Labas rytas
Šiandien man 3-čia diena buv, kai valgau paga Paleo, tai nuo ryto man karštis pila, silpna valgau burokų lapų sriubą su morkomis, įsidėjau kaimiškų lašinukų labai nedaug, bet dar ir mažą šaukštuką kokosų aliejaus įsidėjau, gal nebebus silpna
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 08:07)
Labas rytas
Šiandien man 3-čia diena buv, kai valgau paga Paleo, tai nuo ryto man karštis pila, silpna valgau burokų lapų sriubą su morkomis, įsidėjau kaimiškų lašinukų labai nedaug, bet dar ir mažą šaukštuką kokosų aliejaus įsidėjau, gal nebebus silpna
abstinencija prasidejo sociau valgyk, ka ten ta sriuba...lasinuku dek daug, o ne truputi
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 27, 07:44)
jautiena - kai rimti dalykai nutinka, nebuna laiko sedet ir gailetis saves, kitam reikia paramos ir pagalbos, optimizmo As tokia pati, mazi dalykai tiesiog isveda is pusiausvyros, o dideli privercia y gyvenima paziuret kitu kampu ir veikt
Jautiena
Mes irgi turim pauksteliu. Balkone, kregzduku leidom simet kregzdem lizda susilipdyt Vaikam atrakcija, vis eina pauksteliu paklausyt. Ciepsi jie ten diena, nakti, bus gaila kai isskris
va ziurekit, kokie faini cia dar maziukai, dabar jau dideli, blizgina savo juodom akutem.
QUOTE(pumpica @ 2013 06 27, 08:21)
abstinencija prasidejo sociau valgyk, ka ten ta sriuba...lasinuku dek daug, o ne truputi
o kiek laiko trunka mazdaug? neturiu jegu visai suvalgiau 2 lekestes, riebalai plaukiojo...o dar karstis
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 08:25)
o kiek laiko trunka mazdaug? neturiu jegu visai suvalgiau 2 lekestes, riebalai plaukiojo...o dar karstis
nezinau, man tai nebuvo, nes as nuo Dukano dietos pradejau, paskui prie Paleo perejau, tai mazai kas keitesi. Gal merginos is patirties pasakys
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 09:07)
Tai gal karsta labai pas jus? As kai LT buvau, valgiau kiausiniene su lasinukais rytais, bet jau pietu tai ne per kur nesusikisdavau. Tik vakariene velyva, kai atvesdavo Jus dar maitinat? Jei taip, tikrai sociau valgykit, norit sriubos - prasom Bet geriau is naturalaus sultinio su darzovem, priedo dar kiausiny issivirciau su salotom. Atsiprasau, kad taip stebiu liniuotes ir kisuos turbut kur ne man reikia, bet tiesiog jums nera kur skubet
Man svaigulio, blogumo niekad ir nebuvo. Buvo kelias dienas prasciau su WC, kol ypratau daugiau riebalo valgyt. Bet ir tai as jy valgau pagal nora - kava su riebalu geriau geriau, o vakar man ji jau viaukt buvo, tiesiog skersai gerklej atsistojo ir neslinko Tai gryztu prie normalu pusryciu
pumpica - labai grazuoliai paukstukai
Siandien jau nekarsta, atveso, bent jau kaune dabar rodo 16 pliuso tik
taip, maitinu aš, ir valgau normaliai, na vakar pvz parašysiu meniu savo:
ryte - 3 kiaušinia kepti ant kokosų aliejaus + agurkas+pomidoras
pietūs - vištienos kepenelės keptos ir troškintos su morkomis ir kopūstu
vėliau - 2 bananai, kava su medumi
vakare - 2 virti kiaušiniai + pomidoras
tikrai normaiai pavagau, nes bijau, kad pienas nedingtų, na bet geriau jaučiuosi jau, pavalgiau sriubos, dar lašinukų pasipjausčiau su agurku, ką tik kavos su medumi išgėriau, jau geriau jaučiuosi nėra labai karšta pas mus, ryte karštis pylė, dabar normaliai pavalgius
pumpica, nu fainūs gyventojai pas jus
Papildyta:
neskubu, tiesiog nebesinori, kad daugiau dėtųsi kg, nes saldumynus kimšau jau kibirais pats metas sustoti.... ačiū
ryte - 3 kiaušinia kepti ant kokosų aliejaus + agurkas+pomidoras
pietūs - vištienos kepenelės keptos ir troškintos su morkomis ir kopūstu
vėliau - 2 bananai, kava su medumi
vakare - 2 virti kiaušiniai + pomidoras
tikrai normaiai pavagau, nes bijau, kad pienas nedingtų, na bet geriau jaučiuosi jau, pavalgiau sriubos, dar lašinukų pasipjausčiau su agurku, ką tik kavos su medumi išgėriau, jau geriau jaučiuosi nėra labai karšta pas mus, ryte karštis pylė, dabar normaliai pavalgius
pumpica, nu fainūs gyventojai pas jus
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 27, 08:37)
Atsiprasau, kad taip stebiu liniuotes ir kisuos turbut kur ne man reikia, bet tiesiog jums nera kur skubet
neskubu, tiesiog nebesinori, kad daugiau dėtųsi kg, nes saldumynus kimšau jau kibirais pats metas sustoti.... ačiū
Tai normaliai viskas kaip ir, as jei ryte sriubos suvalgyciau, skrandis garantuotai verktu po valandos
geras pasiulymas, jau nusipirkau, bus vaikams i koses ir mums
http://beta.lt/siaul...rack_type=image
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 10:09)
tai dabar saldumynus, kurie greit virsta ansvoriu , reikia keisti nemažu kiekiu riebalo.
