Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija Palangoje *Gintaras *

QUOTE(SSDD @ 2013 08 05, 11:14)
Na, mums jau trūko dėl maisto kantrybė. Mėginom žiūrėti tolerantiškai, bet kai šįryt pusryčiams gavom vėmalų skonio košę be jokios alternatyvos

doh.gif  oho... čia jau žiauriai.. gal nebuvo taip blogai, a?

>>Gal natūraliai ateitų sprendimas, ar ne metas naujos dietologės pasidairyti, kuri turėtų ir kompetencijos, ir žinių, kaip maitinti besigydančius vaikus. Dabartinė dietologė ryškiai neturi nei vieno, nei kito.

ir aš tą patį pagalvojau, akd ten dietologė tai kažkokia nežinau.... turbūt nuo senų laikų moteriškė užsisėdėjusi ir iš maltinių neišlipanti...
šviežių daržovių minimumas... kai dabar pats metas jų.. o konservuoti burokėliai pagrinde, kai vaikai jų net nevalgo...
vat ką šioje sanatorije renovuoti primiausia reikia - tai maitinimo sistemą...
Daugiau ten viskas tikrai čiki...
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2013 08 05, 15:44)
ir aš tą patį pagalvojau, akd ten dietologė tai kažkokia nežinau.... turbūt nuo senų laikų moteriškė užsisėdėjusi ir iš maltinių neišlipanti...
šviežių daržovių minimumas... kai dabar pats metas jų.. o konservuoti burokėliai pagrinde, kai vaikai jų net nevalgo...

thumbup.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 08 05, 14:49)
ar daug serganciu sio metu sanatorijoi

as maniau kad ten tokiu ner,bet kai ejom pas gydytoja,tai viena mama sako,dabar mes eisim,nes mes su temperatura blink.gif kam tokie ten laikomi idomu g.gif O siaip serganciu nemaciau,net kosijanciu,juk vasara,kokios ligos dar biggrin.gif

QUOTE(rokada @ 2013 08 05, 15:44)

mano mazoji tik burokelius valge thumbup.gif bet darzoviu aisku reiktu,nors jauciu irgi lekstese liktu,nes daznas vaikas kuris nevalgo ju doh.gif
Zodziu visi skirtingi mirksiukas.gif
MAno vaikis labai megsta ten mielinius blynus,kadangi jie daznai buna,o gaunam visad ko norim,tai jam svente,nors man asmeniskai jie tikrai neskanus schmoll.gif Nu visiems neitiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 08 05, 15:47)
as maniau kad ten tokiu ner,bet kai ejom pas gydytoja,tai viena mama sako,dabar mes eisim,nes mes su temperatura blink.gif kam tokie ten laikomi idomu g.gif O siaip serganciu nemaciau,net kosijanciu,juk vasara,kokios ligos dar biggrin.gif

Mes pernai kai buvom, tai abi buvo susirgusios, liepos menuo buvo. Namo niekas nevijo, paskyre vaistukus. o kai koseti pradejo, tada dar ir inhaliacijas gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 08 05, 17:41)
Mes pernai kai buvom, tai abi buvo susirgusios, liepos menuo buvo. Namo niekas nevijo, paskyre vaistukus. o kai koseti pradejo, tada dar ir inhaliacijas gavo smile.gif

bet tai kai neidomu,praktiskai priristas kamabryje esi,o jei eini valgyti tai dar ir kitus uzkreti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 08 05, 17:41)

Kosuliukų, sako, nereikia bijoti. gydytoja mums sake, jei kosėti pradeda, ypac astminukai, tai valosi plaučiukai... bet tai čia, aišku, kalba apie kosulius be temperatūrų...
Nors mes tai, tfu tfu tfu, bet išvis nekosėjom - nei dieną, nei naktį... labai mums tiko viskas, ir procedūros, ir pajūrio oras. thumbup.gif

QUOTE(guziukas @ 2013 08 05, 17:54)
bet tai kai neidomu,praktiskai priristas kamabryje esi,o jei eini valgyti tai dar ir kitus uzkreti g.gif  ax.gif

aisku, kad nefaina... bet juk nepasirinksi.....
Atsakyti
jau kokia 3 diena tik is dvieju patiekalu galima rinktis, seniau visada budavo 3 patiekalai.

valgo maniskiai viska is bedos, bet kad pasakyciau, kad buvo skanu...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 08 05, 10:14)
kišamos pigiausios dešros su kaulų liekanomis ir kremzlėmis.

Oi ir pamiršus buvau tą bjaurastį - tikrai , nėra net ką valgyti...o jau didumas to gabaliuko - viena didelė kremzlėlotuliukas.gif
Atsakyti
o kur jus tas desras gaunat? as nemaciau kazkaip,arba tom dienom nevalgiau g.gif nes man vis normali mesyte kliuvo,jei cia apie ta kur ant sumustiniu dedasi ax.gif ir desryte ir ale karbonadas virtas-parukytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 08 05, 10:14)
Kadangi iš TLK už kiekvieną kelialapį sanatorija gauna ne tokius ir mažus pinigus,

čia visa ir esmė, manau čia vyksta tas pats, kaip visose valdiškose valgyklose...todėl ir valgom kremzles, vandeniu skiestas bulvių košes, manų kruopų maltinius, šnicelius ir kukulius...o tą dieną, kai naujasis direktorius užsuko į valgyklą - dievulėliau - natūralios mėsos kotletus"išspaudė" lotuliukas.gif - pons direktoriau, užsuk kasdien į valgyklą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2013 08 05, 22:30)
o kur jus tas desras gaunat?

pusryčiams...ale "kumpis" sakyčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karameline mergaite: 05 rugpjūčio 2013 - 22:46
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 08 05, 23:35)
.o tą dieną, kai naujasis direktorius užsuko į valgyklą - dievulėliau - natūralios mėsos kotletus išspaudė lotuliukas.gif  - pons direktoriau, užsuk kasdien į valgyklą  bigsmile.gif

laugh.gif matyt as pataikiau tom dienom,nes maltinius,kukulius valgiau is mesos,is manu neteko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 08 05, 23:37)

pusryčiams...ale "kumpis" sakyčiau g.gif

ale kumpis irgi buvo,bet su kremzle nepasitaike,sakau ,labai geroj vietoj sedejau lotuliukas.gif
Atsakyti
greiciausiai vesiuos savo el. viryklę ir katiliuką g.gif
As ka isranki maistui ir valgyklinio maisto aplamai nepakenciu, tai man badas biggrin.gif
Atsakyti