Kalastaja - bet tu ir saunuole, vistiek laikais As del to ir bijau AIP ar whole30 bandyt, nes man protiskai - jeigu kazko negalima, turiu gaut Y saldumynus neziuriu nuo tada, kai MB paprasiau, kad y namus nenestu savo gerybiu. Jei nori, lai suvalgo darbe pyrago gabala ar pakeliui namo savo bandele grauzia. Is vaisiu, tik obuoliai dazniausiai 2-3 ar apelsinas lekstej guli, bet jie greit sutarsomi MB Perku labai mazais kiekiais, jei kas uzeis, tai bus 1-2 vnt., o ne kilais Su laiku valia issiugdys, mastymas pasikeis - dar tik pati pradzia mums
pumpica - as vakar lietuvisku agurku nusipirkau, ta pati mintis kankino Tai greit y salotas supjausciau agurkus Vien tas ju kvapas..Seiles tysta vien pagalvojus O medu labai taupau, nedaznai gero gaunu
Plius pastebejau, kad man Paleo laikantis ir sugriesijus, tai dieve padek, kas daros.. Viskas su tokiu skausmu slenka, virskinas ar puna ten Anksciau eidavo ir nueidavo, su papustu pilvu pavaiksciodavau ir tiek Tiesa "voresta" sako - ant dvieju arkliu nepajosi vienu metu
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 06 17, 13:07)
jei jau nusprendžiau mesti rūkyti, tai viskas, nuo šiandien aš neberūkau. Ir net jei po mėnesio atsidursiu naktiniame klube, kur kažkas pasiūlys cigaretę, aš negaliu pagalvoti "Hm, na, gal viena nepakenks", nes aš - nerūkantis asmuo. Kodėl man nerūkančiam kažkas siūlo cigaretę. Iš viso, prie ko čia ta cigaretė.
Bet mano patirtis rodo, kad metusiam rukyt cigarete brukama dar dazniau nei yprastai Uztat buna nerukantys ir parukantys