Pasiskaičiuok kiek ir koki pagrindinių mm (baltymų, riebalų, angliavandenių) gauni man rodos kad per maža riebalo, ir per daug anglių (medus, bananai).
Jei tuo pačiu dar nori svorį mesti, tai reikėtų atsisakyti vaisių, nes jie kaip pagalys ratuose trukdys persivertimui į lieknėjimą. Nieko vertinga, ko negalima gauti iš kitų mūsų valgomų produktų, juose nėra.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 06 27, 09:21)
nieko, bus dar antra vada. visad būna. patiesk laikraštį po lizdu, nereiks gramdyt.
Papildyta:
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 10:38)
geras pasiulymas, jau nusipirkau, bus vaikams i koses ir mums
mano veršiukas pagaliau paaugo ir dabar galiu jam ir separuoto pieno pakišt. Pagaliau grietinės turiu tiek, kad išeina savo sviesto susisukti .
priminsiu, GHI minusas yra tai, kad kaitintame svieste cholesterolis jau virto oksicholesteroliu. Jei neturit problemų su pieno baltymu, geriau valgyti nelydytą sviestą.(šis paaiškinimas naujokams )
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 09:07)
Labas rytas
as irgi esu cia is naujokiu, labai stengiuosi mazais zingsneliais isijungti i sia mityba, po truputi visko atsisakydama, bet man nuo paleo tai tik karsta buna, bet jau apie silpnuma ne kalbos tai gerai, nes anksciau pastoviai salta budavo, mano medziagu apykaita buvo labai labai sugadinta, o dabar net keista, kad rankos visa laika siltos tik man labai sunku prisiversti daugiau to riebalo valgyti, nes gi visa gyvenima buvo kalama, kad riebalai tai labai blogai ir visa laika tik ir dairiausi liesesniu produktu ir gamindama valgi labai retai juos naudodavau. Valgau kazka ir stebiu save, kaip jauciuosi be to, man dar sunku suvokti savokas "daug" ir "mazai", pvz kai kalba eina apie lasini, na tai kiek jus jo suvalgot? kas vienai daug, kitai gali buti mazai ir pan...
Tikiuos senbuves nesupyks, is anksto paruosiau septinta tema Labai greit priplepam
Papildyta:
Tam ir yra tokios skaiciuokles, kad pradzioje butu lengviau baltymus, riebalus. omega 3 ir omega 6 pasiskaiciuot As pirmom savaitem ka valgiau, buvo daugiau baltymine dieta, nes riebalo buvo mazai, pagrinde kiausiniai, vistiena ir darzoves Dabar ir kokosu aliejaus daugiau vartoju, ir avokadu. Na riebalai yvairiu tipu yra, turbut ta visi pries kaldami y galva pamirsta. Nors kalama y galva ir kad cukrus blogai, ale nuo to sokoladu, tortu ir kitokiu saldesiu pardavimas nemazeja As jeigu kepu 2 kiausinius, tai sauja lasinuku pasipjaustau. Valgau 2kart dienoj, man reikia but sociai, o ne kazkur isejus stresuot, kad ner kur paleo pavalgyt Kiekvienas skrandis skirtingas, reikia atrast, kas tinka. Aisku jeigu griesijant kokiais cukrum ir krakmolu, tai riebalu nepadauginciau tada, nes jau tokia kombinacija tikrai nieko gero neatnes
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 06 27, 11:11)
Tam ir yra tokios skaiciuokles, kad pradzioje butu lengviau baltymus, riebalus. omega 3 ir omega 6 pasiskaiciuot As pirmom savaitem ka valgiau, buvo daugiau baltymine dieta, nes riebalo buvo mazai, pagrinde kiausiniai, vistiena ir darzoves Dabar ir kokosu aliejaus daugiau vartoju, ir avokadu. Na riebalai yvairiu tipu yra, turbut ta visi pries kaldami y galva pamirsta. Nors kalama y galva ir kad cukrus blogai, ale nuo to sokoladu, tortu ir kitokiu saldesiu pardavimas nemazeja As jeigu kepu 2 kiausinius, tai sauja lasinuku pasipjaustau. Valgau 2kart dienoj, man reikia but sociai, o ne kazkur isejus stresuot, kad ner kur paleo pavalgyt Kiekvienas skrandis skirtingas, reikia atrast, kas tinka. Aisku jeigu griesijant kokiais cukrum ir krakmolu, tai riebalu nepadauginciau tada, nes jau tokia kombinacija tikrai nieko gero neatnes