sveikos mamos ar tikrai sanatorijoj labai daug zmoniu ? nes mes turim uzsirzervave laika nuo rugsejo 16, bandem atsikelti, sako ner vietu... Nors penkai as buvau rugpjucio gale rugsejo pradzioj, tai sanatorija buvo apytuste. Gal tiesiog registratores tingi prasideti ir kaitalioti tuos laikus...
QUOTE(auksek @ 2013 08 25, 11:13)
sveikos mamos ar tikrai sanatorijoj labai daug zmoniu ? nes mes turim uzsirzervave laika nuo rugsejo 16, bandem atsikelti, sako ner vietu... Nors penkai as buvau rugpjucio gale rugsejo pradzioj, tai sanatorija buvo apytuste. Gal tiesiog registratores tingi prasideti ir kaitalioti tuos laikus...
Sveikos, mes irgi nuo rusėjo 17 d. užsirašę, norėčiau savaitę gal ankstėliau perkelti
QUOTE(auksek @ 2013 08 25, 11:13)
Zmoniu daug. Valgykloje nepastebejau tusciu staliuku. Bet procedurose sako, kad kita savaite turetu apmazeti vaiku. Meginkit skambinti dar karta.
QUOTE(auksek @ 2013 08 25, 12:13)
QUOTE(agne_ja @ 2013 08 25, 12:48)
Sveikos, mes irgi nuo rusėjo 17 d. užsirašę, norėčiau savaitę gal ankstėliau perkelti
isduokit paslapti,kaip cia jums taip rezervavo vietas
QUOTE(guziukas @ 2013 08 25, 17:20)
isduokit paslapti,kaip cia jums taip rezervavo vietas
O kokia ta paslaptis gali būti? Tik vasarai neregistravo. Mes užsiregistravę rugsėjo 9 dienai. Registravausi gal sausio 2 ar 3 dieną...
mes ryt atvaziuojam,,,vezuos kompa-gal ka nors sugalvosiu su internetu,nes darbui reikia...
mes vietas pavasariop rezervavom,tiesiog paskambine ir dave 08,26..o daktare sia sav sutvarke...
vaziuojam su visa seima,mano vyrukai 3 dienoms kazkur issinuomos kambariuka,,,o vaziuojam 3-ia karta
mes vietas pavasariop rezervavom,tiesiog paskambine ir dave 08,26..o daktare sia sav sutvarke...
vaziuojam su visa seima,mano vyrukai 3 dienoms kazkur issinuomos kambariuka,,,o vaziuojam 3-ia karta
Sveikutes
Merginos, ar reikia treciokui veztis ka nors is mokyklos, na kokia pazyma ar pan? Ar uztenka knygas, pratybas isideti? Juk vistiek jam pamokos vyks rugseji, ar ne?
Beje, del kambariu. Ar jus tariates kaip nors, kad geresni kambari gauti? Ar nieko nedarote?
Taip pat ir del proceduru, ar duodate 'patepima' gydytojai, kad daugiau visko prirasytu, ar ir taip visko uztenka?
Aciu labai uz atsakymus
Merginos, ar reikia treciokui veztis ka nors is mokyklos, na kokia pazyma ar pan? Ar uztenka knygas, pratybas isideti? Juk vistiek jam pamokos vyks rugseji, ar ne?
Beje, del kambariu. Ar jus tariates kaip nors, kad geresni kambari gauti? Ar nieko nedarote?
Taip pat ir del proceduru, ar duodate 'patepima' gydytojai, kad daugiau visko prirasytu, ar ir taip visko uztenka?
Aciu labai uz atsakymus
mes noresim renovuoto,nes visad i toki vaziuojam,jei negausiu eisiu pas vyr.seseri...
daktare visad labai nemazai skiria proceduru,niekam nieko neduodu...
QUOTE(adriu @ 2013 08 25, 19:19)
mes noresim renovuoto,nes visad i toki vaziuojam,jei negausiu eisiu pas vyr.seseri...
as ir pas ja ejau
proceduru irgi nemazai gavom,nieko del to netepiau
bet vieta norejom rezervuot,tai be sansu,nors ir po operacijos,tiesiai is ligonines,ner ir viskas,bet kiek zinau turejom teise pilna,vaziuot stovet ir butu prieme,na bet musu cia ortopede sutvarke ir palaukt reikejo 15 dienu tik,manau irgi gerai bet jei kitiems metams mums priklauses del sustiprejimo kojytes dar karta vaziuot,tai zinoma noreciau rezervuot ir tik vasarai,nes mums mokykla,kurioje vokieciu kalba mokoma kas dien po dvi pamokas praleisti,butu tragedija,niekaip nedasivytumem
o mes pavasariop pasukom ir laisvai rezervavom,,aisku galas vasaros,bet man gerai,
registraturoje nera renovuotu o pas vyr seseri lengvai atsiranda? niekad nejom visad jau laukdavo mus renovuoti
registraturoje nera renovuotu o pas vyr seseri lengvai atsiranda? niekad nejom visad jau laukdavo mus renovuoti
QUOTE(adriu @ 2013 08 25, 20:08)
o mes pavasariop pasukom ir laisvai rezervavom,,aisku galas vasaros,bet man gerai,
nezinau kaip ir kas lengvai atsiranda,bet as iskart pasakiau kad neisiu i kita ir pasiule eit kalbet su vyr,nuejau ir nepasigailejau bet dabar jau maziau manau tu zmoniu,tai gal ir renovuotu bus laisvu
Kaip čia viskas įdomiai
Mes tai tiesiog pirmą kartą čia planuojam važiuoti, rugpjūčio vidury pasiskambinau, ir registratūroje užrašė rugsėjo 17 d. Kiek čia dabar tos garantijos, tai jau net ir nebežinau, skambinsiu ir vėl, klausiu
Mes tai tiesiog pirmą kartą čia planuojam važiuoti, rugpjūčio vidury pasiskambinau, ir registratūroje užrašė rugsėjo 17 d. Kiek čia dabar tos garantijos, tai jau net ir nebežinau, skambinsiu ir vėl, klausiu