[quote
Merginos,
O kaip ten su geriamu vandeniu? Ar jis geras, skanus? Galima drasiai gerti?
Aciu 4u.gif
[/quote]
mes pirkdavom
[quote=mamyte_romantike,2013 09 11, 17:27]Dar truputi noriu pasitikslinti. Jei as pasiprasysiu renovuoto kambario, tai automatiskai turesiu moketi 10litu uz para? Ar teisingai supratau?
[/quote]
taip
QUOTE(mamyte_romantike @ 2013 09 11, 16:19)
Merginos,
Aciu
Aciu
Aš užsivirindavau ir gerdavome virintą. Niekada nepirkau vandens.
QUOTE(mamyte_romantike @ 2013 09 11, 15:19)
Merginos,
Aciu
Aciu
gerem is krano, nenumirem ir sveiki gryzom Normalus tas vanduo.
Mamos, ar kuri vaziavote su alergiskais vaikais? Kaip ir privaletu maitinima pritaikyti, o kaip is tikruju?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 11, 20:51)
Mamos, ar kuri vaziavote su alergiskais vaikais? Kaip ir privaletu maitinima pritaikyti, o kaip is tikruju?
Pritaiko
QUOTE(lašas jūroj @ 2013 09 11, 23:50)
Pritaiko
Tada labai gerai Gal galite man į AŽ parašyti kam jūsų vaikas alergiškas ir kokį maistą davė?
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 09:32)
kokia sutuacija su saugumu kambariuose? nes daugelis gi vezasi ar kompiuteri ar fotoaparata galiausiai rankine ir kiti vertingi daiktai
Kazkaip neturejom jokiu problemu del to,jei kalba apie tai,jog vaikas gyvena su mama,bet jei vaikas vienas su draugu....tada bijociau palikt koki kompa,neduociau visai
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 12, 06:39)
Tada labai gerai Gal galite man į AŽ parašyti kam jūsų vaikas alergiškas ir kokį maistą davė?
Musu draugai vezes alergiska vaikuti, viska derino su gyd. gydytoju ir dietiste. Nebuvo jokiu problemu, prie bendro stalo nevalgydavo, gaudavo spec. paruosta maista. Su alergijom maistui atvyksta nemazai vaikuciu, todel neisvengiamai pasirupinama tokiais vaikuciais.
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 15:15)
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu.
mes buvom pernai spalio men.tikrai kambariuose buvo silta ,o jei reikia yra kambaryje dekiukai vilnoniai,tikrai nesiveskit. sekmes jums
QUOTE(rukunima @ 2013 09 12, 15:15)
na ir dar toks klausimelis iskilo, kadangi orai sala, kokia situacija paciame pastate, ar salta? gal sakau kokius vilnonius dekiukus paimti is namu.
Pasiimciau el. sildytuva, spalio menesi buvau, man buvo salta kambari.