulkiai, tikiuos teisingai pasirinkau...

Aš praeitais metais buvau pasodinusi juos ir dar 3 rūšis (krak H, rodniciok natur H ir Andrus H) lauke. Visi agurkai buvo sėti vienu metu ir augimo sąlygos buvo vienodos, tačiau Alhambra H vieninteliai buvo nekartūs, o ir derlius gausus. Šiemet vėl auginsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 29, 15:46)
Gausis gausis,aš visad tris mirabeles prasiauginu ir kišu į šiltnamį,dera gerai

prasom placiau-kada sejat , kokiose talpose auginat, kada persodinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 14, 22:56)
prasom placiau-kada sejat , kokiose talpose auginat, kada persodinat smile.gif

Vaje sudėtingas klausimas doh.gif užplaukia sėjamoii ir pasėju,na aišku ne sausio mėnesį hihihi.gif ,talpa,pradžiai kažkur stiklinės dydžio ,paskui perkeliu į didesnę,šiltnamin kišu kartu su pomidorais,aš niekad nesirašydavau,ką kada darau,tik šiemet "didžiają bibliją" pradėjau rašyt hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri esate auginusi Saladin agurkus? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 17, 20:06)
O, ačiū. Paieškosiu ten.

Nėra, ieškojau kelis kart
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar tiesa,kad auginant keleta veisliu agurku, na pvz 4 -5 marinuojant ar raugiant nera gerai kai jos susimaiso? Mano sejos planuose 5 veisles: Atomic, Profi, Pasalimo, Merengue, Octopus blush2.gif bet sunerimau ar gerai darau ax.gif Sako, kad "nestovi" tokiu atveju agurkeliai doh.gif cia tiesa ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2014 02 16, 09:53)
Sveikos  4u.gif
Ar tiesa,kad auginant keleta veisliu agurku, na pvz 4 -5 marinuojant ar raugiant nera gerai kai jos susimaiso? Mano sejos planuose 5 veisles: Atomic, Profi, Pasalimo, Merengue, Octopus  blush2.gif bet sunerimau ar gerai darau  ax.gif Sako, kad "nestovi" tokiu atveju agurkeliai  doh.gif cia tiesa ar ne?  unsure.gif

Pas mane laiko įvairios rūšys kartu sumarinuotos.
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
Ar tiesa,kad auginant keleta veisliu agurku, na pvz 4 -5 marinuojant ar raugiant nera gerai kai jos susimaiso? Mano sejos planuose 5 veisles: Atomic, Profi, Pasalimo, Merengue, Octopus  blush2.gif bet sunerimau ar gerai darau  ax.gif Sako, kad "nestovi" tokiu atveju agurkeliai  doh.gif cia tiesa ar ne?  unsure.gif

Man kaip gamintojai ir šeimai kaip valgytojai - viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Man kažkodėl vienas metais maišyti pabalo, tai dabar stengiuosi dėti į atskirus stiklainius. Neauginu daugiau kaip 2 veisles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 16 vasario 2014 - 10:55
Sveikos  4u.gif

Ir stovi ir guli gerai ir nepabąla marinuoti,auginu visada tris keturias veisles
Atsakyti