Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(xingx @ 2013 08 17, 08:52)
labai liudna, kad jums taip nepasiseke. mes pernai buvom suzaveti valytoju darbu, kaip atsakingai dirbo smile.gif  thumbup.gif mane net erzindavo, kad ne tik kas dien isvalo, bet ir kas kart sutinkus klausdavo, ar nieko netruksta. Ir koridoriuose vis matydavau, kad valo ir turelus ir langus ir gridis kelis kart per diena. Keista skaityti toki posta, gal kas nors pasikeite? gal valytojoms etatus sumazino? na treciadieni jau patys pamatysim smile.gif

O del valgyklos, tai del ranku plovimo, tai man irgi kliuvo labai ir del to,kad kriaukeles tik rusyje ir, kad nera tinkamu salygu, tai mes dazniausiai valgyti eidavome tik is kabario.

man ir keista,pas mus II korpuse tikrai valytojos dirbo gerai ir po isvalymo,kambarys visad dezinfekuojancia priemone kvepejo lotuliukas.gif

O del valgyklos kriaukliu,tai kaip tik kai mes buvom,dare remonta toki ale kosmetini ten 4u.gif
Atsakyti
Pries pora metu buvome sanatorijoj gyvename nerenovuotame kambaryje 4 korpuse. Tai valytoja tik purva po kambari ismozodavo. Nieko nevalydavo. Jau antra diena atsisakiau valytojos ir viska pasidarydavau pati. Siais metais gyvename renovuotam kambaryje. Tai viskas super. Valytoja viska isvalydavo ir koridorius ir tureklus. Visur budavo dezinfekciniu priemoniu kvapas. Tikrai negalima skustis. Cia matyt kaip kam pasitaiko. Vieni atlieko savo pareigas kiti ne.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 08 16, 23:44)
grizom siandiena mes is sanatorijos neatbuve laiko.is pradziu buvo smagu,faina ir t.t.po 4 paru uzsidege gerklyte.kai gerklyte nurimo,pradejom vemti ir viduriuoti.siandiena nieko nebelaukem ir ismovem namo[siuo metu mazoji miega su laseline].sia savaite prie musu du vaikai isvaziavo namo sergantis,kai ejom pas daktare siandiena tai berniukas sedejo ir veme i maisiuka sesuciu poste.vaiku serganciu yra.apie tvarka nieko gero pasakyti negaliu.valytojos visai neatlieka savo pareigu,isvis.uz tai tiek serganciu ten.nevyksta jokia dezinfekcija.jau pirma minute turejau rekauti kai nuejau i kamb,nes kambarys buvo nevalytas,spinteles pilna trupiniu ir plauku,po lova siuksliu,dulkiu kamuoliai.apsikeitem nuomonem su skyriaus vedeja.pirma karta per tiek laiko pas mane i kamb buvo atejusi vyr slaugytoja ir as jai isdesciau visus faktus.motinos nesiskundzia,valdzia atsipalaidavus.tureklai,rankenos nevalomos.prie valgyklos nusiplauti rankas nera su kuo tik su vand,nera muilo ir popieriaus nusisluostyti ranku.vedeja sako,kad mamos isnesioja tipo.ne mano beda,kad isnesioja,tegul valytoja stovi ir saugo.vienu zodziu isvada tokia,kad pertvarka reikia daryti nuo zemiausios grandies,kol valytojos nedirbs kaip priklauso,tol musu vaikai sirgs.seip slaugytojos visos fainos,rupestingos,mandagios.daktaryte ir nebloga.maistas puse bedos,aisku tas valgyklos kvapas[mazgociu]yra.

