QUOTE(leja06 @ 2014 01 16, 10:05)
O maziukams 1-2 metu vaikams mazai ka dar gali pasakyti. Jie eina kur nori, daro ka nori.
O tai ką veikiate jūs, mamos?
Namuose irgi tokie maži vaikai gal sienom vaikšto? Išeina kur nori ir kada nori ir daro ką nori? Kažkodėl nemanau.
Mano itin judrus vaikas tokio amžiaus nei ėjo, nei darė kur jam ko reikia, yra šalia mama, kuri drausmina ir aiškina. Žinoma, tai nėra lengva, ir pykčiai, ir barimai, bet ne palaida bala, o auklėjimo procesas vyksta nuolatos. Kas negalima, tai negalima, ir vaikas man ant galvos nelips, mama yra šeimos vadas, ne vaikas
Ir apskritai, po procedūrų, po pietų, jau ir taip pakankamai pavargę tie vaikai, dar tokie maži, tai sočiai ramiai pažaisti savo kambaryje, arba eikite pas ką nors į svečius, o ne paleiskite vaikus duoti koridoriuose, čia ne žaidimų aikštelė, o gydymo įstaiga. Sugebėkite pačios užimti savo vaikus, negi tai taip sudėtinga? Mano vaikas labai judrus, bet niekad nesilaužė per duris duotis koridoriuje su kitais
Nors mes net susivežti daug žaislų neturim galimybės, nes ne su mašina ir labai toli važiuojame, bet kažkaip sugebu užimti savo vaiką arba savo kambaryje, arba retu atveju, jei yra draugė, einam vieni pas kitus į kambarį pabūti, o ne palikusios vaikus duotis koridoriais kavinamės su būriu tokių pačių mamkų.
QUOTE(jovitukee @ 2014 01 16, 21:02)
jai norit visiskos ramybes visada galima pasakyt kad tyliau arba paprasyt perkelti i kita kambari.
Kaip sakiau, tai yra gydymo įstaiga, ir tai jūs su savo triukšmais galite kraustytis kur norite, o ne tie, kuriems jūs trukdote, kurie stengiasi pasveikti ir atsigauti. Galų gale ir sanatorijos taisyklės yra. Kai vieną kartą su tokiais požiūriais bus iškeldintos ponios iš sanatorijos, tai bus pamoka visoms. Mes per kelis metus jau tokių prisižiūrėjom, kad nebesitaikstysiu nei su viena, ir kitos mamos nebijokit ir sakykit, nes kitaip niekas nepasikeis.
Mes važiuojam gydytis, sveikti ir ilsėtis
Beje, kad persikeltum į kitą kambarį, turi būti kažkokios itin rimtos priežastys ir tai sprendžia gydytojas, perkelti jus ar ne, štai tokia dabar tvarka.