Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

[quote=NERA,2014 01 16, 11:36]
Pas mane irgi tokia pati situacija. Bet manau čia ne agurkų veislės kaltė, o šeimininkės. Aš kaltinu save. Manau mano problema buvo tame,kad aš juos marinuodavau ne tą pačią dieną nuskynus, o sekančią ar net dar sekančią.
[/quote]

[qBet tokios bėdos nėra schmoll.gif Buvo,keli stiklainiai pabalo,bet neprarūgo ir dangtelio neiškėlė. Gal koks netinkamos veislės agurkas papuolė ar dangteliai blogi?Aš kiekvienais metais naujus užsukamus perku ir tai ne visi geri būna... g.gif
[/quote]

[quote=Karosė,2014 01 16, 15:14]
[quote

Aš auginau Kozyrnyja man mažiau agurkėlių turėjo nei Muravei ,šis patiko o aš tik raugiau tai geri.o gal buvo Jūsų dienos ......tai irgi turi įtakos ,aš taip dešras rūkymui nežinodama sugadinau ,buvo balkšvos vietoj gražių raudonu
blush2.gif
[/quote]
Marinavimu ir rauginimu uzsiima mama, mano darbas uzauginti smile.gif tai seimininke nekalta, marinuoja ir raugina tos pacios dienos derliu, tu dienu irgi prisilaiko del viso pikto.. gal dangteliai, ne visi nauji buvo.. ir dar iskaiciau, kad druska lyg su jodu, jei naudoji,gali buti blogi del to..kokia naudojo, dabar jau neprisimena g.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as prie pagyru Merengue agurkeliams,auginome pernai 2 siltnamiuose po kelis daigus, derejo pasakiskai iki spalio menesio,rudeni uzteko ir patiems ir kaimynus apdalinom, siemet vel uzsipirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa195: 27 sausio 2014 - 18:41

O man labiausiai pernai patiko Atomic. Superiniai agurkai thumbup.gif. Aciu visoms, kurios sia veisle isgyre ir isigyti paskatino 4u.gif. Daber tai jau uzpirkti visom kaimynem pazadejau smile.gif. Buvo skanus tiek sviezi, tiek marinuoti, o jau rauginti tooookie traskus! Sakau jau gana visokiems ten iv. veisliu bandymams, kol nepabos auginsiu tik siuos rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 28 sausio 2014 - 20:13
Merginos, turiu užduotį - kuo anksčiau turėti savų agurkėlių. Esu skaičiusi, kad kažkaip sugebate tai padaryti. Klausimų krūva.
1. kada pasėti? (sėsiu 1 Merengue ir 1 Asker)
2. kaip teisingai tuos daigus auginti? Žinau, kad agurkai nemėgsta persodinimo. Iš karto tas sėklas kišti į labai didelį vazoną?
3. jau vazone jam reikia kažkokias atramas konstruot?
4. paskui, kai jau nėra šalnų, persodinti į šiltnamį? Man kol kas tai tamsus miškas g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 29, 11:43)

mes su Gaudvile anksčiausiai esam sodinusios kovo 8. Per Motinos dieną, berods, jau ragavom.
Sodinu į maždaug stiklinės dydžio indelius, vėliau persodinu. Gerai priliejus, kai yra daug šaknų, tas gumulas išsitraukia gražiai, vientisas ir nematau, kad kažkuo įsižeidęs agurkas būtų. Ir atramų jam augant tikrai reiks.
O kai atšyla pakankamai, persodinu į šiltnamį ar daržą. Va tuo metu persodinti jie tikrai pas mane sureaguoja.
Atsakyti
Tany puslapy turėtų būti visa pasaka su iliustracijomis wub.gif
Atsakyti
Dėkui, Saintlina ir Gaudvile 4u.gif iš tany vaizdelių atrodo, kad ji net niekur ir nepersodino g.gif Pabandysiu pasibovyti, mažu kas gausis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 29 sausio 2014 - 14:27
Gausis gausis,aš visad tris mirabeles prasiauginu ir kišu į šiltnamį,dera gerai
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 29, 13:17)
mes su Gaudvile anksčiausiai esam sodinusios kovo 8. Per Motinos dieną, berods, jau ragavom.
Sodinu į maždaug stiklinės dydžio indelius, vėliau persodinu. Gerai priliejus, kai yra daug šaknų, tas gumulas išsitraukia gražiai, vientisas ir nematau, kad kažkuo įsižeidęs agurkas būtų. Ir atramų jam augant tikrai reiks.
O kai atšyla pakankamai, persodinu į šiltnamį ar daržą. Va tuo metu persodinti jie tikrai pas mane sureaguoja.

tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 29, 14:54)

Pernai didis sėklų sodinimo bumas buvo ir nusprendžiau, kad gal lietuvių kalbos taisyklės keitėsi. Kaip ir niekaip nepriprantu prie poto vietoj po to ar beto vietoj be to unsure.gif
Atsakyti
nu ale kokios bjaurios schmoll.gif Prašom nesikabinėt. Be to, jei sėju daug sėklų - tai sėja, jei vieną įtupdau - sodinimas.
Ir išvis - mano sėklos - noriu sėju, noriu sodinu. Mokys dar čia kiaušiniai vištą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 29, 16:14)
nu ale kokios bjaurios  schmoll.gif  Prašom nesikabinėt. Be to, jei sėju daug sėklų - tai sėja, jei vieną įtupdau - sodinimas.
Ir išvis - mano sėklos - noriu sėju, noriu sodinu. Mokys dar čia kiaušiniai vištą  biggrin.gif  biggrin.gif

sėklas sėjam, daigus sodinam ir skaičius čia nesvarbus... tongue.gif cool.gif
Atsakyti