QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 19, 20:23)
na o bernai anglimis minta, ir gali nevalgyt parom ir pilvai negurgia, ir pofik jiems alkani nealkani... tas ir nervina, nes mat aš ėdri pasirodžiau du kartus net valgyt norėdavau, o jei dar į wc.. ir tai skrudžnai gėriau tą vandenį, kad tik wc nereiktų ieškot...
ai sunkios man tokios kelionės, kur net pusryčių normaliai nepavalgai, o tas jau duotų gerą įžangą dienai
ai sunkios man tokios kelionės, kur net pusryčių normaliai nepavalgai, o tas jau duotų gerą įžangą dienai
oho, kokie jogai maniškis iš tų, kur valgo daaaug, o kūdas kaip dviratis, tai jo kas dvi valandos, jei ne dažniau, amžinas burbesys "noriu valgyti" su juo irgi kelionėse labai nekaip, nes piktas, jei nevalgęs po dešimt kartų per dieną ir dabar cheatina vis, kavą su cukrum geria, sriubą su makaronais kažkada per pietus nuėjęs valgė, nes nusprendė, kad per mažai jam bus maisto. iš anksto taip nusprendė, prieš laiką, dar nesuvalgęs tų iš namų pasiimtų pietų tai manbernai, nenorintys valgyti, gryna mistika. o va aš dabar galiu ir nevalgyti ilgiau.
mes ryt, ko gero, irgi važiuosim šiokių tokių atostogų, tai aš jau panikuot pradedu, kaip ten bus su maistu. labiausiai dėl to, kad bus ten ir daugiau žmonių ir vaikų, su katrais visais iš bendro katilo reikės valgyti, tai aš tai atsirinksiu, o va ką su dukra daryti, neišmanau
tiesa, gi kažkas klausė, kaip kopūstą kepam. aš tai susmulkinu ir keptuvėn, ant nedidelės ugnies, dar taukų kokį šaukštą, druskos, ir psio veikiau jie ten išsitroškina man, nei iškepa