Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(Roga @ 2014 01 15, 20:49)
šaunu 4u.gif
ar gavote puse kainos nuolaidos g.gif

nea nuolaida taikoma kas ambulatoriskai ta prasme ateina tik i proceduras neturi apgyvendinimo tai tiems ne 80 lt para o 40lt
o kiek nuostabiu sauniu mamyciu cia sutikau visos labai fainos draugiskai kartu kava geriam vis plepam koridoriui o mazei duksta
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 01 14, 21:54)
As tik sakau kaip man pasake, kad atvykti iki tokios valandos.gi ta registratura per nakti nedirba. Ir nakti durys uzrakinamos... ir kad proceduras paskirtu pirma pas gyditoja reikia prieiti, kad surasytu.as nors ir is pat ryto buvau atvaziavusi, proceduru knygute tik vakare pasiemiau.bet buvom mes pavasari tai vaiku lb daug buvo tuo laikotarpiu

Registratūra dirba visą parą. Gal žiemą kitaip, bet vasarą-rudenį, kaip būdavom, tai registratorės budi visą parą. Naktį, aišku, niekas ir nevažiuos, o sanatorija nakčiai užrakinama 23 val.
Žinoma, kad procedūras paskiria gydytojas, nelabai suprantu šito komentaro, kas sakė kitaip? g.gif Kalba apie atvykimo laiką, kad nebūtina atvykti ryte, gal pvz. žmonės negali atvykti iš ryto tą dieną, tad tikrai ne problema, jei atvyks vėlesniu laiku. smile.gif Tiek, kad prapuls viena diena ir tiek.

QUOTE(jovitukee @ 2014 01 15, 22:34)
kartu kava geriam vis plepam koridoriui o mazei duksta
O paskui stebimasi, kaip vaikai serga doh.gif Ką jau galvoti, kad nemąstoma, jog skamba visas koridorius, kai kiti tuo tarpu nori ilsėtis, pietų numigti ir pan. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 01 15, 23:21)
Registratūra dirba visą parą. Gal žiemą kitaip, bet vasarą-rudenį, kaip būdavom, tai registratorės budi visą parą. Naktį, aišku, niekas ir nevažiuos, o sanatorija nakčiai užrakinama 23 val.
Žinoma, kad procedūras paskiria gydytojas, nelabai suprantu šito komentaro, kas sakė kitaip?  g.gif Kalba apie atvykimo laiką, kad nebūtina atvykti ryte, gal pvz. žmonės negali atvykti iš ryto tą dieną, tad tikrai ne problema, jei atvyks vėlesniu laiku.  smile.gif Tiek, kad prapuls viena diena ir tiek.

O paskui stebimasi, kaip vaikai serga  doh.gif Ką jau galvoti, kad nemąstoma, jog skamba visas koridorius, kai kiti tuo tarpu nori ilsėtis, pietų numigti ir pan.  schmoll.gif

turejau omeny jei atvaziuoji kai jau gyditoju nera tai vistiek kita diena gyd tik apziuri, o dar kol proceduras suskirsto iki vakaro. Vargu ar ta diena kazkokiu proceduru begauna.nusikelia dar viena diena.
del to atvykimo laiko gi ne pati sugalvojau, pernai kai vaziavom taip pasake.
Tai jau tikrai nieko nera baisiau nei koridoriuje dukstantys vaikai, tam yra laukas ir zaidimu kambariai.
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2014 01 15, 23:34)
nea nuolaida taikoma kas ambulatoriskai ta prasme ateina tik i proceduras neturi apgyvendinimo tai tiems ne 80 lt para o 40lt
o kiek nuostabiu sauniu mamyciu cia sutikau visos labai fainos draugiskai kartu kava geriam vis plepam koridoriui o mazei duksta

šaunu, kad patinka 4u.gif
aš griežtai neleisdavau dūkti kolidoriūje, geriau į svečius pasikviečiu arba einame pasivaikščioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 01 16, 00:53)
Tai jau tikrai nieko nera baisiau nei koridoriuje dukstantys vaikai, tam yra laukas ir zaidimu kambariai.

Yra zaidimu kambariai? bigsmile.gif
1 metu ir 9 men vaikui butu ka ten veikti?

O del dukimo koriduriuose... Suprantu, kurie su vyresniais vaikais. Tai jiems pasakai ir viskas jiems aisku. Nuvedi i ta zaidimu kambari ir lai dugsta.
O maziukams 1-2 metu vaikams mazai ka dar gali pasakyti. Jie eina kur nori, daro ka nori. Paprastas pasivaiksciojimas koridorium labai sudetingas su jais.
Jei pamatysit pilvota moteriske lakstancia tiek koridoriuose tiek ne koridoriuose paskui maziuka, arba tempiancia ant ranku visa sukaitusia, tai zinokit, tai as blush2.gif
Oh kaip as nenoriu i ta sanatorija, bet suprantu, kad reikia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 16 sausio 2014 - 10:12
QUOTE(leja06 @ 2014 01 16, 10:05)
Yra zaidimu kambariai?  bigsmile.gif 
1 metu ir 9 men vaikui butu ka ten veikti?

