Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

http://www.lrytas.lt...nami-vaikai.htm
Atsakyti
Na va, kitą savaitę ir mes važiuojame. thumbup.gif Pirmą kartą, tad labai jau jaudinuosi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 14:15)
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu.  4u.gif

Tikrai nešalta. Kaip minėta, kiekvienam yra po dvi antklodes, jei jau kažkam šalta. O šiaip tai pastatas apšiltintas, tai šilumos tiek pat ar net daugiau, nei kiekvieno namuose. Mes gyvenam su nuolat praviru langu, ir mums gerai.

Kas dėl saugumo, tai vagysčių yra pasitaikę, kiek žinau, tad vertingus daiktus arba nešiojuosi su savimi arba laikau užrakintus pavyzdžiui lagamine. Juk kambaryje nebūnate visą laiką. Pernai tikrai skambėjo, kad kažką apvogė.

Atvykus su renovuotu kambariu kaip visada buvo problemos, nors dar vos ne iš vakaro pasiskambinau paklausti, ar viskas ok, rezervuotas sausio praždioje. Registratūroje pasakė, visi renovuoti išdalinti. Sakau, mano mažos problemos biggrin.gif Nusiuntė į postą, tai tuoj ir kambarys atsirado.

Dėl maisto, tai šiemet labai dažnai persūdytas maistas, pernai tik omletas būdavo su dviguba porcija druskos. Maistas kaip maistas, nors mums riebokas, tai su viduriukais abiem nelabai kažkas, bet nesiskundžiam. Tik, kaip visada, dažniausiai maistas atšalęs, išskyrus sriubas, jos visad dar karštos būna. Bent jau aš pavalgiusi būnu dar ir per daug, o vaikas mano baisus nevalgiukas, tai ar taip, ar taip vargstam.

Pakalbėta buvo apie švarą, apsidžiaugiau, kad šiemet taip gerai valo, bet, matyt, ne mūsų korpuse lotuliukas.gif Antrą dieną net neatėjo valytoja, tai prasivaliau pati, o dulkių sluoksnelis ir taip buvo nemenkas, matyt, ilgokai šis kambarys buvo laisvas lotuliukas.gif Bet labai į galvą neimu, kas nepatinka, pasivalau pati, turiu ir grindų skudurą, ir šuoltę, ir šepetuką pasišluot.

Beje, kalbant apie tėvus, paliekančius lakstyti vaikus net gi be priežiūros koridoriuose. Vienas vaikas mums būnant (pasirodo, jau ne pirmas atvejis) pasiklydo sanatorijoje, eina seselė per visus aukštus ir ieško motinos, o motina gal kokią valandą nepasigedo vaiko. Gerai dar, kad bent iš to paties korpuso, o kitas vaikas, paskojo sesutė, buvo net ne iš to korpuso pasimetęs. Kaip jums?
Atsakyti
As su klausimu 4u.gif Po operacijos turesiu 1 men biuleteni. Ar tuo metu galeciau vaziuot i sanatorija su vaiku? ax.gif Ar neuzkliutu tai SODRAI, ar TLK g.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2013 09 21, 23:52)
As su klausimu 4u.gif Po operacijos turesiu 1 men biuleteni. Ar tuo metu galeciau vaziuot i sanatorija su vaiku?  ax.gif Ar neuzkliutu tai SODRAI, ar TLK g.gif

tai kad tik sanatorijos popiereliuose jus pasirasot kad busit atsakinga uz savo vaika, nei sodra nei tlk nezinos kad jus sanatorijoje su vaiku, bent jau pazymose nerasoma lydincio asmens duomenys. irasoma tik kad vaikas gauna kelialapi su lydinciu asmeniu, o vaziuot gali tetis, mama, mociute ...kuom tevai pasitiki.
tik jau su savo gyditoja gausit susitart kad jums prates bilioteni be jusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 21 rugsėjo 2013 - 23:56
Sveikos, rasau is sanatorijos....gyvenam II korpuse renovuotame kambaryje, del kurio teko ir pakovoti, nes is pradziu laisvu nebuvo, arba tik mums nebuvo g.gif ....gyvenom is pradziu pirmame aukste, su kita mamyte ir vaikuciu dalinomes vienu WC ir dusu....privalumas buvo tik sildomos grindys vonioje....ir TV kambaryje, toks kambarys kainuoja 5 lt para, bet tikrai neverta tokiame gyventi, nes dregme jauciasi....atvykom sveikos, be kosuliu, o po 5 dienu pradejom koseti baisiausiai....na, bent jau mano vaikui po pneumonijos tokios salygos netiko.....
Maistas normalus, cia aisku ne namai, bet maniske valgo ir as valgau, uztenka mums pilnai, sriubos tikrai neblogos.....kai ka nuspirkau, pasidejau I saldytuva, todel tikrai ne badas....pirkausi tik vakariene, nes pusryciu mums abiems uztenka per akis smile.gif

Daktarai....reikia prasyti, reikalauti, maniske kosti, paskutini karta daktare net nepaklause, nes turiu visa laika paprasyti, kad tai padarytu, nezinau, gal per daug noriu g.gif prirase vaistu nuo alergijos, nes nosis buna rytais paburkus....pasiprasiau pas LOR, ta sako, jokios cia alergijos, o nosi gydyti reikia....vienu zodziu galvoti reikia paciai, kas tavo vaikui geriausia....

