Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(Nemarioji @ 2013 08 07, 21:07)
greiciausiai vesiuos savo el. viryklę ir katiliuką  g.gif
As ka isranki maistui ir valgyklinio maisto aplamai nepakenciu, tai man badas  biggrin.gif

tai jau tikrai butu ne kas lotuliukas.gif
Atsakyti
cia jums butu tikros ikrovos dienos biggrin.gif , as tai kai su vaikais vaziuodavau svorio tikrai nepriaugdavau (bet man tai viskas tada budavo ciki), kaip tik formos pagrazedavo siek tiek, dar jei i koki sarko dusa nueidavau tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 08 08, 08:31)
cia jums butu tikros ikrovos dienos  biggrin.gif , as tai kai su vaikais vaziuodavau svorio tikrai nepriaugdavau (bet man tai viskas tada budavo ciki), kaip tik formos pagrazedavo siek tiek, dar jei i koki sarko dusa nueidavau tai isvis super  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 08 07, 22:07)
greiciausiai vesiuos savo el. viryklę ir katiliuką  g.gif
As ka isranki maistui ir valgyklinio maisto aplamai nepakenciu, tai man badas  biggrin.gif

As pernai veziausi elektrine plytele su puodu, nesigailejau bigsmile.gif
Atsakyti
Mes arbatinuka visada vezames smile.gif

Dar karta klausiu, gal panevėžiečiu bus norinčiu 21d. važiuoti kartu? mes su mikro autobusiuku vaziuoti planuojame,tai trims žmonems vietos dar laisvos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2013 08 08, 13:20)
As pernai veziausi elektrine plytele su puodu, nesigailejau bigsmile.gif

o ka Jūs gaminot... kambaryje.. g.gif
aš tai kaifavau nuo negaminimo pora savaitėlių. Juk nėra jau visai tas maistas toks beviltiškas ten... randi vistiek ką valgyti. Buvau įsidėjusi tik puodą su tikslu, kad įpilti į jį karšto vandens ir pašildyti, ar tai pieną, ar dešrelę... ir puikia mums jo užteko.
Tiesa, vežiausi, elektrines sumuštininę ir čirvinę.. bet nepanaudojau neikart.
o mano vaikai tikrai išrankūs. bet juk galima parsinešti ir iš parduotuvės šiltos vištienos... ar iš turgaus žuvies... pusryčiams, jei košė neįtikdavo, užsipidavo pienu sausuų pusryčių...
galų gale ir pasilepinti pica ar dienos pietumis kitur taip pat nuėjome.
Nežinau, man ne bėda buvo... vaikai valgykloje visada kažką užkrimsdavo. o kartais net ir pavagydavo!!! o paskui dasidurdavo tuo ką jau turėjome nusipirkę.
man tai kaifas pailsėti nuo puodų. Siutina tik tas niuansas, kad valgykloj ta maitinimo sistema tokia ir pats maistas nekokybiškas... kai skiriami tokie pinigai, o gauni beleką - tai va tas labiausiai piktina. Kodel viskas negali buti normaliai..............
Atsakyti
Ta wa... is patirties sakau, kai mamos vaziuoja su vaikuciais jokiu problemu, mes jas vienaip ar kitaip isprendziam, bet kai vaikus atvezame ir paliekame tai jau didziule problema g.gif jais nepasirupinsi per atstuma
Atsakyti
Sveikos,
,,Gintaro " sanatorijoje esame buvę keletą metų, tačiau šiemet keitėsi tvarka ir taip ir likom neužsiregistravę iš anksto. Poliklinika kurioje esme prisiregistravę taip pat neužsirezervavo vietų iš anksto, ar kažkaip panašiai, nu žodžiu tame plane vietų kaip ir neturi. Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų pasidalinti patirtimi, ką reikėtų daryti, jei į sanatoriją norėtume važiuoti rugsėjo ar spalio mėnesį. (Vaikas 4.m. serga bronchine astma.)
Atsakyti
QUOTE(brrr @ 2013 08 08, 16:19)
Sveikos,
,,Gintaro " sanatorijoje esame buvę keletą metų, tačiau šiemet keitėsi tvarka ir taip ir likom neužsiregistravę iš anksto. Poliklinika kurioje esme prisiregistravę taip pat neužsirezervavo vietų iš anksto, ar kažkaip panašiai, nu žodžiu tame plane vietų kaip ir neturi. Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų pasidalinti patirtimi, ką reikėtų daryti, jei į sanatoriją norėtume važiuoti rugsėjo ar spalio mėnesį. (Vaikas 4.m. serga bronchine astma.)

Skambinstis patiems ir rezervuotis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 08 08, 14:21)

aš tai kaifavau nuo negaminimo pora savaitėlių.
man tai kaifas pailsėti nuo puodų.

as ir drinks_cheers.gif thumbup.gif o dar kai keturios savaites tokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 08 08, 13:21)
o ka Jūs gaminot... kambaryje..  g.gif
aš tai kaifavau nuo negaminimo pora savaitėlių. Juk nėra jau visai tas maistas toks beviltiškas ten... randi vistiek ką valgyti. Buvau įsidėjusi tik puodą su tikslu, kad įpilti į jį karšto vandens ir pašildyti, ar tai pieną, ar dešrelę... ir puikia mums jo užteko.
Tiesa, vežiausi, elektrines sumuštininę ir čirvinę.. bet nepanaudojau neikart.
o mano vaikai tikrai išrankūs. bet juk galima parsinešti ir iš parduotuvės šiltos vištienos... ar iš turgaus žuvies... pusryčiams, jei košė neįtikdavo, užsipidavo pienu sausuų pusryčių...
galų gale ir pasilepinti pica ar dienos pietumis kitur taip pat nuėjome.
Nežinau, man ne bėda buvo... vaikai valgykloje visada kažką užkrimsdavo. o kartais net ir pavagydavo!!! o paskui dasidurdavo tuo ką jau turėjome nusipirkę.
man tai kaifas pailsėti nuo puodų. Siutina tik tas niuansas, kad valgykloj ta maitinimo sistema tokia ir pats maistas nekokybiškas... kai skiriami tokie pinigai, o gauni beleką - tai va tas labiausiai piktina. Kodel viskas negali buti normaliai..............

As irgi kaifavau nuo negaminimo. Maniskes nera labai valgios, tai labai nesisielodavau, kad nevalgo... bet tikrai nebadavo smile.gif
Juk ne i negyvenama sala isvaziuojam smile.gif aplink civilizacija smile.gif

QUOTE(brrr @ 2013 08 08, 15:19)
Sveikos,

tikriausiai niekas is anksto negavo vietu. As skambinausi liepos pabaigoje, gavom vieta rugpjucio 21d.
Atsakyti
[quote=rokada,2013 08 08, 15:21]
o ka Jūs gaminot... kambaryje.. g.gif

Kadangi mes buvome su 9 men. leliuku, as jam kosytes viriau, taip pat veziausi ir virduli ir cirvine, viska panaudojau smile.gif .
Atsakyti