Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(amarrile @ 2013 07 04, 13:27)
Bet jei yra kam su malonumu juos nusiskinti,tai kodel nepaprasius ax.gif

Tai begalvodama jau sugalvojau,ko prasyti reikes, tikrai su malonumu atvaziuos issiskinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 04, 14:55)
Tai begalvodama jau sugalvojau,ko prasyti reikes, tikrai su malonumu atvaziuos issiskinti  biggrin.gif

Man baisiau butu ne ka gryzus rasiu, o kaip jie be vandens trauks. Nes pvz siandien kad ir lieti, bet jau po pietu viena puse galvas lenkia lauke. reiks vakare ta puse prilieti daugiau.
Atsakyti
O man baisiausia, kad kazkas kitas vaikscios po mano lysves ax.gif
Lauko agurku as nelaistau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 04, 14:27)
Bet jei yra kam su malonumu juos nusiskinti,tai kodel nepaprasius ax.gif

Labai paprasta, kaip namuose vieni šeimininkauja, taip ir daržuose. Asmeniniai vyrai kaip ir šeimos atstovai, nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 04, 16:17)

Lauko agurku as nelaistau. smile.gif

Aš irgi. Kol kas nieko.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 05, 09:11)
Aš irgi. Kol kas nieko.

Pernai nelaisciau. Siemet laistau ir pastebejau,kad tai jiems labiau patinka. Bujoja neispasakytai. Jau kaip des derliaus, tai neturesiu kur kisti. Siandien pora litru jau uzsiraugiau greitam vartojimui bigsmile.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif jau pas mane prasidėjo...jaučiu ryt konservuosiu doh.gif doh.gif doh.gif prasideda juodos naktys konservavimo lotuliukas.gif
Atsakyti
O man didis nervas doh.gif Irgi jau prasidejo, o isvaziuoju beveik 2 savaitem doh.gif doh.gif O taip noriu konservuoti...
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki! Gal kas pasakys ko truksta mano lauko agurkeliams,kad pradejo gelsti lapai? g.gif Primegzta daug,jau didesnius pradejau skinti,bet pastebejau,kad lapai gelsta ir uzmegzti agurkeliai beveik nebeauga. ko jiems truksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2013 07 06, 16:53)
Sveiki! Gal kas pasakys ko truksta mano lauko agurkeliams,kad pradejo gelsti lapai? g.gif Primegzta daug,jau didesnius pradejau skinti,bet pastebejau,kad lapai gelsta ir uzmegzti agurkeliai beveik nebeauga. ko jiems truksta? g.gif

As pradejusius megzti agurkelius karta i savaite palepinu skiestom srutom. labai dziaugiasi ir labai mazai gelstanciu beatrandu. O be to ir lieju juos kas diena gausiai. Jau dabar matau,kad derlius bus ziaurei didelis.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 06, 15:12)
O man didis nervas doh.gif Irgi jau prasidejo, o isvaziuoju beveik 2 savaitem doh.gif  doh.gif  O taip noriu konservuoti...

g.gif ax.gif o tai kokio dydžio rasi juos po 2 savaičių...
Atsakyti