Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(virgynyja @ 2013 11 21, 19:04)
jau gavom 10  doh.gif  schmoll.gif  nuėjom masažu susitart kodėl tiek daug, mankštų vėl tas pats. Kol pabaigsim tas procedūras jau bus gruodis. Tai sanatorijoj būti lieka laiko tik 2 savaitės, per vėlai aš čia planuoti pradėjau sad.gif tai dabar galvoju ar sausį reikėtų vėl iš naujo to vietinio reabitologo ar ne? Nenoriu švenčių aukoti....

po nauju metu reiks vel is naujo pirmine praeiti. na dziugu kad gavot tiek daug mums tik 6 mankstas ir 6 masazus tedave
Atsakyti
Šiandien sužinojau, gal kam bus aktualu kas nežino. po vietinio reabitologo siuntimo į sanatoriją privalot išvažiuoti per mėnesį, tiek siuntimas galioja. Taigi mums liko dar du masažai smile.gif 2 ir 3 gruodžio smile.gif
Po naujų iškarto į sanatoriją lėksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgynyja @ 2013 11 29, 21:36)
po vietinio reabitologo siuntimo į sanatoriją privalot išvažiuoti per mėnesį, tiek siuntimas galioja.

kad taip visad buvo... kai siuntimas jau rankose, tai mėnesis laiko....
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 11 29, 20:49)
kad taip visad buvo... kai siuntimas jau rankose, tai mėnesis laiko....

Kai patvirtina ligoniu kasos ir gyditoja duoda siuntima i sanatorija turit tik 10 dienu
Atsakyti
Tai turbūt kad visada taip buvo, bet tik šiandien aš sužinojau. Visada eidavome tą pačią dieną. Po reabitologo konsultacijos siuntimas galioja mėnesį, su juo eini pas šeimos gydytoją, o kai jis jau patį kelialapį sutvarko tai tik 10 dienų laiko į sanatoriją važiuoti.
Atsakyti
panos - kaip del vasaros sanatorijoj????? kaip suprantu nebegalima rezervotis vietu??? blink.gif liudna....
mano ir mazajai pripazino BA - tai labai tikejausi vasara su abiem sanatorijoj pasigydit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2013 12 14, 12:28)
panos - kaip del vasaros sanatorijoj????? kaip suprantu nebegalima rezervotis vietu???  blink.gif liudna....
mano ir mazajai pripazino BA - tai labai tikejausi vasara su abiem sanatorijoj pasigydit  ax.gif

Kodėl negalima?
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2013 12 14, 12:28)
panos - kaip del vasaros sanatorijoj????? kaip suprantu nebegalima rezervotis vietu???  blink.gif liudna....
mano ir mazajai pripazino BA - tai labai tikejausi vasara su abiem sanatorijoj pasigydit  ax.gif

galima gauti, tik į priekį nerezervuoja, ir pirmenybe 8-18 metų vaikams, tada daugiau gauna pinigų, nei už mama su vaiku t.y. mažiuku iki 8 metų mama gali lydėti, na nebent vaikas turi negalia. kai buvo susirinkimas taip paaiškino.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mano dukra jau paauglė ji važiuos po Naujų metų mums iškilo klausimas ar yra internetas nemokamas sanatorijoje ar reikia nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2013 12 29, 22:33)
Labutis  4u.gif
Mano dukra jau paauglė ji važiuos po Naujų metų mums iškilo klausimas ar yra internetas nemokamas sanatorijoje ar reikia nusipirkti?

raso kad yra, bet realiai tai negaudo jo 4u.gif
Atsakyti
Nemokamo interneto tikrai nėra, jei turite omenyje prisijungti su savo laptopu. Tačiau bibliotekoje yra kompiuteriai, ten ir internetas, nemokamas, kaip ir kiekvienoje viešojoje bibliotekoje. Žiemą žmonių mažai, tai, manau, tikrai eilių nebus ir pakaks laiko prie interneto prieiti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Norėjau šįryt priregistruoti savo vaikus VASARAI į sanatoriją, paskambinau ir pasakė kad nuo sausio 2 d. yra patvirtinta nauja registracijos tvarka, kad iš anksto vasarai neberegistruoja. Reikia paskambinti prieš 15 d. ir tada gaaaal bus vietų. Kaip iš tikrųjų???
Atsakyti