Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(*Min* @ 2013 09 10, 10:09)
Visos mes daugiau mažiau paburbam,bet reikia teisingai burbėti,o ne kaip viena mamytė "aplojo" sesytę,o paskui net bijojo ateiti į postą su mergaite procedūrintis,vat tokios mamos,tai man diiiiiiiiiiiiidelį šleikštulį kelia!!! Zuikė drąsuolė blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar toks klausimelis, vaziuosime su astma, bet vaikui labai reikia logopedo. Kokiu budu galeciau gauti? Su priemoka ar reikia prasyti, kad paskirtu gydytoja? Aciu uz patarimus
[/quote]
Del logopedo jus tiesiog paprasykite savo gydytojo kuris bus sanatorijoje, jei vaikui yra dar kokia bedele reikia visada pasisakyti gydytojui ir jei yra galimybes gydytojai tikrai skiria smile.gif kalbu is patirties smile.gif
Atsakyti
[quote=smalyziuke,2013 09 10, 12:33]
dar toks klausimelis, vaziuosime su astma, bet vaikui labai reikia logopedo. Kokiu budu galeciau gauti? Su priemoka ar reikia prasyti, kad paskirtu gydytoja? Aciu uz patarimus
[/quote]
Del logopedo jus tiesiog paprasykite savo gydytojo kuris bus sanatorijoje, jei vaikui yra dar kokia bedele reikia visada pasisakyti gydytojui ir jei yra galimybes gydytojai tikrai skiria smile.gif kalbu is patirties smile.gif
[/quote]

Aciu !
Atsakyti
Vakar ir mes su liudesiu palikome sanatorija. Labai gaila kad jau teko isvaziuot. Laikas prabego nepastebetai. Aciu xingix uz kompanija. Be jusu mums butu buve liudna. Viskas buvo labai super ir personalas malonus ir valytoja vale kruopsciai ir proceduru gavom daugiau nei daug. Maistas ir buvo geras. Karameline mergaite taip skundziates bet vistiek kitais metais vel versites ten vaziuot. Tai pamastykit gal neverta gadint sau nervu del tu kremzliniu desru ar kotletu be mesos ir uzleiskit vieta kitiems labiau gyvenimu besidziaugiantiems zmonems?!
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2013 09 10, 13:22)
Vakar ir mes su liudesiu palikome sanatorija. Labai gaila kad jau teko isvaziuot. Laikas prabego nepastebetai. Aciu xingix uz kompanija. Be jusu mums butu buve liudna. Viskas buvo labai super ir personalas malonus ir valytoja vale kruopsciai ir proceduru gavom daugiau nei daug. Maistas ir buvo geras. Karameline mergaite taip skundziates bet vistiek kitais metais vel versites ten vaziuot. Tai pamastykit gal neverta gadint sau nervu del tu kremzliniu desru ar kotletu be mesos ir uzleiskit vieta kitiems labiau gyvenimu besidziaugiantiems zmonems?!

Liuks pasisakymas thumbup.gif
Teisingai ir Gintaro Direktorius sakė per susirinkimą:Mamos,nejaugi pas mus viskas taip blogai? Tai viena mama atsakė:taip , tai direktorius į tai atsakė:jeigu taip būtų blogai,tai tų pačių veidų aš čia nematyčiau n-tąjį kartą. Ir komentarų į šį jo pasisakymą nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 09 10, 12:49)
jeigu taip būtų blogai,tai tų pačių veidų aš čia nematyčiau n-tąjį kartą. Ir komentarų į šį jo pasisakymą nebuvo lotuliukas.gif

O tai didelis pasirinkimas sanatoriju Lietuvoj biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(inieska @ 2013 09 10, 12:22)
Tai pamastykit gal neverta gadint sau nervu del tu kremzliniu desru ar kotletu be mesos ir uzleiskit vieta kitiems labiau gyvenimu besidziaugiantiems zmonems?!

Ne jums spręsti, kur man važiuoti, kur ne. Ir visai nervų negadinu, o tiesiog ši temutė tam ir skirta, kad visos savo nuomonę išsakytų, kuri vieniems patinka, kitiems ne.

