QUOTE(Elata @ 2013 06 14, 13:03)
triglicerinų kiekiui didžiausią poveikį daro maistas. Organizmui prireikus energijos (nebūtinai sportuojant, bet ir kasdieninei veiklai, netgi smegenų darbui) ir jos negalint staigiai gauti iš krūvos angliavandenių (nes jų tiesiog nėra maiste), organizmas priverstas riebalų ląsteles ir trigliceridus verstis į energiją. Jei maisto nekeisim, jei jis toliau bus pagrinde angliavandeninis, net ir sportuojant po kelias valandas per dieną, organizmas nematys prasmės tų trigliceridų naudoti. Kam jam vargti, kai turi angliavandenių, kurie suteikia greitos energijos.
Dar pridursiu, kad nebūtinas intensyvus sportas ar nebūtina itin daug sportuoti. Nes pirmiausia, per sunkus fizinis krūvis sukelia stresą organizme, kas savo ruožtu sukelia uždegimą. Antra, įprastinės dietos atstovai prieš sportą dažniausiai pasistiprina, kad turėtų energijos. Tada nueina į sporto salę, ten paaria, tačiau tuo metu išdegina tik suvalgytus angliavandenius, glikogeno atsargas ir vos vos riebaliukų. O po to jie skundžiasi, kad tiek sportavo, o svoris kaip nekrenta, taip nekrenta. Dėl to ir nekrenta, kad riebaliukai sporto krūviui nebuvo sunaudoti.
Beeeet, tai nereiškia, kad sportuoti nereikia
aciu Elata, uz toki isdestyma aisku
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 14, 13:12)
Limma, ta košių dieta tik laikinai pagerino rezultatus. Tačiau tik rezultatus,o ne sveikatą apskritai. Cholesterolio tyrimas tekainuoja tik 25 lt, pakartokit po savaitėlės. Alus- tai mielės, nereikia jų pilti į save, jos skriaus mūsų puoselėjamus žarnyno gyventojus. Kitąsyk lai baltos geriau išgeria.
kaip daug norinčių šienelyje pasivartyti
Tikrai talka pamačytų. Na šiek tiek nukrapnojo, bet nieko daug nesugadino, o dar jaunimas parlėkė, gal susidorosim be lietaus. Nėr visai išdžiūvęs, tai metam į kupetas nes priešakyje nekokių orų prognozė, reikia pralaukti, po to išskleist, išdžiovint, supresuoti ir pats didžiausias vasaros vargas bus baigtas. Karvutė, jos veršiukas, trys poniai ir ožkų būrys bus aprūpinti pašaru žiemai.
aciu
siaip siu momentu nesvarbu kiek tas tyrimas kainuoja, mes eina i sorpo, darom tuos visus ka surasiau, maokam 70lt, bet man svarbu sveikata ir mokesiu kiek reikes tik kad geretu, o ne blogetu.
super kad sieneli spejot susitvarkyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 06 14, 19:41)
Limma, suprantu, kad laukei gero reultato, bet nepanikuok, merginos čia taip viską išdėstė, kad reikia laiko. Na man tai raudot
irgi reikėtų, kai prasti rezultatai laikosi jau ne vienus metus. Maitinamies su vyru vienodai, jo duomenys normos ribose, o mano va tokie:
GLU - 4,77, bendras - 8,44, DTL - 2,08, MTL - 5,85, TRIG - 1,1
O ką vyras pajuto blogai, ar tik šiaip sumanėt išsitirti? Nežinau kaip man pavyks susimažinti, nes turiu problemų su skydliauke. Įtakos turi ir genetika. Vaistų tikrai nesiruošiu gerti.Labiausiai tai gasdina blogasis chol. Bandysim kovot, nepasiduot
ai as is prigimties stresuotoja, panikuotoja ir tryzniotoja...kas mane pazysta tas zino....as nesitikejau stebuklo kazkokio, bet nesitikejau ir tokio suolio...man is ties kraupiai pasirode tas suolis...vyras nieko blogo nejuto, tiesiog as esu ta, kuri pagalau prikalbino nueiti pasitikrinti sveikata profilaktiskai, nes yra sveikas, viskas gerai, kam reik eiti pas gydytojus...bet as jau primiygtinai prasiau, nes nebe 18 m, reik biski ir savim pasirupinti, kai seimoje 4 vaikai...turi vyras but sveikas ir darbinagas...ir vat tada is istiko sokas
o vat skydliaukes nesityrem, gal ir ten kas, gal tas koja kisa, ziuresim kaip toliau eisis. ir tas blogasis butent si syki man soka sukele, kad soko dvigubai
jau siandien lengviau, bet vistiek nezinau, gal ka as negerai darau, bet tiek jusu prisiskaicius, maitinima jau taip grieztai ziurim...o vat...na bet tikiuosi irgi nepasiduot, nes vaistu tikrai nenorim, vejam juos kuo toliau