Lumilumi sveikinimai, pavydžiu. gal gyvenime pasitaikys tokia proga taip laukti ir kažką planuoti
) ne aš ten buvau klausus apie svorį, o Voresta
aš burokėlių keksiukų sukirtau (kokoso miltų ir drožlių nebeliko spintelėse; spintelių cleaning vyksta), ryte buvo kava su bananų-uogų-migdolų sviesto-baltymų miltelių (jaja žinau) ledais (uogas sunaikinau, bananus ir kt mažinu), paskui mieste švenčiau gyvenimą, nusipirkau Costa kavos, išsiplikiau liežuvį nes gėriau tiesiog kad gert eidama gatve, užsigalvojus.. parėjus tortą prakepiau, braškių paragaudama, nes nusipirkau tortui papuošt, prilaižiau šokolado mažumėlę (du šokoladus sunaudojau... vis mažiau spintelėse turto), nes jį prisvilinau puode, tai nuo dugno gramdžiau ir laižiau mažumėlę
)
reiktų gal šiandien normalaus maisto užvalgyt, troškinio vakarykščio. rytojuj kiaulės kepnelius marinuotus išsitraukus atsileist.
Willis, kur tu būsi soti vien tik nuo kopūsto
su juom reikia tikrai dar kažko. man kiaušiai gerai eina, nors nevalgiau kelios dienos kiaušių. arba kokį kotletą užsimesk.
Egliukasz, kaip su tais svogūnais galvą išsitrint - tyrele ištrint šaknis ir kiek laiko palaikyt, ar kaip? Nes kuokšštais eina... sako juk plaukai reaguoja į prieš tai, kas buvo prieš kelis mėnesius... tai tada nežinau kas liks po kelių mėnesiu, kai pradės reaguot į dabartinę mano būseną
reik rinktis nuo grindų plaukus, peruką gamintis