Bent jau senasis direktorius nesileido į kalbas apie nemokėjimą ar bent mokėjimą mažiau - 10Lt vietoj 20. Tuomet galėjom sėdėt mažesniam nerenovuotam kambary, miegot susipaudę ir laukti, kol atsilaisvins mums skirtasis.
Viskas sugrojo ant to, kad buvom pavargę po kelionės, vaikai zirzia, o tu, žmogau, net savo wc neturi...
Šiemt mano pažįstamam panaši situacija buvo - atvyko su 2m vaikiuku, atlaikė 4,5 val kelionę autobusu ir... jų kambarys neparuoštas, žmogus iš jo neišsikelia, dar po procedūras vaikšto, pateko tik 16val... laukė 5 val. kambario...
QUOTE(Mrs. R @ 2013 08 30, 19:48)
Bent jau senasis direktorius nesileido į kalbas apie nemokėjimą ar bent mokėjimą mažiau - 10Lt vietoj 20. Tuomet galėjom sėdėt mažesniam nerenovuotam kambary, miegot susipaudę ir laukti, kol atsilaisvins mums skirtasis
Taip ir maniau.......kad jei liko nerenovuotu, o tu moki ( TAI TIKTAI SAVO NORU)... Jei neliko- NIEKADA NEPRIVERSTU MOKETI - gautumete renovuota NEMOKAMAI (cia elementari teise )
Na, taip, gali gyvent 4iese dviviečiam ir tai tavo teisė o jei nori į 4vietį - mokėk...
Iš viso, mes turime daug teisių, bet kai papuoli į valdišką įstaigą, reik biški apie tai pamiršti ne pirmą ir n paskutinį kart važiuojam, nenoriu pyktis.
šiemet su manim nesipyko valgykloj, aš į daug ką užmerkiau akis. Tiesa, gal ir nesipyko todėl, kad mačiau, ko nereik matyt
Iš viso, mes turime daug teisių, bet kai papuoli į valdišką įstaigą, reik biški apie tai pamiršti ne pirmą ir n paskutinį kart važiuojam, nenoriu pyktis.
šiemet su manim nesipyko valgykloj, aš į daug ką užmerkiau akis. Tiesa, gal ir nesipyko todėl, kad mačiau, ko nereik matyt
Mes buvom trivieti nerenovuota rezervave. Kai pamate mano rimta nusiteikima gauti tai, ka rezervavau, tai atsirado ir trivietis....,aisku po dideliu ikalbinejimu i renuovuota su priemoka ....
Kam tada tos rezervacijos...Klysti zmogiska, bet tada ir susimokekite uz klaidas...
As taip pat visur uz klaidas moku...Todel uz save ir vaikus, kai reikia, pastoviu.
Kam tada tos rezervacijos...Klysti zmogiska, bet tada ir susimokekite uz klaidas...
As taip pat visur uz klaidas moku...Todel uz save ir vaikus, kai reikia, pastoviu.
su tais kambariais
Kokia situacija šiuo metu, ar daug žmonių
Ar yra kokia skalbimo mašina? Nes atvyksime 3 savaitėms, tai galvoju kaip čia reikės išsiskalbti
Ar yra kokia skalbimo mašina? Nes atvyksime 3 savaitėms, tai galvoju kaip čia reikės išsiskalbti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 08 30, 16:44)
Isivaizduokit- kazkas rezervuoja renovuota kambari dar sausi, o kazkas atvaziuoja ir principingai sedi registraturoje arba terorizuoja skyriaus sesele, kad gautu renovuota kambari. Ir gauna. O kazkas atvykes negauna....
Mums buvo papuole ir atvirksciai- nebuvo nerenovuoto, teko gyvent pagerintame ir moket po 20lt/d. Pragyvenimo pinigus buvau numaciusi vaiku pramogoms...
Mums buvo papuole ir atvirksciai- nebuvo nerenovuoto, teko gyvent pagerintame ir moket po 20lt/d. Pragyvenimo pinigus buvau numaciusi vaiku pramogoms...
tai tada jau niekam tegu nerezervuoja,visi mes lygus,pilnos musu kisenes ar ne
Papildyta:
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 08 31, 18:45)
Mes buvom trivieti nerenovuota rezervave.
as tai nesuprantu,kaip jums rezervavo,jei man dvi savaites pastoviai per telefona sake,kad neimanomas toks dalykas,kad jie niekad niekam nieko nerezervuoja oi kiek ten netisybes tada,as jau antra kart vaziuojant zinociau kas ir kaip ir per kur eit reik
Nu ka mergaites, mes siandien parsivezem savo vaikucius... Isvada tokia, maistas puikus, mergina sirgo karta, mazasis du kartus, o dabar mociute gryzo su virusiuku... Siaip personalas irgi puikus... Del kambariu, atvykus nebuvo nei tokiu, nei tokiu ir tada ikele mus i liuksa Gyveno tenai pusantros savaites, paskui perkele i paprasta, bet vaikai ir mociute apsiprato ir tenai... Nes tikrai nei 60, 10 Lt. nesiruosem moketi, nes nuo to niekas nesikeicia T.y. atvykai i proceduras ir gydytis, o ne visa diena praleisti kazkokiame kambary...
