cistitas tokia nemaloni liga... man jau geri metai, kaip nera uzejes... tfu tfu tuoj prisisnekesiu... bet man uztekdavo isgert viena pigute furodanin tablete, kai tik pasirodydavo pirmieji simptomai ir praeidavo gan greit. bet is darbo kelis kartus esu lekus namo, nes vis prie saves neturejau tu tabletyciu...
kaip idomiai su tais vaiku nevalgymais... mes kai augom, tai valgem viska, kas buvo priesais ant stalo padeta. neatsimenu tokiu "to nevalgau, ar ano", gal lasiniu ir tik tokiu kur visai be raumens, bet tik kai buvom dar mazi, o taip viskas ejo i trasa. deja, teveliai visai nesidomejo ir nesidomi mityba, todel bandos, bandeles, batonas su uogiene, mesa butinai su duona ir t.t.
o stai mano puseseres ir pusbrolis (mamos sesers vaikai), kuriu vyriausias jaunenis uz mus 9metais, jau turi kruvas "oziu": viena nevalgo svogunu, kita vel ten ko ir t.t. kai bunu sveciuose, tai vos ne trys variantai gaminami to paties patiekalo
nors teveliai piniguose nesimaudo ir neperkalioja delikatesu, bet vaikai inoringi ir isrankus maistui...
siandien pas vietini mesininka vel reikalavau kaulu
nes emiau jautienos gabaliuku troskinimui letapuody ir labai norejosi su kaulu gabaliuko... anas sako: gal T-bone jautienos kepsni? t-bone viena is brangiausiu ispjovu
sakau: ar as panasi i milijoniere? pigaus kauliuko reik. tai jis sako: galiu siaip pliko kaulo duot. Ok! nuejo paiimt is saldytuvo ar kur, ziuriu pareina su tokia
kuoka kaip Fredas is Flintsonu. ko gero kokio versio slaunikaulis ar pan. sakau: oh, kaip faina, imu visa
pakrizeno ir atpjove rieke man to kaulo. tirpdau dabar letapuodi mesgalius ir ta kaula, jau 5val kaitinasi, ir dar 5val paliksiu.
kepiau siandien kiaules papilve ir anti. is anties pusantro puoduko riebalu isbego. aisku pacios anties nedaug teliko. man antiena nelabai skani mesa, bet MB labai megsta. jis prilapsejo anties su virtom darzovem, as tos riebios papilves su ruodonu kopustu salotytem. sedim, zagsim... valgysim ta pati rytoj ar poryt, nes rytoj to jautienos troskinio noresis. dar pasigaminau erienos kepenu+sirdziu pasteto dideliausia dubeni. taigis, ateinancias kelias dienas tik garnyrui darzovyciu reiks pasirupint.
del kokosu miltu - taip man irgi didesni kiekiai netinka. i bananu blynus ar i keksiukus max 2 saukstai. man atrodo cia todel, kad jie turi labai daug lastelienos. o riebus kokoso produktai jokiu problemu nekelia.