Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

gal kas žino, kodėl pas mane agurkai ne lapai o patys agurkai ne žali o geltonoki tokie unsure.gif neperaugę, bet jau geltonoki
Atsakyti
Gal veislė tokia unsure.gif
Būna ant pokelių parašyta - šviesūs arba švieisai dryžuoti.
Kokius sodinote?
Papildyta:
[quote=zikas1970,2013 07 08, 15:43]
dekui thumbup.gif
Dar galvoju vakuoti be acto, su citrinos rugstele,

Aš seniau vakuodavau su citrinos rūgštele - galvojau, kad actas tai blogis verysad.gif
Bet sužinojau, kad ta citrinos rūgštelė ne natūralus o cheminis produktas doh.gif
Tai dabar perėjau prie obuolių acto - brangesnis jis, bet man priimtiniausias.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 07 09, 20:49)

Aš seniau vakuodavau su citrinos rūgštele - galvojau, kad actas tai blogis verysad.gif
Bet sužinojau, kad ta citrinos rūgštelė ne natūralus o cheminis produktas  doh.gif
Tai dabar perėjau prie obuolių acto  - brangesnis jis, bet man priimtiniausias.

Nu va, vel negerai, reikes pasieskoti receptu su obuoliu actu.O skonis koks agurku, panasiai, kaip su paprastu actu? nes obuoliu turi toki specifini skoni...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 09, 22:45)
Nu va, vel negerai, reikes pasieskoti receptu su obuoliu actu.O skonis koks agurku, panasiai, kaip su paprastu actu? nes obuoliu turi toki specifini skoni...

Aha ir man įdomu ar toks pats skonis?Ir ta specifinė smarvė gal pradingsta?
Atsakyti
Gal kas nors bandet marinuoti/rauginti karcius agurkus? Ar tikrai kartumas dingsta? Uzraugiau kelis greitam vartojimui, po 2 dienu kartus man jie, valgyti neimanoma unsure.gif Gal ilgiau palaikius tas kartumas dings g.gif Nu tokia nesamone pasodinau, mezga daug, o agurku ner kur kisti, gaila darbo bus, jei liks kartus uzmarinavus. ant pakelio raso-neapkarsta, vot ir tikek uzrasais vadinasi. Minti audziu, gal man juos rauti lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 10, 09:24)
Gal kas nors bandet marinuoti/rauginti karcius agurkus? Ar tikrai kartumas dingsta?

Bandžiau marinuot karčius, bet vistiek kažkokie neskanūs buvo, tikrai ne tokie kaip normalūs. Jei truputį tik karstelėję, tai gal ir nieko.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2013 07 09, 08:26)
as irgi mazinau garstyciu kieki per puse man per astru ypac jei agurkiukai mazi, siaip vazdas indelyje tikrai ne koks toks susiterses gaunasi bet man atsiboso, vakar koncervavau : 2 V.S. druskos, 1 V.S. cukraus, 5 V.S. acto ir zoles, du kartus nupyliau marinata, trecia karta uzsukau, agurku tikrai daug smile.gif

Čia į stiklainį? Kokios talpos?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 10, 08:28)
Bandžiau marinuot karčius, bet vistiek kažkokie neskanūs buvo, tikrai ne tokie kaip normalūs. Jei truputį tik karstelėję, tai gal ir nieko.
Papildyta:



ne karsteleje sakyciau, o kartus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 10, 08:54)
Aha ir man įdomu ar toks pats skonis?Ir ta specifinė smarvė gal pradingsta?


balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 10:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus

drinks_cheers.gif taip pat tokį naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 09:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus



QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 10, 09:28)
drinks_cheers.gif  taip pat tokį naudoju.

drinks_cheers.gif issiaiskinau ka naudoti, belieka receptura suzinoti 4u.gif Gal kas mestelkit koki paprasta, as po to paredaguosiu, paeksperimentuosiu, neisivaizduoju, koki kieki pilti to acto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 10:22)
balto vyno actas geriausias. ir mažiau aštrus, ir skonis normalus

bet su juom būtų kitos proporcijos, nes mano baltų vynuogių actas yra 5%
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 10, 10:37)
drinks_cheers.gif issiaiskinau ka naudoti, belieka receptura suzinoti  4u.gif Gal kas mestelkit koki paprasta, as po to paredaguosiu, paeksperimentuosiu, neisivaizduoju, koki kieki pilti to acto  blush2.gif


tu ieškai recepto agurkams marinuot?
Atsakyti