Zemiausia grandis... sunkiausias ju darbas-su[raskit, gal nespeja, juk vienai per ribota laika sitiek kambariu iskuopt...lengviausiai pulti labiausiai pazeidziama ,,grandi''. Kad ir taip, bet is dalies ir as sutinku....NESIOJAMOS BACILOS IS KAMBARIO I KAMBARI, SU TA PACIA SLUOTA, TUO PACIU VANDENIU KAMBARIAI VISI PLAUNAMI. PASIGEDAU KAMBARIUOSE SLUOTELES KOKIOS, GRIDU SKUDURO. BUTU TAIP DAUG SAUGIAU IR HIGIENISKIAU, IR PACIOS TURETUME SU KUO PRASIBRAUKTI GRINDIS APSISNERSKSTUSIOS.......

Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 08 17, 08:02)
man ir keista,pas mus II korpuse tikrai valytojos dirbo gerai ir po isvalymo,kambarys visad dezinfekuojancia priemone kvepejo lotuliukas.gif

O del valgyklos kriaukliu,tai kaip tik kai mes buvom,dare remonta toki ale kosmetini ten 4u.gif

Mes irgi II korpuse renovuotame buvom thumbup.gif

Tikrai? kada ta remonta, kad ir kosmetini dare?
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 08 17, 12:04)
Mes irgi II korpuse renovuotame buvom  thumbup.gif

Tikrai? kada ta remonta, kad ir kosmetini dare?

KAip tik kai mes buvom apie rugpjucio 1,maciau sienas prie tu kriaukliu lygu perklijavo naujai,o gal net ir kriaukles naujos,bijau sumeluot,tik maciau kad dirbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 08 17, 11:35)
KAip tik kai mes buvom apie rugpjucio 1,maciau sienas prie tu kriaukliu lygu perklijavo naujai,o gal net ir kriaukles naujos,bijau sumeluot,tik maciau kad dirbo biggrin.gif

Aisku, na smagu tada smile.gif man ten pobaisis tas wc...
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 08 17, 14:18)
Aisku, na smagu tada smile.gif man ten pobaisis tas wc...

wc ir yra pobaisis biggrin.gif bet prie tu kriaukliu maciau tikrai dirbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 08 17, 13:23)
wc ir yra pobaisis biggrin.gif bet prie tu kriaukliu maciau tikrai dirbo ax.gif

gal iki mes nuvaziuosim ir wc sutvarkys smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

Esam sanatorijoje jau 5 diena, rytoj prasides rimtesnes proceduros, gyvenam renovuotam, tai negaliu skustis, kiekviena diena isplauna, svaru kai pareinam, tik tas kvapas priemoniu mane zudo, tai gaivikli nusipirkau, nu mane tiesiog vymdo tos priemones doh.gif
Maistas valgyklinis, vaikai tai valgo, tai nevalgo, ai yra ir viskas, ta sistema man patinka, ateini atsisedi ir prinesa, nereik niekur eit laukt eiles, pavalgai atsistoji ir nueini.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes irgi 5 para sanatorijoje, iki siandien viskas buvo gerai, isvaziavom su vyru namo... Su vaikais liko mociute ir ka jus galvojate... Skambina jau mazasis su sloga, temperaturos neturi, toks negalingas...
O kas apziuri vaikus? Ar jau reikes vaziuoti pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(rezal @ 2013 08 18, 20:08)
Sveikos  4u.gif

Mes irgi 5 para sanatorijoje, iki siandien viskas buvo gerai, isvaziavom su vyru namo... Su vaikais liko mociute ir ka jus galvojate... Skambina jau mazasis su sloga, temperaturos neturi, toks negalingas...

lai nuveda pas gydytoja kuri jus priziuri,kuri skyre proceduras,tikrai paskirs dar proceduru,nes jei tik sloga,gal greit issikapstysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rezal @ 2013 08 18, 19:08)
Sveikos  4u.gif

pas gydytoja nueit kuri skyre proceduras..nu cia sloguojanciu maciau, bet nebutinai rimtos slogos.kazkaip serganciu nesutikom.aisku bus matyt kaip toliau, kazin ar iki galo mes istrauksim, ziuresim ...
Atsakyti