QUOTE(xingx @ 2013 09 22, 13:41)
O ka veikiate tokiu oru? Kai silta, tai veiklos uztenka, o dabar???
Kambary tai ir žaislai, ir knygos, filmukai, ilgas pietų miegas kartais, kai mama pasijaučia labai pavargusi
Tai ir vaikas lūžta kartu. Kol suvaikštom į parduotuvę, irgi laiko praeina. Einam palesinti antyčių, taip pat, kaip minėta, Botanikos parke prie oranžerijos yra kitokių gyvunėlių. Nusipirkome morkų ir eisim pamaitinti triušiukų ir ožkų
Basanavičiaus gatvėje vis dar veikia ir traukinukas, ir kitokie nedideliems vaikams skirti atrakcionai. Aišku tik, kad kainuoja, tai dažai nenueinam, bet kartais palepinu vaiką. Mano vaikas niekada nelaksto koridoriais su kitais vaikais ir jokių draugysčių nereikia (jei ir reiktų, neleisčiau), pakanka to sanatorijos judėjimo ir triukštmo, kol atlankom procedūras, o po valgyklos alaso tai tikrai norisi ramybės ne tik mamai, bet ir vaikui. Jis yra labai judrus, bet išsprendžiame tai kitais būdais. Pabėgioja lauke, savaitgaliais kažkur važiuojame, į Kretingą, į Klaipėdą. Šį sekmadienį buvom ir Smiltynėje, nors oras buvo tikrai prastas ir prie jūros nei vieno žmogaus. Bet svarbiausia tinkamai apsirengti ir viskas (beje, mes mašinos neturim, tai visur autobusais ir pėstute). Vaikas net laukia tokių kelionių, nes patinka važiuot autobusu, nori paplaukti laivu, tai įspūdžių būna pilnas.
Salėje nesilankome, tik buvome tėvų susrininkime su direktoriaus pavaduotoju.
O sanatorijos koridoriai tapo gatvėmis, nes čia ir paspirtukais, ir dviračiais važinėjama
Dėl žaidimų kambarių, tai kaip ir pavaduotojas sakė, tai yra gydymo įstaiga ir jie rūpinasi vaiko gydymu. O vaiko pramogos yra tėvų reikalas, kaip juos sugebame užimti.
Beje, grįžtant prie maisto, tai va pavyzdžiui šiandien buvo nuostabiai skanus guliašas
Stiprus pagiriamasis žodis sanatorijos darbuotojams. Vieną naktį mano vaikas pradėjo stipriai vemti, netiko skrandukui sriuba ar kažkas kita (valgo jis mažai ką). Naktį ir slaugytoja puikiai rūpinosi, vaistukai, specialios arbatos, tuoj pat pakeitė visas patalynes, kaldrą, pagalvę, nes viskas buvo apvemta, atėjo gydytoja, nors pati neprašiau, kad pakviestų, kitą dieną atėjus į valgyklą maloniai nustebino jau paruoštas pritaikytas maistas vaikui su skrandžio bėdom - pridžiovintas kalnas džiūvėsių, padėta mineralinio, maistas specialiai garuose gamintas (aišku, jis nevalgė, išskyrus džiūvėsius, bet esmė ne tame), vakarienei taip pat. Tikrai buvau maloniai nustebinta tokio rūpesčio iš visų pusių, nors sakė, kad jie visada taip daro, bet mums tokia situacija buvo pirmą kartą per 4 metus, žodžiu, esu labai dėkinga už tokį dėmesį netikėtai sunegalavusiam vaikučiui.