Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(rokada @ 2013 09 11, 08:32)
doh.gif  biggrin.gif

Karameline mergaite, nesupykit, bet man atrodo Jūs iš tų kur drąsiau rašo.... nei pasako...
Ne forume rėkit barškindama klaviatūrą, o eikit tada ir darykit kažką, kad pasikeistų į gera... Inicijuokit! kodėlgi ne... ir aš Jus palaikysiu ir daugiau palaikančių rasit!
4u.gif

klystat mirksiukas.gif , kaip tik nelaimei visų esu iš tų, kur pasako į akis, kai blogai, o ne subines laižo....
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 11, 09:44)
klystat mirksiukas.gif , kaip tik nelaimei visų esu iš tų, kur pasako į akis, kai blogai, o ne subines laižo....

Tada liux 4u.gif
Atsakyti
mes is povincijos,bet toli grazu iki ubages lotuliukas.gif ,bet as is principo neperku niekur mokamu kambariu,palatu ir nepirksiu.kmbarys buvo padorus ir be pelesio ir su naujais baldais,jei neskaityt valytojos darbo ,buvo viskas gerai.ir nematau reikalo moketi pingus kazkam,kas ir taip priklauso dykai.
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 10, 23:57)
Tikrai yra kambarių su pelėsiais...Mums kliuvo geras kambarys....o draugei su pelėsiu - pati buvau ir užuodžiau...Kai jau buvo nebeįmanoma gyventi, nes pradėjo dirginti kvėpavimo takus, pirko chemines priemones ir valė (ji pati, nes valytoja sakė, kad neturi priemonių)....
Papildyta:
Na jau tikrai nevisada schmoll.gif ... tas priklauso mamom, tas vaikam - griežtai...tai gerai, savo gali atiduoti vaikui....o per vakarienę kiek kartų vaikas prašė tų mielinių blynų - arba nelikdavo, arba tą dieną į tą valgyklos kampą tiesiog neveždavo, kitą dieną - į kitą kampą... - ten dar paskirsto, į kurį valgyklos galą kokią dieną ką vežti - nu tokie čiūdai lotuliukas.gif

tada reikia prasyti valgymo kambaryje mirksiukas.gif kurie ima maitinima i kambari ateina pusvalandis iki pietu ir pasiima ka tik nori, visada moterytes duoda pasirinkti, ir maistas katik pagamintas karstas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 10, 23:57)
Tikrai yra kambarių su pelėsiais...Mums kliuvo geras kambarys....o draugei su pelėsiu - pati buvau ir užuodžiau...Kai jau buvo nebeįmanoma gyventi, nes pradėjo dirginti kvėpavimo takus, pirko chemines priemones ir valė (ji pati, nes valytoja sakė, kad neturi priemonių)....
Papildyta:
Na jau tikrai nevisada schmoll.gif ... tas priklauso mamom, tas vaikam - griežtai...tai gerai, savo gali atiduoti vaikui....o per vakarienę kiek kartų vaikas prašė tų mielinių blynų - arba nelikdavo, arba tą dieną į tą valgyklos kampą tiesiog neveždavo, kitą dieną - į kitą kampą... - ten dar paskirsto, į kurį valgyklos galą kokią dieną ką vežti - nu tokie čiūdai lotuliukas.gif

o ta mama ejo pas sesutes sakyti kad yra pelesis , kad kazka darytu? tikrai nepirksciau priemoniu o reikalauciau pekeisti kambari.
beje tikrai maciau kad kaikurios mamos jau atvaziavusios registraturoj sarsala kelia del korpusu netgi, mat nori to o ne kito... atvaziuoja jau su tokia karinga nuotaika doh.gif
Atsakyti
[quote=veiducka,2013 09 11, 00:39]
ar buvot ponia tame LINE pati??? tetis gryzo pries pora savaiciu, tai zmogus kaip nevalges buvo. nevarykit dievo i medi, gintare maistas 100 kartu geresnis. o line maistas geras tik tiems kurie vaziuoja uz savus pinigus, jie netgi valgo kavineje, o ne bendroje valgykloje. taigi ir gintare per pietus visada galima pasirinkti is dvieju patiekalu, jei nesinoredavo mesisko paimdavau kokiu blyneliu ir beda isspresta.
Papildyta:
Taip Veiducka buvau Line po rimtos traumos, ne privaciai, kovo menesi ir prabuvau 22 dienas tai todel ir sakau kad maistas super ten, uosvis taip pat buvo tik dar anksciau irgi tiesiai is ligonines isvestas ir pietaudavome valgykloje, na gal pasikeite pries menesi as negaliu nieko sakyti, bet kaip minejau pati kalbejausi su ten dirbanciomis darbuotojomis ir jos patvirtino, kad vaikuciai istiesu kencia..
Kazkaip tuscios ir kandzios tapo diskusijos apie Palangos gintara mamyciu atzvilgiu, gi nereikia cia taip pykti, kiekvienas isreiskiame savo patyrima, bei nuomone ir tiek...
Atsakyti
[quote=smalyziuke,2013 09 11, 12:39]
Kazkaip tuscios ir kandzios tapo diskusijos apie Palangos gintara mamyciu atzvilgiu, gi nereikia cia taip pykti, kiekvienas isreiskiame savo patyrima, bei nuomone ir tiek...
[/quote]