Taigi visom linkiu nesirgti ir praleisti gerai laika
QUOTE(agne_ja @ 2013 08 31, 20:23)
su tais kambariais
gal zmoniu nera labai daug nes mums pavyko keliomis dienomis pasiankstinti laika
Skalbimo masina yra ir dziovyle yra, sumoki kazkiek pinigu tikrai iki 10 litu ir gali skalbtis. Pernai as naudojausi
Papildyta:
QUOTE(rezal @ 2013 08 31, 21:43)
Nu ka mergaites, mes siandien parsivezem savo vaikucius... Isvada tokia, maistas puikus, mergina sirgo karta, mazasis du kartus, o dabar mociute gryzo su virusiuku... Siaip personalas irgi puikus... Del kambariu, atvykus nebuvo nei tokiu, nei tokiu ir tada ikele mus i liuksa Gyveno tenai pusantros savaites, paskui perkele i paprasta, bet vaikai ir mociute apsiprato ir tenai... Nes tikrai nei 60, 10 Lt. nesiruosem moketi, nes nuo to niekas nesikeicia T.y. atvykai i proceduras ir gydytis, o ne visa diena praleisti kazkokiame kambary...
vasara gal taip, bet rudeni tai as tikrai nenoriu i nerenovuota... norisi jaukiai praleisti laika, siaip ar taip 18 dienu ilgas laikas. Zodziu man visada pries vaziuojant i sanatorija, ima baime kad nepritruktu renovuotu kambariu
QUOTE(auksek @ 2013 09 01, 09:45)
gal zmoniu nera labai daug nes mums pavyko keliomis dienomis pasiankstinti laika
Skalbimo masina yra ir dziovyle yra, sumoki kazkiek pinigu tikrai iki 10 litu ir gali skalbtis. Pernai as naudojausi
Ačiū, puiku tada
Mes ir iš 17 d. persikėlėm į 10 dieną. Mes pirmą kartą vyksime į Gintarą Vėliau pasidalinsime įspūdžiais...
QUOTE(guziukas @ 2013 08 31, 21:38)
as tai nesuprantu,kaip jums rezervavo
Guziukai, o kaip kitaip - jei viena diena suvaziuos 30 mamyciu su dviem vaikais - taigi nebus kur guldyti....ir kai pasakai, keliese busi ir kokio kambario noresi, tada dar patikrina ar laisvu tokiu kambariu tai dienai bus, tada tik rezervuoja.
Ir taip ten, kaip suprantu, chaosas su kambariais, o kas butu, jeigu nerezervuotu - tikra katastrofa
Papildyta:
QUOTE(auksek @ 2013 09 01, 09:56)
.... norisi jaukiai praleisti laika, siaip ar taip 18 dienu ilgas laikas. Zodziu man visada pries vaziuojant i sanatorija, ima baime kad nepritruktu renovuotu kambariu
Jūs turbut Druskininkuose nebuvot
Ten kambariai be balkonų ir be dušų...Vaikštant kliūna kojos uz atsilupusių linoleumų
,o dažnas kambarys su pelesiu...Tai man šitie "nerenovuoti" kambariai tikras rojus po Druskininku "Saulutes"
O jei atsiveži dar vieną vaiką ir už jį moki papildomai, niekas tau jokio fotelio, nei patalynės į kambarį neatneša,kaip Palangoj - susistumi dvi lovas, kurios skirtingų aukščių ir miegi trise....
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 09 01, 11:15)
Guziukai, o kaip kitaip - jei viena diena suvaziuos 30 mamyciu su dviem vaikais - taigi nebus kur guldyti....ir kai pasakai, keliese busi ir kokio kambario noresi, tada dar patikrina ar laisvu tokiu kambariu tai dienai bus, tada tik rezervuoja.
Ir taip ten, kaip suprantu, chaosas su kambariais, o kas butu, jeigu nerezervuotu - tikra katastrofa
vistiek mistika del kambario....del vietu,tikrai tiek mamyciu ta diena nevaziuos,nes vaziuoja tiek kiek rezervuota vietu tai dienai,del kambariu,koki gavai tokiu ir dziaukis ta diena,o paskui jau tipo eik tiesiai per aplinkui kad gaut geresni bet kad rezervuot kambari is anksto tai jau rasiau,su manim net i kalbas nejo apie tai,net pasakyt nieko nespejau kiek ir ko turesiu grieztai ir ne viena registratore,nes as dvi savaites skambinejau ir vis bandziau laime galejau ir nuvaziuot,mn netoli,vietoj tartsis,bet.....suradom ale pazystama ten,kuri sake ziures kuom gales padeti,bet...nuvaziavus ir ji tipo negalejo padeti nors man uz nugaros atvede seimynele,mama tetis ir vaikas,kuriems padare ka galejo o i mane akiu atsukt negalejo geda buvo matyt....zodziu ner teisybes ten tikrai
Cia viena mamyte rase, kad maistas puikus?!
Nesutikciau, patys su vyru ragavom, kepsniai, blynai ir varskeciai kaip guminiai, vaikai apskritai mazai ka ten valge, jei buciau gyvenusi sanatorijoj, (nuomavomes kitur su virtuvele), nezinau kaip butume issiverte.
Nesutikciau, patys su vyru ragavom, kepsniai, blynai ir varskeciai kaip guminiai, vaikai apskritai mazai ka ten valge, jei buciau gyvenusi sanatorijoj, (nuomavomes kitur su virtuvele), nezinau kaip butume issiverte.