QUOTE(smalyziuke @ 2013 09 10, 14:50)
Anksciau ir as galvodavau kokios tos mamytes niurzgles mat neitinka tas anas, bet kartais tikrai taip ir yra, pavyzdziui siais metais as tai pamaciau, o vaziuojam kokie 6 metai ir visada man viskas budavo puiku, niekada neieskojau viesbucio salygu ir pan... O kadangi mano vaikams mamos globa nebepriklauso ir pasiliko vienos tai ujuj kaip viskas kitaip yra nei su mamom
O ypac tas BAISUS maitinimas, turiu su kuo lyginti pvz. su Palangos Lino sanatorija kurioje maistas ruosiamas kaip namie, varskes apkepas su varske, mesiski patiekalai su mesa ir t.t Kalbejau su ten dirbanciomis darbuotojomis, kurios anksciau dirbo Palangos gintare ir jos sako maitinimas tai nera ko lyginti. Man paciai labai keista suaugusieji sanatorijoje maitinasi super, bet vaikai vaiku sanatorijoje klaikiai.
Papildyta:
cia jus teisingai sakote
ir gerai, kad kai yra kažkas blogai, apie tai ir kalbame, nes tik taip galime problemas išspręsti, ar netiesa?...Problemas reikia spręsti, o ne užmerkti akis ir nuo jų bėgti ...
ar buvot ponia tame LINE pati??? tetis gryzo pries pora savaiciu, tai zmogus kaip nevalges buvo. nevarykit dievo i medi, gintare maistas 100 kartu geresnis. o line maistas geras tik tiems kurie vaziuoja uz savus pinigus, jie netgi valgo kavineje, o ne bendroje valgykloje. taigi ir gintare per pietus visada galima pasirinkti is dvieju patiekalu, jei nesinoredavo mesisko paimdavau kokiu blyneliu ir beda isspresta.
Papildyta:
QUOTE(rokada @ 2013 09 10, 08:37)
Nu kad piktinamasi maistu labiau.
O renovuoti/nerenovuoti manau čia jau atskira kalba. Su astminuku pelėsiniame kambaryje manau nelabai sveikatinimasis, ar ne...
is kur jus tuos pelesius istrauket, juk kambariai ir nerenovuoti yra aptvarkyti, gyvenom 6 aukste tai normalus kambarys, ir lovos ir spinteles naujos, vonia tvarkinga, langai plastikiniai. kai dar vaikystej vaziuodavau va tai per medinius langus vejai svilpaudavo ir jokiu renovuotu kambariu nebuvo.ir tada visi viskuo buvo patenkinti.