Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

Sveikos mamytes , kurios gal esate sanatorijoje, kaip ten su skalbykla, ar vis dar veikia 4u.gif Atvykstam pagaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2013 06 18, 16:56)
Sveikos mamytes. Gal galite parasyti  kiek kartu reikia eiti pas reabilitologa norint gauti atsakyma del sanatorijos? ar uztenka vieno karto?

mes su BA, tai sakė 5 dienas eisim.
Čia nuo diagnozės priklauso kiek dienų pas reabilitologą reik eit.
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2013 06 19, 14:34)
Sveikos mamytes , kurios gal esate sanatorijoje, kaip ten su skalbykla, ar vis dar veikia 4u.gif  Atvykstam pagaliau ax.gif

Yra skalbykla ir veikianti mirksiukas.gif Bet aš nešu į Gamantą. Man patogiau- drabužėlius pasiimi švarius, sausus, ir svarbiausia, nesusiglamžiusius blush2.gif Tik aišku brangiau, bet jokių džiovinimų, lyginimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 19, 19:07)
Yra skalbykla ir veikianti mirksiukas.gif Bet aš nešu į Gamantą. Man patogiau- drabužėlius pasiimi švarius, sausus, ir svarbiausia, nesusiglamžiusius blush2.gif Tik aišku brangiau, bet jokių džiovinimų, lyginimų ir t.t.

Labas,
Kur ji randasi ,ir kiek mokate ?
Ryt atvykstame ir mes, dedame daiktus ir atrodo tiek visko reikia ,siaubas doh.gif biggrin.gif būtų super kokia skalbykla atrasti netoli , nes lygintuvo tikrai nesivešime biggrin.gif
Papildyta:
Pamenu kad jau klausiau, bet neberandu doh.gif
Jei atsivešiu laptopą , ar galėsiu juo naudotis kambaryje, ką reikia nusipirkti ? modemą ? kortelę kažkokia ( tam tikro tinklo) ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 06 19, 17:41)
Labas,
Kur ji randasi ,ir kiek mokate ?
Ryt atvykstame ir mes, dedame daiktus ir atrodo tiek visko reikia ,siaubas  doh.gif  biggrin.gif  būtų super kokia skalbykla atrasti netoli , nes lygintuvo tikrai nesivešime  biggrin.gif
Papildyta:
Pamenu kad jau klausiau, bet neberandu  doh.gif 
Jei atsivešiu laptopą , ar galėsiu juo naudotis kambaryje, ką reikia nusipirkti ? modemą ? kortelę kažkokia ( tam tikro tinklo) ?  blush2.gif

Skalbykla yra už Maximos. Kai ateinat nuo sanatorijos, jums po dešine būna Maxima, po to DNB bankas, kažkokia arbatinė ir tada viešbutis Gamanta. Užeinat už jo, iš šono ir yra skalbykla wink.gif Labai populiari jinai, aš pirmadienį nunešiau maišą rūbų tai pasiimsiu tik ryt. Ten dirbančios moterytės sakė vos spėja suktis. 1 kg - 5.5 lt. Kaune moku 4.5 lt, bet čia kurortas biggrin.gif Žodžiu už pilnut pilnutėlį, didelį Maximos maišą rūbų sumokėjau 19.90 lt. Kadangi vasariniai tai jų ten tilpo išties nemažai.
Be to patogumas tas, kad neskalbsi baltų maikučių su džinsais, ar ryškiaspalvių ir šviesių ar juodų rūbų kartu. Reikia kelių skalbimų. O čia atiduodi viską kartu rolleyes.gif Aš paskaičiavau, kad man sanatorijoj panašiai ir gautųsi, na gal kokiais 5-6 lt brangiau blush2.gif

Dėl kompiuterio: jeigu pagaus čia esantį internetą tai gal ir galėsit naudotis, bet girdėjau, kad jis labai jau lėtas. Pasiimkit kokį Vodafone ar pan.
Atsakyti
gal važiuoja nuo kitos savaitės arba šiuo metu yra Pijus iš Šiaulių 8 m ,Gustas iš Šiaulių 8 m ,Ugnė 6 m iš Vilniaus ,kurie buvo praeitą vasarą sanatorijoj? norėtume susitikt assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 12, 21:31)
Šiemet jau yra dezinfekcinio skysčio rankoms kambariuose, tad savo galit nesivežti.

Tai kad tikriausiai ne visuose yra, pas mus nebuvo ax.gif Vadinasi geriau įsidėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avo @ 2013 06 20, 20:52)
Tai kad tikriausiai ne visuose yra, pas mus nebuvo  ax.gif Vadinasi geriau įsidėti  mirksiukas.gif

Renovuotam jūs?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 20, 21:54)
Renovuotam jūs?

Nerenovuotam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avo @ 2013 06 20, 21:21)
Nerenovuotam ax.gif

Tai gal dėl to, nes renovuotuose tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes buvome antrame korpuse pries pora savaiciu grizome tai jokiu skysciu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 06 20, 22:50)
Mes buvome antrame korpuse pries pora savaiciu grizome tai jokiu skysciu nebuvo  smile.gif

Aš irgi II korpuse, 2 a., renovuotame g.gif Vadinas mums pasisekė biggrin.gif
Atsakyti