Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(adriu @ 2013 09 09, 14:31)
norejau rasyt,,bet cia 100 proc tai ka norejau parasyt,,o kas raso ir burba tikrai nesuprantu...maistas man labai normalus,,matyt ligoninese negulejo.ir koki jus maista isaivaizduojat-picas,free bulves ar ka,,,kambariai valomi gerai,renovuota gaut neproblema,persolalas labai malonus..kuo geriausi atsiliepimai,,ejom deginomes,kvepavom-pasistiprinom visiems metams

drinks_cheers.gif
Burba tikri lietuvaičiai smile.gif))
Tikrai viskas ten l.gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 09 09, 13:31)
ir koki jus maista isaivaizduojat-picas,free bulves ar ka,,,

Man normalus maistas - kai bulvių košė ir yra bulvių košė, o ne vandeniu skiesta pliurzė....Kotletas iš tikros mėsos, o ne kažkoks surogatas, kur mėsos net kvapo nėra, kur net meniu rašo, kai duoda "tikros mėsos kotletą" biggrin.gif , kas būna labai retai....
Kai kumpis yra kumpis, o ne kremzles.....
Ir ligoninėse gulėjom, ir į mokyklą vaikai eina - niekur taip bjauriai nemaitina schmoll.gif
Kai mokykloje vaiką pasiimu, pati taip pat dažnai nusiperku kompleksinius pietus, kurie labai skanūs - ir beje kainuoja viso labo tik 5 litus, o ne 8 tongue.gif
Jei tas š maistas kainuotų ne 16 litų į dieną, o tarkim kokie 6 litai, kas jo vertę gal ir atitiktų, tai dar galima būtų sakyti - na ko norėt už tokią kainą....
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 09, 18:45)

Kai mokykloje vaiką pasiimu, pati  taip pat dažnai nusiperku kompleksinius pietus, kurie labai skanūs -

Siaip mokykloj vaikai gauna viena maista,jei uzsakot,o jus perkat visai kita biggrin.gif bent pas mus taip yra,o darzelyje tai kaip kuriam,vienuose geraio maitina,kituose prastai,o dar geriau,isgirdau,kad kai kurie darzelyje,Vilniuje,isvis virtuves neturi blink.gif jiems maista vezioja kazkokia firma doh.gif tai ten visai nieko gero nesitikiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 09, 18:45)
Man normalus maistas - kai bulvių košė ir yra bulvių košė, o ne vandeniu skiesta pliurzė....Kotletas iš tikros mėsos, o ne kažkoks surogatas, kur mėsos net kvapo nėra, kur net meniu rašo, kai duoda "tikros mėsos kotletą" biggrin.gif , kas būna labai retai....
Kai kumpis yra kumpis, o ne kremzles.....
Ir ligoninėse gulėjom, ir į mokyklą vaikai eina - niekur taip bjauriai nemaitina schmoll.gif
Kai mokykloje vaiką pasiimu, pati  taip pat dažnai nusiperku kompleksinius pietus, kurie labai skanūs - ir beje kainuoja viso labo tik 5 litus, o ne 8   tongue.gif
Jei tas š maistas kainuotų ne 16 litų į dieną, o tarkim kokie 6 litai, kas jo vertę gal ir atitiktų, tai dar galima būtų sakyti - na ko norėt už tokią kainą....

nemanau ,kad uz 16 lt jus 3 kartus pavalgytumet kavineje,, tikra'' mesos kotleta su panevezio file ar lasisa ant duonos...nevikit dievo i medi mamos...
beje ,jei taip neskanu,tai tam visad yra kavines :ax ir beje pavalgyt atvaziuojat ar pasituiprint sveikatos,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 09 rugsėjo 2013 - 19:30
oho kokios diskusijos del maisto... juk ne del maitinimo vaziuojam mirksiukas.gif

Va del renovuotu kambariu norejau parasyti. Gal kam pravers. Jeigu vaziuojate su maziukais vaikuciais, kuriuos reikes migdyti pietu miegelio ir vaikutis jautrus triuksmui, tai geriau neimti renovuoto. dabar vyksta pirmo ir antro aukstu likusiu nerenovuotu kambariu renovacija, tai diena triuksmas tikrai didelis, ypac treciame aukste, kam po kojomis sienas griauna ir vamzdzius pjausto.

Atsakyti
Ir aš taip sakau. drinks_cheers.gif
Suprantu, piktina ir mane, kad už tokius finansavimus Š** prakiša, bet kam burnoti, ypač gaunant sanatorijoj vietas vasaros metu... Visada galima rasti ką pavalgyti, galima ir pasilepinti kitur... (mano akimis netgi būtina!) smile.gif
svarbiausia sveikata ir gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
jeigu čia taip niekas nesvarbu ir viskas taip puiku, tai ko visos taip veržiatės į renovuotus kambarius? blink.gif
Pusė temutės apie juos pradiskutuota doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 10 rugsėjo 2013 - 08:14
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 10, 09:11)
jeigu čia taip  niekas nesvarbu ir viskas taip puiku, tai ko visos taip veržiatės į renovuotus kambarius?  blink.gif
Pusė temutės apie juos pradiskutuota doh.gif

Nu kad piktinamasi maistu labiau.
O renovuoti/nerenovuoti manau čia jau atskira kalba. Su astminuku pelėsiniame kambaryje manau nelabai sveikatinimasis, ar ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 09 10, 08:37)

O renovuoti/nerenovuoti manau čia jau atskira kalba. Su astminuku pelėsiniame kambaryje manau nelabai sveikatinimasis, ar ne...  doh.gif

Nu kodėl atskira kalba...Jei jau nesvarbu niekas apart procedūrų, tai nesvarbu ir kambariai turėtų būti ax.gif
Mes gyvenome nerenovuotame be pelėsio. Aišku, jei būtų su pelėsiu, būčiau ėjusi ir keitusi kambarį...nes aš gi "burbanti lietuvė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 10, 09:50)
Nu kodėl atskira kalba...Jei jau nesvarbu niekas apart procedūrų, tai nesvarbu ir kambariai turėtų būti  ax.gif
Mes gyvenome nerenovuotame be pelėsio. Aišku, jei būtų su pelėsiu, būčiau ėjusi ir keitusi kambarį...nes aš gi "burbanti lietuvė"  biggrin.gif

Tai Jūs nelabai burbanti tada.... biggrin.gif
Atsakyti
Visos mes daugiau mažiau paburbam,bet reikia teisingai burbėti,o ne kaip viena mamytė "aplojo" sesytę,o paskui net bijojo ateiti į postą su mergaite procedūrintis,vat tokios mamos,tai man diiiiiiiiiiiiidelį šleikštulį kelia!!! Zuikė drąsuolė blush2.gif
Atsakyti
panos, gal kuri gyvenote/gyvevenate kambaryje su virtuvele? Gal zinote kokia priemoka ar daugiau info apie tai. Nes suprantu, kad be jos mes neissisuksime... vaikas valgys, bet as badu mirsiu smile.gif gal kuri i az gali parasyti daugiau informacijos jei nenori viesai

dar toks klausimelis, vaziuosime su astma, bet vaikui labai reikia logopedo. Kokiu budu galeciau gauti? Su priemoka ar reikia prasyti, kad paskirtu gydytoja? Aciu uz patarimus
Atsakyti