Gal veislė tokia
Būna ant pokelių parašyta - šviesūs arba švieisai dryžuoti.
Kokius sodinote?
Papildyta:
[quote=zikas1970,2013 07 08, 15:43]
dekui
Dar galvoju vakuoti be acto, su citrinos rugstele,
Aš seniau vakuodavau su citrinos rūgštele - galvojau, kad actas tai blogis
Bet sužinojau, kad ta citrinos rūgštelė ne natūralus o cheminis produktas
Tai dabar perėjau prie obuolių acto - brangesnis jis, bet man priimtiniausias.
Būna ant pokelių parašyta - šviesūs arba švieisai dryžuoti.
Kokius sodinote?
Papildyta:
[quote=zikas1970,2013 07 08, 15:43]
dekui
Dar galvoju vakuoti be acto, su citrinos rugstele,
Aš seniau vakuodavau su citrinos rūgštele - galvojau, kad actas tai blogis
Bet sužinojau, kad ta citrinos rūgštelė ne natūralus o cheminis produktas
Tai dabar perėjau prie obuolių acto - brangesnis jis, bet man priimtiniausias.
QUOTE(mamukas71 @ 2013 07 09, 20:49)
Aš seniau vakuodavau su citrinos rūgštele - galvojau, kad actas tai blogis
Bet sužinojau, kad ta citrinos rūgštelė ne natūralus o cheminis produktas
Tai dabar perėjau prie obuolių acto - brangesnis jis, bet man priimtiniausias.
Nu va, vel negerai, reikes pasieskoti receptu su obuoliu actu.O skonis koks agurku, panasiai, kaip su paprastu actu? nes obuoliu turi toki specifini skoni...
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 09, 22:45)
Nu va, vel negerai, reikes pasieskoti receptu su obuoliu actu.O skonis koks agurku, panasiai, kaip su paprastu actu? nes obuoliu turi toki specifini skoni...
Aha ir man įdomu ar toks pats skonis?Ir ta specifinė smarvė gal pradingsta?
Gal kas nors bandet marinuoti/rauginti karcius agurkus? Ar tikrai kartumas dingsta? Uzraugiau kelis greitam vartojimui, po 2 dienu kartus man jie, valgyti neimanoma Gal ilgiau palaikius tas kartumas dings Nu tokia nesamone pasodinau, mezga daug, o agurku ner kur kisti, gaila darbo bus, jei liks kartus uzmarinavus. ant pakelio raso-neapkarsta, vot ir tikek uzrasais vadinasi. Minti audziu, gal man juos rauti lauk
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 10, 09:24)
Gal kas nors bandet marinuoti/rauginti karcius agurkus? Ar tikrai kartumas dingsta?
Bandžiau marinuot karčius, bet vistiek kažkokie neskanūs buvo, tikrai ne tokie kaip normalūs. Jei truputį tik karstelėję, tai gal ir nieko.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2013 07 09, 08:26)
as irgi mazinau garstyciu kieki per puse man per astru ypac jei agurkiukai mazi, siaip vazdas indelyje tikrai ne koks toks susiterses gaunasi bet man atsiboso, vakar koncervavau : 2 V.S. druskos, 1 V.S. cukraus, 5 V.S. acto ir zoles, du kartus nupyliau marinata, trecia karta uzsukau, agurku tikrai daug
Čia į stiklainį? Kokios talpos?
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 10, 08:28)
Bandžiau marinuot karčius, bet vistiek kažkokie neskanūs buvo, tikrai ne tokie kaip normalūs. Jei truputį tik karstelėję, tai gal ir nieko.
Papildyta:
Papildyta:
ne karsteleje sakyciau, o kartus
QUOTE(adija5 @ 2013 07 10, 08:54)
Aha ir man įdomu ar toks pats skonis?Ir ta specifinė smarvė gal pradingsta?
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 10:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus
taip pat tokį naudoju.
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 09:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 10, 09:28)
taip pat tokį naudoju.
issiaiskinau ka naudoti, belieka receptura suzinoti Gal kas mestelkit koki paprasta, as po to paredaguosiu, paeksperimentuosiu, neisivaizduoju, koki kieki pilti to acto
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 10:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus
bet su juom būtų kitos proporcijos, nes mano baltų vynuogių actas yra 5%
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 10, 10:37)
issiaiskinau ka naudoti, belieka receptura suzinoti Gal kas mestelkit koki paprasta, as po to paredaguosiu, paeksperimentuosiu, neisivaizduoju, koki kieki pilti to acto
tu ieškai recepto agurkams marinuot?