Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 03, 09:57)
Šį kartą pasirinkau "2. Картинка в тексте"
user posted image

mirksiukas.gif

Ir mažinasi nuotraukos įkeliant į radikal.ru, originalas buvo 800x600, o dabar yra 640x480  4u.gif Tiesa, man asmeniškai radikal visiškai nepatinka, bo išlenda gano šlykščios reklamos, paprastai naudoju lietuvišką part.lt  mirksiukas.gif

nenaudokite to part - jis dažnai atneša virusų ax.gif , aš net neatidarinėju nuorodų su part.
Atsakyti
Labai skaniai atrodo Ziko agurkai thumbup.gif O savuosius radau stipriai apželusius ataugomis doh.gif Mb neskabe,tai dabar gera vaizdine antiagitacija,kokia nenauda tos ilgos ,netrumpintos atžalos schmoll.gif .Tysta jos metrais,o agurkeliai nugeltę,neauga,miškas,kūtvelynas doh.gif Vakare eisiu su dideliu peiliu .Tik atzalas teks palikti ilgas,su gyvibingais paskutiniais pora agurkeliu
Atsakyti
Mano derlius siemet velyvas, nes tik pasejau geguzes pradzioj. Bet jau pradedam valgyti.

Laaaaabai patenkinta Pasadoro, Polan ir Aztec. Ir skanus be gali, ir be ertmiu, seklikes mazos, forma visu vienas prie vieno, po to marinavimui bus, jei niekas neuzpuls wub.gif

Dabar man geda, bet as savo agurku niekada negenejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 07 03, 10:43)

Dabar man geda, bet as savo agurku niekada negenejau  blush2.gif

As lauke irgi nieko nedarau, auga sau ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 07 03, 10:49)
nenaudokite to part - jis dažnai atneša virusų  ax.gif , aš net neatidarinėju nuorodų su part.

Kai žiūrit foto forume, net nežinot, kad ten įkelta per part.lt. Be to, jei mėtytų virusus, SM blokuotų tą tinklapį, pas jus su firewall'u kažkas netvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 03, 12:06)
Kai žiūrit foto forume, net nežinot, kad ten įkelta per part.lt. Be to, jei mėtytų virusus, SM blokuotų tą tinklapį, pas jus su firewall'u kažkas netvarkoj  mirksiukas.gif

Ne aš tai sugalvojau. mano reikalas buvo informuoti ax.gif , o toliau jau kiekvienas elgiasi kaip sau tinkamas 4u.gif
Atsakyti
Pas jus peresorto nepasitaike seklu su Malcik spalcik? pas mane is viso pokelio du daigai grynai ne malcik spalcik. nes agurkai be kaubureliu, lygus ir spalva sviesesne.
Labai gausiai veda Kustavoj. Gausiai zydi ir virkscios nera ilgos. Kol aks juo labai patenkinta.
Atsakyti
pas mane peresorto nera, bent is pasetu seklu isaugo normalus smile.gif
Norejau paklausti, ka jus darot, kai isvaziuojat vasara? jei tik svaitgaliais, tai suprantama, bet jei ilgiau? jau pradejau agurkus masiskai skinti, reikes pradeti rankoves raitoti vakavimui. Tai kas butu, jei isvaziuotume(o ir planuojam) kokiai sav. ar ilgiau? kerzo batu didumo jie uzaugtu g.gif Dabar susimasciau, draugu prasyti, kad atvaziuotu ir isskintu g.gif Klausimas kvailokas, bet kaip jus sukates? Kelios dienos ir tai jau jauciasi, nes visi savaitgaliai pas mus ne namie, bet kai agurku nebuvo, nesusimasciau, palieju gausiau ir palieku. Nu tikrai- tie darzai, kiek klapato pridaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 04 liepos 2013 - 09:59
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 04, 09:58)
pas mane peresorto nera, bent is pasetu seklu isaugo normalus  smile.gif
Norejau paklausti, ka jus darot, kai isvaziuojat vasara? jei tik svaitgaliais, tai suprantama, bet jei ilgiau? jau pradejau agurkus masiskai skinti, reikes pradeti rankoves raitoti vakavimui. Tai kas butu, jei isvaziuotume(o ir planuojam) kokiai sav. ar ilgiau? kerzo batu didumo jie uzaugtu  g.gif Dabar susimasciau, draugu prasyti, kad atvaziuotu ir isskintu  g.gif Klausimas kvailokas, bet kaip jus sukates? Kelios dienos ir tai jau jauciasi, nes visi savaitgaliai pas mus ne namie, bet kai agurku nebuvo, nesusimasciau, palieju gausiau ir palieku. Nu tikrai- tie darzai, kiek klapato pridaro  biggrin.gif

Isskinu cukiniju didumo ir darau misraines ziemai biggrin.gif

Siemet sodinau ale ilgai neperauganciu, bet as tuo kaip tai netikiu.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 07 04, 10:11)
Isskinu cukiniju didumo ir darau misraines ziemai biggrin.gif

Siemet sodinau ale ilgai neperauganciu, bet as tuo kaip tai netikiu.

tai daugiau nieko ir nebelieka daryti smile.gif
Bet prisziurejau filmuku, tai ten pasakojo, kad negerai didelius laiktyti, augalas alinamas, kitiems neber jegu augti, ai, uzteks tu agurku, sake man mociute "neziurek siaubiaku pries nakti" unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 04 liepos 2013 - 10:25
į tokius dalykus žiūriu filosofiškai ir jau seniai apsisprendėm, kad ne mes, žmonės, vergaujam daržovėms, o jos mums turi naudą nešti. Todėl peraugusius susmulkinu ir užraugiu arba išmetu į kompostą.
Teisingiau, kas nuo žmogaus priklauso, tą daržovėms suteikiam, bet dėl jų kažko kito atsisakyt - nea bigsmile.gif
Atsakyti
Bet jei yra kam su malonumu juos nusiskinti,tai kodel nepaprasius ax.gif
Atsakyti