Tikrai, tuščias ginčas... balaganas ir bobiškas turgus gavosi...
Baigiam, panos 4u.gif
Nuomonės ok, netgi labai! o betvarkės yra visose LT viešosiose ir ne tik srityse, kaip bebūtų gaila... Tiesiog arba labai tą akcentuojam pačios sau... arba ne...
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 09 11, 11:38)

o ta mama ejo pas sesutes sakyti kad yra pelesis , kad kazka darytu?

Kiek žinau, tai sakė tik valytojai....
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 09 11, 11:38)
tikrai nepirksciau priemoniu o reikalauciau pekeisti kambari.

aš taip pat prašyčiau, kad kambarį pakeistų...
Atsakyti
[quote=smalyziuke,2013 09 11, 11:39]
ar buvot ponia tame LINE pati??? tetis gryzo pries pora savaiciu, tai zmogus kaip nevalges buvo. nevarykit dievo i medi, gintare maistas 100 kartu geresnis. o line maistas geras tik tiems kurie vaziuoja uz savus pinigus, jie netgi valgo kavineje, o ne bendroje valgykloje. taigi ir gintare per pietus visada galima pasirinkti is dvieju patiekalu, jei nesinoredavo mesisko paimdavau kokiu blyneliu ir beda isspresta.
Papildyta:
Taip Veiducka buvau Line po rimtos traumos, ne privaciai, kovo menesi ir prabuvau 22 dienas tai todel ir sakau kad maistas super ten, uosvis taip pat buvo tik dar anksciau irgi tiesiai is ligonines isvestas ir pietaudavome valgykloje, na gal pasikeite pries menesi as negaliu nieko sakyti, bet kaip minejau pati kalbejausi su ten dirbanciomis darbuotojomis ir jos patvirtino, kad vaikuciai istiesu kencia..
[/quote]
maistas tai labaaai skonio reikalas, vienam skanu kitam neskanu ir neverta cia pilstyti is tuscio i kiaura. svarbu sviezias, siltas maistas, o kaviniu pilna palangoje kur galima skaniai pavalgyti, beverte diskusija.kam nepatinka kambariai imasi ambulatorine ir nuomojasi buta salia sanatorijos.
is mano puses pastebejimas kad galetu buti bent po virtuvele koridoriuose kad vaikams kuriems reikia kitokio maitinimo galetu pasigaminti pacios mamos, arba bent jau kamabariai su virtuvele butu duodami veltui, maniskis autistas tai nieko nuo bendro stalo nevelgo, buvo vargelis.
Atsakyti
Truputi pertrauksiu jus blush2.gif Mano panele antroke ir vaziuojam i sanatorija ateinanti pirmadieni. Domina pamokos sanatorijoje...Ar reikia tureti savas pratybas? Kiek laiko ten vyksta pamokos? Rytais ar popiet? Parasykit prasau,aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija-wife: 11 rugsėjo 2013 - 14:50
ogo kas per piktumai blink.gif

QUOTE(xingx @ 2013 09 10, 21:30)
Ir vistiem mes norim vel cia atvykti smile.gif Jau pazystama aplinka ir zinom ko tiketis  tongue.gif

ogo čia pas jus kambaryje taip darėsi blink.gif nors gyvenom kartu tam pačiam aukšte, bet mums 2 kartus tedingo elektra....sakė sesutė atsiveža į kambarius net mikrobangines, todėl ir išmušinėja skaitliukus doh.gif

jau rašiau maistas normalus, ypač sriubos patiko thumbup.gif aišku jis nusibodo, todėl mano vaikams pasidarė nebeskanus, o pradžioj savaitę kokią apsilaižydami valgė. biggrin.gif

Atsakyti
Merginos,

O kaip ten su geriamu vandeniu? Ar jis geras, skanus? Galima drasiai gerti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Dar truputi noriu pasitikslinti. Jei as pasiprasysiu renovuoto kambario, tai automatiskai turesiu moketi 10litu uz para? Ar teisingai supratau? smile.gif
Atsakyti