QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 26, 11:36)
Labas rytas As braskiu surijau Reik y parka prabegt nai nai, nelyja, nekarsta, nesalta, ner cia ko sedet
pumpica, a ko dabar nesportuoji, apsileidai? Vaikai? Man tai pasiteisinimu ner, tingulys totalus
Sedindriuke, tei numesk gal kokia nuoroda tada, kuris butu vertas demesio Nes zmones sporto klubuose, online tada nieko absolute neismano - visi vos ne ta paty siulo Is kur gaut tikros medziagos, kai tiek apsisaukeliu Ieskok darbo fitness srity, rodos, kad esi tam sutverta
Zodz, kur nekirmysi prie to kompo, kai tiek informacijos, ir ja reikia atsirinkt
pumpica, a ko dabar nesportuoji, apsileidai? Vaikai? Man tai pasiteisinimu ner, tingulys totalus
Sedindriuke, tei numesk gal kokia nuoroda tada, kuris butu vertas demesio Nes zmones sporto klubuose, online tada nieko absolute neismano - visi vos ne ta paty siulo Is kur gaut tikros medziagos, kai tiek apsisaukeliu Ieskok darbo fitness srity, rodos, kad esi tam sutverta
Zodz, kur nekirmysi prie to kompo, kai tiek informacijos, ir ja reikia atsirinkt
Egliukasz, geri linkai su treniruotėm (tik prašau jų nebijoti, visi nuo kažkur pradeda, nepadaro, bet po biškį po biškį ir padaro... nereik išsigąst vien tik video pažiūrėjus)
lovingfit.com bus prieinamesnė, nes įrangos mažiau reik
myomytv.com
visos kas namie sportuoja daugiau mažiau pradėjo nuo visokių Bodyrock (dabar dailyHiit...oi dailyShiit), Michael tos plem nepamenu (bet jos forma siaubas....žalojanti...), dabar Zuzkaligt.... paskui prasidėjo bumas, kad vis tik ne FAT LOSS gyvenimo tikslas turi būti, o mėgavimasis procesu, sveikata, o visa kita šalutinai ateina... o deja online pilnas FAT LOSS tikslų, kas yra didžiulė marketingo priemonė kaip bebūtų... Nia Shanks dar, Kallie Davis << bet jos su svoriais orientuojas...
deja pati turėsiu grįžt prie bodyweight treniravimosi, kai grįšiu į ritmą... nes nebeturėsiu nieko..apart pripučiamą tą spyruokliuojantį kamuolį.. hiit darysiu, nes norėsiu intensyvumo, smegenims to reikės, nes ko ko bijau, tai eit iš proto... dabar valerijonų įkalu ir gerai, bet taip jau gal šiandien sugebėsiu padaryt workoutą kokį, pajusiu endorfinus ir suprasiu kad reik padaryt, dėl savęs, kad ir kas bebūtų.
valgyt noriu, nors sočius keksiukus kirtau su tuom sviestu... bet va... šiandien jau mėsos kirsiu, su daržovėm pietums, vakarienei... Kaimynas Lietuvoj, šią naktį grįžta, laukiu dvasios ir judesio namie, dar jaučiu kiek ir streso bus, kai reiks psakoti apie kintantį gyvenimą, kaip visiems mums keisis reikalai. kaip panos įjungti tą EIK TU ŠIKT GYVENIME, NEPAREGULIUOSI TU MAN NIEKO, VIS TIEK MAN PAVYKS mygtuką a ? nu žuvėdros apšikimas ant galvos turėtų juk būt geras ženklas aaa ?