QUOTE(Lėja_ @ 2013 06 19, 15:50)
man toks jausmas, kad nuo per daug riebalo... gal reikia priprasti prie didesnio kiekio riebalo, nes iki siol labai neriebiai maitinausi....
beje man refliuksas... gal man is viso netiks riebi mityba....
siūlau perskaityti visas pripelpėtas paleo temas, ten daug informacijos, ir apie riebalus, kai rūgštys kyla, ir apie daug daug kitų dalykų, ir su kuo tuos riebalus valgyti, o su kuo - ne. ir pasikartosiu, o ką pietums valgėte?
ir dar, dėl valios laikytis tokios mitybos... man jos čia visiškai neprireikia
valgau kiek noriu, visąlaik esu soti ir laiminga, nesikankinu su alkiu, ir net nesinori tų nevalgomų produktų. o ir pagerėjusi savijauta prideda motyvacijos ir noro taip maitintis.
mano svoris labai didelis, tai, aišku, esu prisibandžius begalę visko, ir kone kiekvienas bandymas baigdavosi fiasko ir dar didesniu svorio šuoliu, tikrai nesu niekada ištempus mėnesio kokios nors mitybos. taip kad valinga manęs nepavadinsi
Papildyta:tiesa, merginos, kas čia šnekėjot apie ūkininko iš Daugų vežamas namines vištas? prisipažinkit, nes nepamenu
o vištos noriu
dar lyg ir turėtume gauti kitą savaitę ėrienos, bus smaguma
ir dar, skaičiau skaičiau It srarts with food, ir išskaičiau ten, kad ta delno dydžio baltyminio maisto porcija - kiekvienam valgymui. o jei žiūrėti pagal cronometer, tikrai būtų gerokas perviršis baltymų tokiu atveju. tai vat susikontūzyjau aš dėl to baltyminio maisto
ir, pažiūrėjus savaitės maistinių medžiagų suvestines, matau, kad trūksta kalcio, kalio, magnio ir mangano
šitai nenudžiugino, o dar naktimis kartais kokią koją sutraukia, tai va mąstau, kaip čia padėtį pagerinti