O del dukimo koriduriuose... Suprantu, kurie su vyresniais vaikais. Tai jiems pasakai ir viskas jiems aisku. Nuvedi i ta zaidimu kambari ir lai dugsta.
O maziukams 1-2 metu vaikams mazai ka dar gali pasakyti. Jie eina kur nori, daro ka nori. Paprastas pasivaiksciojimas koridorium labai sudetingas su jais.
Jei pamatysit pilvota moteriske lakstancia tiek koridoriuose tiek ne koridoriuose paskui maziuka, arba tempiancia ant ranku visa sukaitusia, tai zinokit, tai as  blush2.gif
Oh kaip as nenoriu i ta sanatorija, bet suprantu, kad reikia...  doh.gif

na lygiai taip pat ir koridoriuose vaikam nera ka veikti, tam ir yra zaidimu kambariai jei jau savo kambary nesinori buti. nepamirskit kad yra labai sunkiu ligoniu.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 01 16, 11:48)
na lygiai taip pat ir koridoriuose vaikam nera ka veikti, tam ir yra zaidimu kambariai jei jau savo kambary nesinori buti. nepamirskit kad yra labai sunkiu ligoniu.

Man asmeniskai tik savo kambari ir noresis but biggrin.gif Bet mazius tai tikrai ne. Jei kambari, tai istisai prie duri mane tems. Jei yra zaidimu kambarys, tai valio, isgelbeta... Bet iki to zaidimo kambario juk nenuskrisi. O koridorium su maziuku eiti, tai ne su dideliu vaiku. doh.gif
Kai masazus buvom, tai teko palaukti apie pusvalandi. Tai apie 30 m koridoriu perejom per 20 min. su nenorejimais duoti ranka, su visokiu gesintuvu apciupinejimais, su cypavimais, kai nenori ten eiti, kur mama nori, su pasnekinimais kitu zmoniu (o mano vaikas garsiakalbis) doh.gif Viena sesute islindus ir sako, ko sukauji cia. Tik nusisuko, o mano vaikas jai atgal savo kalba morala atskaite. doh.gif
Tai negi as jam burna uzrisiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2014 01 16, 12:00)
Man asmeniskai tik savo kambari ir noresis but  biggrin.gif  Bet mazius tai tikrai ne. Jei kambari, tai istisai prie duri mane tems. Jei yra zaidimu kambarys, tai valio, isgelbeta... Bet iki to zaidimo kambario juk nenuskrisi. O koridorium su maziuku eiti, tai ne su dideliu vaiku.  doh.gif

mano pana tai po procedūrų būna pervargusi ir miega pietų miego, po pietų jau tada sugalvoju žaidimų kambaryje, ir pastraksime ir pašokame ir piešiame, dainuojame. į žaidimų kambarius nėjau blush2.gif kai dičkis grįšta iš mokyklos tai ir su ja dar pažaidžia arba lekiame į lauka, nes pušyne ir to vėjo kuris bus nesijaučia. pavasarį kai buvome tai vien lauke ištisai buvome net kai lietus, gyvenome IV korpuse tai vissur ratais ratais ritinis krosiukas ir tada į procedūras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2014 01 15, 20:33)
esam sanatorijoj viskas puiku cia siltas netas zodis su maikute as vaikstau turim reovuota kambari atram korpuse treciam aukste. o maistas irgi super ax.gif

Valgot bendroj valgykloj? O gal tokiems maziukams i kambari galima paprasyti, kad atnestu?
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2014 01 16, 12:49)
Valgot bendroj valgykloj? O gal tokiems maziukams i kambari galima paprasyti, kad atnestu?

mes buvome tokio amžiaus kaip dabar jūs, jei norite tik pati galite nešiotis maistas į kambarį 4u.gif
tai mes eidavome ir į valgykla
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2014 01 16, 12:49)

aš buvau su sūnum, kai jam buvo 1m ir 4mėn - tai ėmėm maistą į kambarį ax.gif nugi nevalgė jis paskirtu laiku - tai kambary kažkiek suvalgydavo, kažkiek šalto pakramsnodavo ax.gif man taip daug patogiau buvo, o ir iš ryto jo kelt neriekdavo - nueidavau ir atnešdavau pusryčius, o paskuj dar abu pamiegodavom biggrin.gif
Atsakyti
Buvo ir mums vienais metais pradzioje toks "dziaugsmas" mamos su kava i kolidoriu vaikais galvom eina doh.gif . Kadangi gyvenome 4 aukste nelabai seseliu kontroles buvo. Vakare grizdavo tos pacios mamos is lauku ir iki 23 val. pas viena kambari festivaliai budavo. Nelabai smagu buvo kaip kokiam bendrabuti jauciausi. doh.gif . Bet aciu dievui po keliu dienujos issivazinejo thumbup.gif . Tad nei pati leidau dukti kolidoriuje nei dziugavau kaip kiti tai darydavo. smile.gif

Atsakyti