Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

diasaja labi gražu 4u.gif Taip tvarkinga.

Turbūt pas Jus nėra didelių vėjų - gana plonos atramos tinklui g.gif
Aš pas save sukaliau tokius 10x10 kvadratinius ir tai sugebėjo pasvirti, dar plius agurkų svoris.
Dabar nebeišmanau, kaip aktinidijai padaryti atramą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 05, 09:11)
Aš irgi. Kol kas nieko.

nesupratau....lauko agurkų nelaistau?Tai tik ponas Dievas anuos laisto? g.gif Juk jų šaknys negiliai,bei nelaistomi jie apkarsta?
Atsakyti
Aš lauko agurkų netrešiu. Tik mulčiuoju juos būtinai.Niek negelsta 3xtfu.

Aš šiemet žiauriai per tankiai ir lauke susodinau juos doh.gif Visiškai nebesusitvarkau ir niekaip nesugaudau į viršų sukelt doh.gif

Užtat turiu nusivylimą veisle viena iš BS.Vadinas Crispina. Visuose agurkiukuose yra nemažai tuščių ertmių. Ir Atomic valgymui man netinka,nes sausi,bet vat konservavimui jie idealūs.
Papildyta:
QUOTE(užkurinė @ 2013 07 06, 18:04)
nesupratau....lauko agurkų nelaistau?Tai tik ponas Dievas anuos laisto? g.gif Juk jų šaknys negiliai,bei nelaistomi jie apkarsta?

Aš ir nelaistau. Per 3 metus nei karto nelaisčiau,netrešiau,ir nekasiau biggrin.gif Ir auga kaip pasiutę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 06 liepos 2013 - 17:07
QUOTE(mamukas71 @ 2013 07 06, 17:17)
*diasaja labi gražu 4u.gif  Taip tvarkinga.
**Turbūt pas Jus nėra didelių vėjų - gana plonos atramos tinklui g.gif

*ačiū 4u.gif
**šitie agurkai auga sodybos teritorijoje: iš vienos pusės tujos, iš kitos pusės ūkinis pastatas, tai vėjai neįsisuka thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif o man atomikai skanūs ir valgyti...labai man patiko šiemet jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 07 06, 18:04)
nesupratau....lauko agurkų nelaistau?Tai tik ponas Dievas anuos laisto? g.gif

taip, ponas Dievas ir rasa biggrin.gif mano agurkai apmulčiuoti.
Atsakyti
na va, atėjo diena, kai šviežių agurkų jau neapvalgom, pradėjau raugti greitam vartojimui, tai greit b us ir konservavimo procedūros.
Dėl laistymo:
Lauko agurkus laistau kasdien, nors bent kiek, šiltaminius - purkškiu kasdien, kartais po kelis kartus, beveik kasdien lieju.
Atsakyti
Agurkų dalybos baiges,sirgimas kaip reik prasidjęs,(šiltnamyje)dvylika stiklainiukų jau sukonservuota šiandien.Vat taip rolleyes.gif
o ar serga,ar erke,taip ir nepažystu blush2.gif Voratinkliu arba nera,arba nematau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 liepos 2013 - 20:28
Sveikinu su konservavimo sezono atidarymu smile.gif Siandien pora krepsiu kaimisku pilnu agurciku suvakavau 4u.gif
Papildyta:
nei mano, nei dukru laUKO Agurkai nei karto nelieti biggrin.gif kiek dangus tik duoda, tiek ima biggrin.gif
Atsakyti
g.gif blush2.gif mergaitės , tai koks tas agurkų konservuotų su garstyčiomis receptas...bet išbandytas ir girtas ...to aš noriu. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 07, 21:54)
g.gif  blush2.gif mergaitės , tai koks tas agurkų konservuotų su garstyčiomis receptas...bet išbandytas ir girtas ...to aš noriu. Dėkoju 4u.gif

Agurkai su garstyciomis (kosele):

1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.

Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.

Šiaip agurkų konservavimo temoje pirmam puslapyje daug gerų ir išbandytų receptų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 07 liepos 2013 - 21:18
4u.gif wub.gif dėkoju...o jūs išbandėt , ar skanu smile.gif ir į kokios talpos tiklainius darot šiuos su garstyčiomis ax.gif
a , ir kokias garstyčias geriausia šiam konservui nusipirkti...taip suprantu gatavas stiklainyje , ne grūdelius garstyčių, bet jų tiek visokių yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 liepos 2013 - 21:56