Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

[quote
Merginos,

O kaip ten su geriamu vandeniu? Ar jis geras, skanus? Galima drasiai gerti?

Aciu 4u.gif

[/quote]

mes pirkdavom smile.gif

[quote=mamyte_romantike,2013 09 11, 17:27]Dar truputi noriu pasitikslinti. Jei as pasiprasysiu renovuoto kambario, tai automatiskai turesiu moketi 10litu uz para? Ar teisingai supratau? smile.gif
[/quote]

taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokada: 11 rugsėjo 2013 - 17:14
QUOTE(mamyte_romantike @ 2013 09 11, 16:19)
Merginos,

Aciu 4u.gif

Aš užsivirindavau ir gerdavome virintą. Niekada nepirkau vandens.
Atsakyti
QUOTE(mamyte_romantike @ 2013 09 11, 15:19)
Merginos,

Aciu 4u.gif

gerem is krano, nenumirem ir sveiki gryzom biggrin.gif Normalus tas vanduo.
Atsakyti
Mamos, ar kuri vaziavote su alergiskais vaikais? Kaip ir privaletu maitinima pritaikyti, o kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 11, 20:51)
Mamos, ar kuri vaziavote su alergiskais vaikais? Kaip ir privaletu maitinima pritaikyti, o kaip is tikruju?

Pritaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2013 09 11, 23:50)

Tada labai gerai thumbup.gif Gal galite man į AŽ parašyti kam jūsų vaikas alergiškas ir kokį maistą davė? blush2.gif
Atsakyti
kokia sutuacija su saugumu kambariuose? nes daugelis gi vezasi ar kompiuteri ar fotoaparata smile.gif galiausiai rankine ir kiti vertingi daiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 09:32)
kokia sutuacija su saugumu kambariuose? nes daugelis gi vezasi ar kompiuteri ar fotoaparata smile.gif galiausiai rankine ir kiti vertingi daiktai  4u.gif

Kazkaip neturejom jokiu problemu del to,jei kalba apie tai,jog vaikas gyvena su mama,bet jei vaikas vienas su draugu....tada bijociau palikt koki kompa,neduociau visai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 12, 06:39)
Tada labai gerai thumbup.gif Gal galite man į AŽ parašyti kam jūsų vaikas alergiškas ir kokį maistą davė? blush2.gif

Musu draugai vezes alergiska vaikuti, viska derino su gyd. gydytoju ir dietiste. Nebuvo jokiu problemu, prie bendro stalo nevalgydavo, gaudavo spec. paruosta maista. Su alergijom maistui atvyksta nemazai vaikuciu, todel neisvengiamai pasirupinama tokiais vaikuciais.
Atsakyti
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 15:15)
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu.  4u.gif

mes buvom pernai spalio men.tikrai kambariuose buvo silta ,o jei reikia yra kambaryje dekiukai vilnoniai,tikrai nesiveskit. sekmes jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 15:15)
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu.  4u.gif

Pasiimciau el. sildytuva, spalio menesi buvau, man buvo salta kambari.
Atsakyti