Kai man ant galvos sisioja, aš nešokinėju iš laimės ir nesakau, kad šiltas lietutis lyja....
Maistas nepatinka ne man vienai, jei skaitėte visą temutę . Jei visoms mamoms, kurioms jis nepatinka, siūlysit ten nevažiuoti, tai sanatorija tuščia bus lotuliukas.gif
Maitinimo problema labai paprastai išsprendžiama - tokiu atveju organizuojami konkursai, kad laimėtu tie, kurie pasiūlys optimalų kainos ir kokybės santykį, kas padaryta tarkim daugumoje mokyklų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 10 rugsėjo 2013 - 13:46
Kai nebus tokiu niurzgliu kaip jus atsiprasau mums tik bus lengviau kelalapius gaut wink.gif ne man sprest bet as ir vaziuoju nusiteikusi kad vaziuoju ne I 5 zvaigzduciu viezbuti kur viskas iskaiciuota! Taip maistas gali but geresnis bet ne del jo I sanatorija vaziuojam. O sanatoriju yra ne vien tik palangoje. Taip kad nusisypsokit ir paziurekit koks gyvenimas puikus o ne vien blogai yra kad sanatorijoj kremzlines desros. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2013 09 10, 14:15)
Taip maistas gali but geresnis bet ne del jo I sanatorija vaziuojam.

ne dėl jo....bet ši problemėlė labai lengvai išsprendžiama mirksiukas.gif
ir gerai, kad kai yra kažkas blogai, apie tai ir kalbame, nes tik taip galime problemas išspręsti, ar netiesa?...Problemas reikia spręsti, o ne užmerkti akis ir nuo jų bėgti 4u.gif ...
Vienoms maistas, kitoms kambariai, kitoms procedūrų trukmė ir kokybė, kitoms tai, kad niekur niekas neplauna rankų, kur naudojami bendri žaislai ar prietaisai, kitoms už sienų triukšmaujanys kaimynai ir besibarančios ant vaikų mamos, kitoms , kad nėra baseino, dar kitoms , kad visą savaitę neskiriamos procedūros........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 10 rugsėjo 2013 - 14:34
Anksciau ir as galvodavau kokios tos mamytes niurzgles mat neitinka tas anas, bet kartais tikrai taip ir yra, pavyzdziui siais metais as tai pamaciau, o vaziuojam kokie 6 metai ir visada man viskas budavo puiku, niekada neieskojau viesbucio salygu ir pan... O kadangi mano vaikams mamos globa nebepriklauso ir pasiliko vienos tai ujuj kaip viskas kitaip yra nei su mamom schmoll.gif O ypac tas BAISUS maitinimas, turiu su kuo lyginti pvz. su Palangos Lino sanatorija kurioje maistas ruosiamas kaip namie, varskes apkepas su varske, mesiski patiekalai su mesa ir t.t Kalbejau su ten dirbanciomis darbuotojomis, kurios anksciau dirbo Palangos gintare ir jos sako maitinimas tai nera ko lyginti. Man paciai labai keista suaugusieji sanatorijoje maitinasi super, bet vaikai vaiku sanatorijoje klaikiai.
Papildyta:

cia jus teisingai sakote thumbup.gif

ir gerai, kad kai yra kažkas blogai, apie tai ir kalbame, nes tik taip galime problemas išspręsti, ar netiesa?...Problemas reikia spręsti, o ne užmerkti akis ir nuo jų bėgti ...
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 10, 14:38)
O tai didelis pasirinkimas sanatoriju Lietuvoj biggrin.gif

Pasirinkimas tikrai yra,nes ne ne vienintelė Gintaro sanatorija yra smile.gif
Atsakyti
Mums maistas sanatorijoje irgi nepatiko. Niekada savo vaikui neėmiau tų popierinių kotletų ar senuose taukuose keptų mielinių blynų. Bet šalia sėdėjo šeima,kurie, kaip patys sakė,yra iš provincijos,augina 5 vaikus (sanatorijoj buvo su 2-iem), tai jiems viskas dieviškai skanu buvo. Net ir tuos šnicelius kirto apsipatenkinę vien dėl to,kad namie mėsa prabanga.
Tas pats ir su kambariais yra. Vieniems tik renovuoti,kitiems- ir senieji geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 09 10, 12:49)
tai direktorius į tai atsakė:jeigu taip būtų blogai,tai tų pačių veidų aš čia nematyčiau n-tąjį kartą. Ir komentarų į šį jo pasisakymą nebuvo lotuliukas.gif

nu blink.gif .....kažkokia mistika....dirba tik nuo liepos 1 dienos...ir n kartų mato tuos pačius veidus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 10 rugsėjo 2013 - 17:32