QUOTE(jautiena @ 2013 06 13, 11:55)
sviezos salotos su siltom virtom bulvem? na nzn, man neskanu butu o su raugintais kopustais valgyciau. aisku tai nera subalansuotas valgis.
as turejau omeny tradiciskus bulvinius patiekalus: cepelinus su spirgais, kugeli su spirgais, bulvinius blynus deep fried, dar bandos, shiuskes ir viskas su spirgais, na nebutinai spirgai, bet su sviestu ir grietine mama atsimenu kepdavo kazkokias mielines shiushkes su bulvem, kepdavo orkaitej, o iskepusias apvirdavo piene su spirgais kaip jums patiekalas is bulviu o spirgu visai noreciau... kiausiniai su spirgais hmmmm...
as turejau omeny tradiciskus bulvinius patiekalus: cepelinus su spirgais, kugeli su spirgais, bulvinius blynus deep fried, dar bandos, shiuskes ir viskas su spirgais, na nebutinai spirgai, bet su sviestu ir grietine mama atsimenu kepdavo kazkokias mielines shiushkes su bulvem, kepdavo orkaitej, o iskepusias apvirdavo piene su spirgais kaip jums patiekalas is bulviu o spirgu visai noreciau... kiausiniai su spirgais hmmmm...
tai taip... viena neskanu, o perdaryta ir privarvolinta..nu ačiū... spirgų su kiaušiais privalgysiu. raug kopūstai su bulvėm...na skanu, bet na vietoj bulvės rasčiau tikrai kas skaniau išsitroškytų - kokie šonkauliai, ar ir karbonadas
va jei kam prireiks, migdolas turi 7 kcal 5 migdolai turi 3.04 fat, 1.18 carbs, 1.28 protein.
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 06 13, 12:00)
jautiena, sakyk adresą, atsiųsiu dėžutę gilių kavos iš LT nes aš tai tų gilių net ir apmėtyta jomis, apdirbt nemokėčiau, kad tiktų kavai
ir man parink gilių
na gilės sako išdžiovinamos ir kavamale sumalamos... gal dar spec. skrudinimas yra degėsiu paverst