Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(Būtybė* @ 2014 01 02, 10:40)
Labas rytas.

Norėjau šįryt priregistruoti savo vaikus VASARAI į sanatoriją, paskambinau ir pasakė kad nuo sausio 2 d. yra patvirtinta nauja registracijos tvarka, kad iš anksto vasarai neberegistruoja. Reikia paskambinti prieš 15 d. ir tada gaaaal bus vietų. Kaip iš tikrųjų???

taip ir yra, tokia tvarka. pirmenybe vasarai skiria vaikams nuo 8 iki 18 metų žo dideliems vaikams, o tik tam tikram procentui mamom su vaikais, aišku į tai neįsiskaičiuoja vaikai su neįgalumu jie ir kita procenta sudaro, jei gerai pamenu.

mes važiuosime dabar, nes vasara negausiu atostogų.
Atsakyti
Mes planuojame nuo sausio 13 jei viskas pavyks smile.gif

Roga jus su maziuke vyksit?
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2014 01 03, 16:05)
Mes planuojame nuo sausio 13 jei viskas pavyks smile.gif

Roga jus su maziuke vyksit?

su abiem, tik skirtingome diagnozėme vykstame. planuoju vėliausiai 20 diena jau būti.
Atsakyti
Mes jau pirmadienį išvažiuojam. Gaila pernai metais nebespėjom.
Atsakyti
Mamytės,ar skambinotės kuri jau šiais metais registruotis į sanatoriją?Iš tikrųjų jau registracijos tvarka pakeista?
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2014 01 08, 12:57)
Mamytės,ar skambinotės kuri jau šiais metais registruotis į sanatoriją?Iš tikrųjų jau registracijos tvarka pakeista?

neberegistruoja iš anksto. bent jau mums nepavyko. tipo prieš 15 dienų pasiskambinsit ir atvažiuosit.
jau matau vasarą cool.gif
Atsakyti
Kadangi del asmeniniu priezasciu geguze (kaip iprasta ) vaziuoti negalime mastau apie spalio pradzia . Nes vasara aciu neeee doh.gif . maltis koseje neturiu didelio noro. Na bet tas 15 dienu pries tai kaziaip taip nelabai viliojanciai skamba sansu 0 rolleyes.gif
Atsakyti
taip pirmenybė bus nuo 8 iki 18 metų vaikams, kas buvo pernai susirinkime turi prisiminti. su mažais jau reikia pamastyti kada. bet tikrai vasara ir bus galima papulti, pamenu draugė paskambino jo sako atvykite ir rugpjūtį nuvyko laisvai.
Atsakyti
Seniai reikėjo keist tą tvarką, dabar didesnė tikimybė papult mirtingųjų vaikam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2014 01 08, 14:08)
Seniai reikėjo keist tą tvarką, dabar didesnė tikimybė papult mirtingųjų vaikam smile.gif

Įtariu kad bus priešingai, kiek skambinsi tiek pilna. prisirinks dar "komercinių" iš gatvės, o tu net rezervavęs nieko neturėsi. bijosi išsirašyt siuntimą, nes niekaip nebūsi tikras kad pakliūsi...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2014 01 08, 15:34)
Įtariu kad bus priešingai, kiek skambinsi tiek pilna. prisirinks dar "komercinių" iš gatvės, o tu net rezervavęs nieko neturėsi. bijosi išsirašyt siuntimą, nes niekaip nebūsi tikras kad pakliūsi...

neįsivaizduoju kaip veiks, gal gerai. aišku yra vaikų sudiagnozėmis kuriems geriau vasara, bet galvoju gal tikrai priims.

mes buvome prieš pat vasaros sezona, nepatiko schmoll.gif tai dabar jau antra karta vykstu šaltuoju laiku, ten šilčiau, ten mažiau vaikų ypač paauglių, kurie stumdosi, lipa per galvas doh.gif
antra po pakeitimo lengviau patekti į sanatorija, bent jau su kuo kalbėjausi.

o nuvažiuoti prie jūros aš ir taip galiu, man dabar svarbiausia pastiprinti vaika.
Atsakyti
na, kadangi sanatorijai niekas nedarbingumo neduoda, tai važiavimo laikas labai priklauso nuo to, kada darbdavys gali duoti atostogas... dabar be išankstinės registracijos bus labai sunku, nes nežinodamas kada pakliūsi į sanatoriją turėsi pasiimti atostogas. ne visi darbdaviai jas duoda kada užsimanai... pvz pas mane yra konkretus laikas kada aš galiu tokio ilgio atostogas imti, ir tai yra būtent vasarą. kitu metu man darbdavys mirk gyvenk trijų savaičių neduos verysad.gif o jei tam konkrečiam laikui mūsų į sanatoriją nepriims? doh.gif neteisinu, sena tvarka buvo absurdiška, bet duokdie kad ši naujoji tikrai veiktų mūsų vaikų labui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 08 sausio 2014 - 14:53