QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 12, 16:57)
Na, nėra daugiau energijos, bet jaučiuosi normaliai. Gaila neturiu spaudimo matuoklio. Šiaip mano žemas, apie 110 įprastai. Bet dabar nejaučiu kad labai kristų. Ir mieguistumo nejaučiu. Nors išgėrus kavos vis tiek jis nepakildavo.
Dabar tik dvi savaitės be kavos. Na, pirmą dieną nežinau ar nuo maisto, ar nuo kažko - tai net supykino ir galvą skaudėjo. Antrą dieną visą dieną galvą skaudėjo per kaktos vidurį. Trečią lyg normaliau. Bet labiau neramu buvo ką vietoj kavos gerti. O dabar tai tik kvapas kavos na labai patinka ypač pro kavines einant.
Esu labai labai stipriai pripratus prie kavos. Gerdavau visokiom formom ir visokiais būdais pagamintą nuo pat paauglystės. Tai kasdien tikrai du puodeliai kaip mininmum. Du kupini šaukšteliai vidutiniam puodeliui. Bet šiaip kasdien po kokius keturis išgerdavau.
Pastebėjau, kad be kavos apetitas sumažėjo stipriai ir saiko jausmas aktyvenis tapo.
Dabar tik dvi savaitės be kavos. Na, pirmą dieną nežinau ar nuo maisto, ar nuo kažko - tai net supykino ir galvą skaudėjo. Antrą dieną visą dieną galvą skaudėjo per kaktos vidurį. Trečią lyg normaliau. Bet labiau neramu buvo ką vietoj kavos gerti. O dabar tai tik kvapas kavos na labai patinka ypač pro kavines einant.
Esu labai labai stipriai pripratus prie kavos. Gerdavau visokiom formom ir visokiais būdais pagamintą nuo pat paauglystės. Tai kasdien tikrai du puodeliai kaip mininmum. Du kupini šaukšteliai vidutiniam puodeliui. Bet šiaip kasdien po kokius keturis išgerdavau.
Pastebėjau, kad be kavos apetitas sumažėjo stipriai ir saiko jausmas aktyvenis tapo.
man patinka tokie rašymai apie kavą, motyvuojantys
ir pati kavą geriu, nes patinka kvapas, skonis na.. kaip čia pasakius..su pienu skaniau, bet ryte taip noris kažko tookio (aišku norėtųs kaip normaliam žmogui vandens su citrina, arba vandens), o dabar jau įpratimas, kaip ritualas.. mieste su drauge ir socializuojies ir geri kavą, nes visai neskanu nesaldinta arbata- kaip šiltą vandenį gert iš esmės... prisiteisinimų pilna... bet vis noriu pasidaryt tai penkias diena sbe kavos, tai su mažiau kavos. dabar ryte, ir popiet po puodelį.
arbatą geriu tik šaltą, užsitaisau, atvėsta arbatiny, susipilu į plastikinį buteliuką ir geriu, vis ne kaip vandenį gerti, nors dabar pratinuos iš wc išėjus puodelį vandens išgert. ar nuėjus į virtuvę, puodelį vandens išgert...
ir kavos atsisakymas kažkaip kelia baimę, ką gert vietoj jos. kaip prarasti tą momentą kai geri kavą ir skaitai kažką neįpareigojančio... na su stikline vandens ar žolių arbata ne tas.. kava kaip Egliukasz minėjo ir vietoj deserto