QUOTE(Wallis @ 2013 06 24, 11:20)
Labuciukas visos Paleolistos
Buvau dingusi porai dieneliu, bet griztu ir jau turiu isigijusi kokosu aliejaus, 200 gr kainavo man 3,99 Euru. Siandien isbandysiu, bus keptas kopustas, va
Dar turiu jums toki klausimeli, galbut yra ir daugiau cia is jusu, kurios reguliariai ir intensyviai sportuoja, o galbut dar prie to ir dirba protini darbuka, arba daug mokosi, nes as labai susidomejau sia mityba, tik kaip kompensuoti ta is angliavandeniu gaunama mums taip butina energija? nejaugi uztenka is vaisiu cukrelio?
Buvau dingusi porai dieneliu, bet griztu ir jau turiu isigijusi kokosu aliejaus, 200 gr kainavo man 3,99 Euru. Siandien isbandysiu, bus keptas kopustas, va
Dar turiu jums toki klausimeli, galbut yra ir daugiau cia is jusu, kurios reguliariai ir intensyviai sportuoja, o galbut dar prie to ir dirba protini darbuka, arba daug mokosi, nes as labai susidomejau sia mityba, tik kaip kompensuoti ta is angliavandeniu gaunama mums taip butina energija? nejaugi uztenka is vaisiu cukrelio?
čia dar vienas mitas kad mums reikia daug angliavandenių, nes smegenys badaus.
O kaip smegenys nebadauja, kai žmogus badauja savaitėmis ar net ilgiau?
Aš jau labai senai nebuvau tokia energinga, kaip dabar, kai tų angliavandenių mažiau nei 50 gr parai. Kai atsirado uogos, angliavandenių mano racione pagausėjo, tačiau energijos nė kiek. Atvirkščiai- jaučiuosi žymiai blogiau, sunki galva iš ryto.
todėl nustojau uogas valgyt, braškės ir trešnės nebegundo