Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

sveikos 4u.gif

Tai geriausias korpusas 2?o kurie korpusai nerenovuoti.Kaip supratau nuvažiuoji ir ten žiūriesi vietos g.gif
O renovuotuos yra kokia virtuvėlė , šaldytuvas?O tualetas ir dušas ne bendras?
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 06 26, 13:38)
sveikos  4u.gif

Tai geriausias korpusas 2?o kurie korpusai nerenovuoti.Kaip supratau nuvažiuoji ir ten žiūriesi vietos  g.gif
O renovuotuos yra kokia virtuvėlė , šaldytuvas?O tualetas ir dušas ne bendras?

kiek žinau niekur nėra , bent jau čia gintare bendrų tualetų , visi turi atskirus WC ir dušus . Kiekviena mama su vaiku gauna kambarį ir gyvena . Yra keli kambariai su virtuvėle (mini) bet kaina parai 60lt , ne ? nepamenu ,gal 30lt ? jei kas žinot pataisykit blush2.gif

Man geriausias 2 korpusas, kaip kitoms nežinau .
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 06 26, 13:36)
kiek žinau niekur nėra , bent jau čia gintare bendrų tualetų , visi turi atskirus WC ir dušus .  Kiekviena mama su vaiku gauna kambarį ir gyvena . Yra keli kambariai su virtuvėle (mini) bet kaina parai 60lt , ne ? nepamenu ,gal 30lt ? jei kas žinot pataisykit  blush2.gif

Man geriausias 2 korpusas, kaip kitoms nežinau .

jei tokia nuoma virtuvės, tai vešiuos pati elektrinę viryklę, tai ta pasinaudosiu, šaldytuvas labiau aktualus ar ten bendrai ar renovuotam kambarį yra ir atskiri šaldytuvai.
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 06 26, 14:36)
kiek žinau niekur nėra , bent jau čia gintare bendrų tualetų , visi turi atskirus WC ir dušus .  Kiekviena mama su vaiku gauna kambarį ir gyvena . Yra keli kambariai su virtuvėle (mini) bet kaina parai 60lt , ne ? nepamenu ,gal 30lt ? jei kas žinot pataisykit  blush2.gif

QUOTE(Nemarioji @ 2013 06 26, 15:38)
jei tokia nuoma virtuvės, tai vešiuos pati elektrinę viryklę, tai ta pasinaudosiu, šaldytuvas labiau aktualus ar ten bendrai ar renovuotam kambarį yra ir atskiri šaldytuvai.

Sveikos.
Mes turėjome renovuotą kambarį su virtuve. Mokėjome po 20 Lt už parą. Juose yra ir šaldytuvai. Kituose kambariuose mačiau tik kolidoriuose bendri šaldytuvai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 26, 15:08)
Sveikos.
Mes turėjome renovuotą kambarį su virtuve. Mokėjome po 20 Lt už parą. Juose yra ir šaldytuvai. Kituose kambariuose mačiau tik  kolidoriuose bendri šaldytuvai buvo.

o kokiam čia korpuse toks dalykas yra?
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 06 26, 16:12)
o kokiam čia korpuse toks dalykas yra?

Mes gyvenom 4 korpuse. Gegužės mėn. buvome, tai per lauką pats tas pereiti būdavo einant į valgyklą ar į procedūras.
Atsakyti
na o mums apiformino dviems i sanatorija,vaikaui ir man,kaip su prieziura thumbup.gif vaziuosim pakaitom dabar,tai as tai mociute,tai tetis,pasikeisdami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 26, 17:08)
Sveikos.
Mes turėjome renovuotą kambarį su virtuve. Mokėjome po 20 Lt už parą. Juose yra ir šaldytuvai. Kituose kambariuose mačiau tik  kolidoriuose bendri šaldytuvai buvo.

Jo gal ir 20lt , bet kazkas rase kad yra ir uz 60lt, nors realiai tai brangu kaip sanatorijoje g.gif
Del saldytuvu tai yra kolidoriuose . Renovuotose neteko girdeti kad is ju vogtu bet 4 korpuse nerenovuotose labai skundesi kad vagia maista ir kad net misraines nuvalge doh.gif siaubas ....
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 06 26, 16:38)

Mes pernai rugseji gyvenom 4 korpuse renovuotam su virtuvele, dvigule lova ir viengule lova, mokejom 60lt., buvau as ir vaikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 27 birželio 2013 - 14:26
QUOTE(Karmen @ 2013 06 27, 15:26)
Mes pernai rugseji gyvenom 4 korpuse renovuotam su virtuvele, dvigule lova ir viengule lova, mokejom  60lt., buvau as ir vaikas 4u.gif

Tikriausiai todėl kad tai trivietis kambarys, o jūs tik du buvote. O mes keturviečiame kambaryje gyvenom penkiese su TLK siuntimais.
Atsakyti
Gal kas gali į až pasiūlyti, kaip į PG patekti rugpjūtį?
Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2013 06 27, 14:26)
Mes pernai rugseji gyvenom 4 korpuse renovuotam su virtuvele, dvigule lova ir viengule lova, mokejom  60lt., buvau as ir vaikas 4u.gif

Na kadangi mes su siuntimu vykstam, poliklinika siunt, tai už renovuota ir antra vaiką tereikės mokėt.
Atsakyti