Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

O gal kas patars,kaip su voratinkline erkute kovoti?
Atsakyti
Sveikos agurkistės,

padėkit man, labai prašau. Visi šiltnamio agurkų lapai pradėjo geltonuot, o patys agurkai (tie, kur tik užmegzti) geltonuot ir džiūt tiesiog ant augalo. Gal kas žinot kas tai yra? Aš pati kiek skaitau, tai visas agurkų ligas jiems pritaikau, jau nebežinau ką daryt.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pas mane taspats,uzrauginau arklio meslo,veliau pamaitinsiu,gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 07 16, 08:21)
Sveikos agurkistės,

Man visai nepanasu i liga, bandyciau tresti dilgeliu raugu, buvo pernai panasi situacija- po tresimo pagerejo smile.gif
Atsakyti
Mano buvo panašus vaizdas,tai paėmiau trašų agurkams ir pelenu nepagailejau i kibirą,palaisčiau,viskas puiku thumbup.gif ,po triju dienu dingo džiūstantys agurkeliai ir krūmai žalesni pasidarė.
Atsakyti
Mano beda ta pati . ziauriai atrodo,ir dilgelem laisciau ir meslu ir visas ligi vienos pazastys nukarpiau ,bet situacija visiskai nepagerejo gal siek tiek.nebus siais metais pas mane agurku ziemai.baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 07 16, 19:58)
Mano beda ta pati . ziauriai atrodo,ir dilgelem laisciau ir meslu ir visas ligi vienos pazastys nukarpiau ,bet situacija visiskai nepagerejo gal siek tiek.nebus siais metais pas mane agurku ziemai.baisu verysad.gif

O lauke neturi? Mano šiltnamyje tas pats, bet aš jau pasimokius, neauga jie man šiltnamy nors tu ką, tai sodinu lauke kitus, o po du vis dėl sportinio intereso, gal kada pavyks, kol kas ne biggrin.gif
Atsakyti
Is siltnamio prisikonservuot agurkų neverta tiketis,nes tikrai greit pasibaugia.nemanau,kad rasit kokia apsauga,jei nenoresit valgyt su kokiu brudu purkstą.manes tikrai netraukia po keliu dienu skinti nupurkstus agurkus,geriau jau tiek,kiek spes uzauginti. o gala gauna tikrai greit jie,pas manes nuo voratinklines erkutes,kas yra nuotraukoj rodomiems,neatpazįstu.
Atsakyti
Va kaip idomiai, pas mane kol kas siltnamyje agurkai bujoja unsure.gif Lauke tik prasidejo, tai negaliu kol kas komentuoti, o jei siltnamyje ir uzsibaigtu greitai, nieko baisaus, jau pakankamai prisivakavom. Dar vis kasdien pasiskinam, maciau ir primegztu nemazai , bet maciau ir pageltusiu yra, reikes vel bandyti palieti su dilgelem, tik karta gavo to marmalo.
Atsakyti
pas mane jau trys mėnesiai beveik,kai valgomi,spejo jau ir ligu,ir gyviu prisigaudyt,Gal pagąsdinimui nuotraukyte įmest bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 16, 21:27)
pas mane jau trys mėnesiai beveik,kai valgomi,spejo jau ir ligu,ir gyviu prisigaudyt,Gal pagąsdinimui nuotraukyte įmest bigsmile.gif

Tai ner ko noreti, jei tiek laiko valgote smile.gif
Mes menesio dar nevalgom, bet dabar taip sparciai auga, kasdien po kibira priskinu, suvalgom kelis sviezius, daugiau viska koncervuoju. Kol kas lapai grazus, bet ugio tai nemazo, jau permaciau per virsu, auga toliau, senai virs galvos, siltnamis 210 aukscio, tai kaip arka dabar atrodo. Nenoriu ir as tu ligu, bet jau kaip bus-taip, o gal praslysim smile.gif
Galit ikelti, kad zinotume kaip realiai atrodo nebegrazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 16, 22:36)
Tai ner ko noreti, jei tiek laiko valgote  smile.gif
Mes menesio dar nevalgom, bet dabar taip sparciai auga, kasdien po kibira priskinu, suvalgom kelis sviezius, daugiau viska koncervuoju. Kol kas lapai grazus, bet ugio tai nemazo, jau permaciau per virsu, auga toliau, senai virs galvos, siltnamis 210 aukscio, tai kaip arka dabar atrodo. Nenoriu ir as tu ligu, bet jau kaip bus-taip, o gal praslysim  smile.gif
Galit ikelti, kad zinotume kaip realiai atrodo nebegrazus  blush2.gif

is kiek cia daigu po kibira priskinat blush2.gif
Atsakyti