QUOTE(nomore @ 2013 06 19, 18:11)
papasakok, kaip sekėsi kelionėje su maistu
kaip tngiu...
Vežiaus lašinukų bet dalį parsivežiau, na sūrimo tiek negalėjau valgyt...
Visą kelionę prabuvau pikta...dalinai dėl kavos, kad negėriau.. rimtai... Kai išgerdavau visai gerai buvo.. aišku pienu nesididžiuoju
Pirma dieną besivalkiojant, jau vakaras, morkas įsidėjus ir turėjau rankinėj, graužinėjau visą dieną, neužkiša jos... pikta valgyt noriu... kavinėj dėl manęs prisėdom, nes aš išpindėjus makdonaldo ėst nesutinku, iš kiniečių take away gleivėto maisto nesutinku valgyt (taip ir pasakiau bernam, jei gleives mėgstat tai rykit.. stengiuos visada kuo šlykščiau pasakyt apie tikrai šlykščius dalykus, kad kitą sykį gal pagalvos priešpirkdami; o pardėj dar prieš tai pašteto pokutį nusipirkau..pigiausias varnatas pardėj ), omletą užsisakiau, kaifuoju, kaifas baigės kai atnešė pusė picos dydžio duonos riekę užkeptą sūriu ir kumpiu o ant viršaus vienas nabagas kiaušinis.... kiek teko išklausyt, kad va net duons pagrilintos nevalgau...
kitom dienom mitau ką nusipirkau LIDLE: paštetas, svieto luitas,pomidorų du kilai, kelionei namo kumpio šmotą (aišku bernai primaišytas mišraines pirko, nei vienų nevalgė, nes rūgštimis dvokė..) pusryčiaudavau pašteto šimtas gramų ir sviestų užsikąsdama
cool būdavo. paskui jau kas papuola.. vėl paštetas iš rankinuko ir pomidoras ir tiek
bet vaikštant būdavo svarbu tiesiog pavalgyt vakare dar kažką, kad ir vėlai grįžus į lašinius įnikdavau... na o bernai anglimis minta, ir gali nevalgyt parom ir pilvai negurgia, ir pofik jiems alkani nealkani... tas ir nervina, nes mat aš ėdri pasirodžiau du kartus net valgyt norėdavau, o jei dar į wc.. ir tai skrudžnai gėriau tą vandenį, kad tik wc nereiktų ieškot...
ai sunkios man tokios kelionės, kur net pusryčių normaliai nepavalgai, o tas jau duotų gerą įžangą dienai