QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 06 11, 11:15)
kokoso kremas man ne itin patiko. Vis žadu paklaust, bet vis pamirštu, ar gali būt alergija kokosui? Man palaižius namie gaminto kokoso sviesto liežuvio galiuką išberia ir peršti
Ir aš vis pasižiūriu į tuos ledų aparatus,bet susilaikau.
Papildyta:
Mano mažiukas karščiuoja įtariu anginą, kažin įmanoma natūraliai su ja susidorot? Be antibų išsiverst?
Mano sunus nuolat bedu su angina turi. Jam bus 5-eri. Pries savaite sukilo angina, tad teko parsivezti skubiai is palangos (buvau su mociute savaitei palikes, tai jie ten puotavo - ledai , saldainiai + salta jura), nes sukilo angina ir auskta temperatura. Jau trecia diena parsiveziau ir nepuoliau duoti antibiotiku. Daviau ciulpti kokosu alieju gabalais 3-4 x per diena. Negavo kelias dienas vaisiu, koses, sausainuko. Davem inhaliuoti mineralini su arbatmedzio aliejumi.
Vakar vezem pas daktare parodyti, - nustebo, kad antibiotiku nedavem, kuriuos buvo israius ir dar sako, zinojau, kad kokosas gerai, todel dabar visiems rekomenduosiu. Nieko nesakiau apie vaisius ir koses, kad uz raganavima prie kryziaus nekaltu, tad nemanau, kad kitiems taip pat suveiktu ...
Tiek visai sviezios patirties su musu sunaus angina