Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Pernai bent Lankavoj nenuvo pigiau nei inete. Tai ar cia parduotuvej siemet atpigo ar inete pabrango. Reik pernai metu sasksitas issitraukt ir palyginti. O kaip su galiojimu seklu. Gal del to ir atpigo parduotuvej.
Atsakyti
Šiltnamiui agurkus sėjau namie balandžio 19. Pirmus agurkus šiltnamyje skyniau birželio 7.

O mes šiemet į stiklinį šiltnamį sodinome agurkus balandžio gale, nes labai jau dideli buvo ir žydėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2014 01 17, 08:17)
Pernai bent Lankavoj nenuvo pigiau nei inete. Tai ar cia parduotuvej siemet atpigo ar inete pabrango. Reik pernai metu sasksitas issitraukt ir palyginti. O kaip su galiojimu seklu. Gal del to ir atpigo parduotuvej.

Galiojimas normalus. Siaip, tai internete nepabrango g.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2014 01 16, 13:52]
O aš net nebūčiau pastebėjusi... g.gif Akurat.Išsitraukiau šių metų pirkinius,palyginau,min. 80 centų brangiau internetinėj.Ne tik agurkai,visos kitos sėklos irgi.

Aš jau pernai Auksei sakiau tik ji jau buvo užsisakius internetu ir kažkodėl šito nefiksavo, kad parduotuvėj pigiau, nei pirkti internetu. biggrin.gif Pritraukia klientą o užsideda sau mažą procentą. Nu tik davanų jau nepridės, bet ką sutaupysit tai ne vieną pokelį dovanų pačios nusipirksit.
O aš kainas tikrinu, nes žingsnį žengi, o sutaupai 20-30 proc.
mirksiukas.gif
Aš šios firmos Baltic seeds sėklas agurkų jau visas turiu visos pasiteisino 100 procentų kažkurie iš A raidės, tiksliai nepamenu kurie, rašo kad saldūs tai tikrai labai skanūs buvo.

Galiojimas geras, nes parduotuvė Egzotika iš jų užsakinėja kas savaitę. Ir dabar sąrašą aš jiems pateikus. Maloni savininkė labai aš su ja pasišneku man dar ir pataria blush2.gif .
Šiemet ką vežasi taip pat pigiau, nei internetu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 17 sausio 2014 - 13:48
Man skanūs agurkai buvo Amour h saldūs, net ir peraugusius kaip daviau kaimynų gyvuliams sako mes juos suvalgom, nes labai skanūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 17 sausio 2014 - 13:57
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 16, 08:27)
Kustovoj- nepatiko. Joks jis ten ne Kustovoj smile.gif Labai jau toks ukinis agurkas. Daznai karstelejas.
Malcik spalcik- nepaliko didelio ispudzio.
Muravei- tas pats kaip malcik spalcik...
Rodnicok natur H- kiekvienais metais auginam mano kaimyne. Patenkinta jais. Nors man ir geresniu agurku yra, nei jie.
Profi H- Baltic seeds produkcijos. Alytuje ju galima rasti Lankavoje, Egzotika seklu parduotuveje. Labai geri agurkai. Ilgai neperauga, teisingos formos ir dydzio. Atviro augimo. Labai derlingi ir skanus.
Tos pacios firmos man labai dar pasiteisino Aztec. Siemet dar Crisphina nusipirkau ju firmos. Ju prekybos vietos yra paymetos cia.

Aš tuos Crisphina auginau praeitą sezoną. Labai patiko, buvau pasodinusi tik 5 daigus i šiltnamį vėlyvajam derliui, tai valgiau iki pačių šalnų. Labai taisyklingos formos, neapkarsta. Labai lengvi priežiūroje, niekuo nesirgo. Liuks. Šiais metais būtinai juos sodinsiu, dar ir į lauką išmesiu.
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2014 01 16, 15:14)
Aš auginau Kozyrnyja man mažiau agurkėlių turėjo nei Muravei ,šis patiko o aš tik raugiau tai geri.o gal buvo Jūsų dienos .....tai irgi turi įtakos ,aš taip dešras rūkymui nežinodama sugadinau ,buvo balkšvos vietoj gražių raudonu
blush2.gif

Nu cia tai man mistika kazkokia. Niekaip nesuvokiu kaip gali itakoti.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 01 17, 14:25)
Nu cia tai man mistika kazkokia. Niekaip nesuvokiu kaip gali itakoti.

Ir dar kaip įtakoja,patikėkit.Liaudies išmintis taip sako,marinuojant,raugiant kopūstus,sėjant ir daugelyje kt.atvejų.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 01 17, 15:35)
Ir dar kaip įtakoja,patikėkit.Liaudies išmintis taip sako,marinuojant,raugiant kopūstus,sėjant ir daugelyje kt.atvejų.

Man pvz. ,neįtakoja niekaip schmoll.gif Aš agurkus visai mažiuliukus skinu ir marinuoju,kartais net du kartus dienoj einu nurinkt derlių.O jei laukt visas 4-5 dienas,tai jie jau iki sėklinių peraugtų.Niekas pas mani nešaudo ir neminkštėja. Tiesa,aš iš tų ,kurios viską kaitina ir sterilizuoja ax.gif Ir sėjant viskas čiki.Čia gal nuo įsitikinimo priklauso...
Va jau kai PMS užeina,tai nieko nedarau.Viskas iš rankų krinta,būnu kaip ragana pikta ir tada jau tik šluotos ir automato reikia biggrin.gif .

Asta,parašyk į AŽ,ką užsisakei. Man gal irgi reikia būtent tokių biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Asta ir G,2014 01 17, 13:25]
[quote=adija5,2014 01 16, 13:52]
O aš net nebūčiau pastebėjusi... g.gif Akurat.Išsitraukiau šių metų pirkinius,palyginau,min. 80 centų brangiau internetinėj.Ne tik agurkai,visos kitos sėklos irgi.

Aš jau pernai Auksei sakiau tik ji jau buvo užsisakius internetu ir kažkodėl šito nefiksavo, kad parduotuvėj pigiau, nei pirkti internetu. biggrin.gif
[/quote]
uzfiksavau uzfiksavau biggrin.gif Tik tada jau buvo per velu-viska susipirkus buvau jau is ju doh.gif O siemet prisiminiau tavo zodzius ir skuodziau seklu pirkti ten is karto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 16, 07:27)
Profi H- Baltic seeds produkcijos. Alytuje ju galima rasti Lankavoje, Egzotika seklu parduotuveje. Labai geri agurkai. Ilgai neperauga, teisingos formos ir dydzio. Atviro augimo. Labai derlingi ir skanus.

O Profi skirti laukui ar šiltnamiui?
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2014 01 17, 16:53)
O Profi skirti laukui ar šiltnamiui?

auginau šiltnamyje, vieninteliai neapkarto, patiko, auginsiu ir šiemet
Atsakyti