QUOTE(Berry22 @ 2013 06 19, 17:41)
Labas,
Kur ji randasi ,ir kiek mokate ?
Ryt atvykstame ir mes, dedame daiktus ir atrodo tiek visko reikia ,siaubas

būtų super kokia skalbykla atrasti netoli , nes lygintuvo tikrai nesivešime
Papildyta:Pamenu kad jau klausiau, bet neberandu
Jei atsivešiu laptopą , ar galėsiu juo naudotis kambaryje, ką reikia nusipirkti ? modemą ? kortelę kažkokia ( tam tikro tinklo) ?

Skalbykla yra už Maximos. Kai ateinat nuo sanatorijos, jums po dešine būna Maxima, po to DNB bankas, kažkokia arbatinė ir tada viešbutis Gamanta. Užeinat už jo, iš šono ir yra skalbykla

Labai populiari jinai, aš pirmadienį nunešiau maišą rūbų tai pasiimsiu tik ryt. Ten dirbančios moterytės sakė vos spėja suktis. 1 kg - 5.5 lt. Kaune moku 4.5 lt, bet čia kurortas

Žodžiu už pilnut pilnutėlį, didelį Maximos maišą rūbų sumokėjau 19.90 lt. Kadangi vasariniai tai jų ten tilpo išties nemažai.
Be to patogumas tas, kad neskalbsi baltų maikučių su džinsais, ar ryškiaspalvių ir šviesių ar juodų rūbų kartu. Reikia kelių skalbimų. O čia atiduodi viską kartu

Aš paskaičiavau, kad man sanatorijoj panašiai ir gautųsi, na gal kokiais 5-6 lt brangiau
Dėl kompiuterio: jeigu pagaus čia esantį internetą tai gal ir galėsit naudotis, bet girdėjau, kad jis labai jau lėtas. Pasiimkit kokį Vodafone ar pan.
***Išlaikyti vynuogę šviežią kur kas lengviau nei vėl ją padaryti iš razinos***