Proceduros gerai...daug jau atlikom, nes jau 2 savaites cia....paskutine savaite bus maziausiai apkrauta....

tai tiek trumpai....

P.S. bent jau pirmame aukste kaiminu mergaitei pilva blusos sukando....maciau savo akimis, daktarai apsimete nustebe....seseles taip pat...tvarkos biski truksta....todel kambari pati nemazai valiausi....atsivezkite dregnu serveteliu....nepamaisys ax.gif
Atsakyti
O ka veikiate tokiu oru? Kai silta, tai veiklos uztenka, o dabar???
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 09 22, 13:41)
O ka veikiate tokiu oru? Kai silta, tai veiklos uztenka, o dabar???

Vakar tai buvo nuostabus oras, saulute sviete o ir svente vyko Palangoje...

Siaip saleje vyksta kas nors, vyresniems vaikams tai gal idomiau, maniskei tik 4, todel visur tik su manim....
Darbo dienom uztenka veiklos, proceduros iki pietu...paskui miegam pietu miego....vakare I lauka, net jei ir silpnai lynoja..
Parkas salia, yra triusiukai, povas, vistos, palesinam smile.gif, prie juros pasivaikscioti....I miesta nueiti

Kambary turim TV, o siaip piesia, spalvoja, raides parasinejam, kazkaip praeina tas laikas....

Kitu vaikai tai maciau po kolidorius duodasi, as saviskes neleidziu...kuo maziau kontakto, tuo maziau bacilu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 09 22, 14:00)
Vakar tai buvo nuostabus oras, saulute sviete o ir svente vyko Palangoje...

Siaip saleje vyksta kas nors, vyresniems vaikams tai gal idomiau, maniskei tik 4, todel visur tik su manim....
Darbo dienom uztenka veiklos, proceduros iki pietu...paskui miegam pietu miego....vakare I lauka, net jei ir silpnai lynoja..
Parkas salia, yra triusiukai, povas, vistos, palesinam smile.gif, prie juros pasivaikscioti....I miesta nueiti

Kambary turim TV, o siaip piesia, spalvoja, raides parasinejam, kazkaip praeina tas laikas....

Kitu vaikai tai maciau po kolidorius duodasi, as saviskes neleidziu...kuo maziau kontakto, tuo maziau bacilu smile.gif

as tai pamaniau, kad gal koki slapta zaidimu kambari radot smile.gif . Kai silta, tai pietu miegeli aukodavom, kad tik viska nuveikti, kiek susiplanave smile.gif

Atsakyti
Man tai ziauriai cia truksta vaikams kokio kampelio....kita karta nors valandelei, kad butu kam vaika palikti, ir apsitvarkyti....neisivaizduoju kaip mamos su 2 vaikuciais suspeja sulakstyti....kai paziuriu lekia vienas vaikas kur akys mato, kitas dar visai nevaiksto, ant ranku ar vezime...
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 09 22, 20:50)
Man tai ziauriai cia truksta vaikams kokio kampelio....kita karta nors valandelei, kad butu kam vaika palikti, ir apsitvarkyti....neisivaizduoju kaip mamos su 2 vaikuciais suspeja sulakstyti....kai paziuriu lekia vienas vaikas kur akys mato, kitas dar visai nevaiksto, ant ranku ar vezime...

Kazkaip keista, kad nera vaikams zaidimu kambariu. O su dviem vaikuciais, tai labai daug, net trimis buvo kai mes buvom. Bent jau man su dviem nebuvo problema, sukomes kazkaip, proceduros suderintos, kazka pasikeitem, kad to laiko laisvo daugiau butu. Vaikai mano gana paklusnus, nelakste kur akys mato, o del palikimo, tai susidraugave buvom mamytem, tai jeigu kur reikedavo palekti kazkur, susitardavome.
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 09 22, 21:50)

QUOTE(xingx @ 2013 09 23, 05:26)
Kazkaip keista, kad nera vaikams zaidimu kambariu. O su dviem vaikuciais, tai labai daug, net trimis buvo kai mes buvom. Bent jau man su dviem nebuvo problema, sukomes kazkaip, proceduros suderintos, kazka pasikeitem, kad to laiko laisvo daugiau butu. Vaikai mano gana paklusnus, nelakste kur akys mato, o del palikimo, tai susidraugave buvom mamytem, tai jeigu kur reikedavo palekti kazkur, susitardavome.

Sveikos. Didžiausia problema ne tada kad negalima susitvarkyti, bet tada, kai vienas suserga ir negali eiti į procedūras. Tačiau kitus turi vesti. Nei to vieno palikti, nei kitų vienų išleisti.
Atsakyti